Čakáte na adopciu v Trnavskom kraji?
Ahojte žienky. Je tu prosím niekto kto čaká na adopciu v Trnavskom kraji alebo už má doma adoptované dieťatko? Mala by som pár otázok. Ďakujem 🙏🏼
@kirsten_45 aj my čakáme 🙂
Aj my
@katka_1102 ak sa smiem spýtať na akom mieste ste ako dlho čakáte
@hencsiii
@butterfly333 My sme si už písali a nie raz. Pozri si správy 🙂 Aj v skupine 🙂
@katka_1102 áno prepáč aj ste boli pozrieť malinké a ako to dopadlo?
@kirsten_45 aj mňa by zaujímalo ako dlho sa momentálne čaká 🤔
@hencsiii tiež ste tak čakali? Či ešte čakáte
Ja sa spytam ,keď už ide o TT kraj,že kde robíte alebo budete robiť prípravu?🤔
TT kraj ste tu niektoré už v prvej 10tke? Máte niečo pre malé nachystané ? Ako to vidíte vybavia vás ešte tento rok?
Zienky aj my s manželom chceme riešiť adopciu novorodenca.. Len mame rozdielne adresy... Je to velky problém ale spolu žijeme pod jednou strechou adt
Potrebujem nejake info na začiatok
Zienky aj my s manželom chceme riešiť adopciu novorodenca.. Len mame rozdielne adresy... Je to velky problém ale spolu žijeme pod jednou strechou adt
Potrebujem nejake info na začiatok
@andrea1208 a ste obaja z TT kraja?
@andrea1208 a ste obaja z TT kraja?
@butterfly333 ja som trenčiansky kraj a manzel trnavský
@butterfly333 ja som trenčiansky kraj a manzel trnavský
@andrea1208 a kde bývate v TT kraji? Tak potom treba adopciu riešiť v TT na upsvar.
@andrea1208 a kde bývate v TT kraji? Tak potom treba adopciu riešiť v TT na upsvar.
@butterfly333 V TT kraji.... Myslis ze by to aj tak bolo mozne?
@butterfly333 V TT kraji.... Myslis ze by to aj tak bolo mozne?
@andrea1208 ja myslím že áno.
Ahojte ,zaujíma ma ako dlho ste robili pripravu v TT kraji?Viem ze je to individuálne,ale my robíme na úrade TT a teda obávam sa že to bude na dlho ,nakoľko máme 1.5 hodinové sedenie raz za mesiac ☹️
Ahojte ,zaujíma ma ako dlho ste robili pripravu v TT kraji?Viem ze je to individuálne,ale my robíme na úrade TT a teda obávam sa že to bude na dlho ,nakoľko máme 1.5 hodinové sedenie raz za mesiac ☹️
@timiniky ojooj,my sme mali 1x mesačne po 4 hodiny. Máš to s p.H.?
@timiniky my sme robili na upsvar v Piešťanoch a mali sme sedenia po 8 h raz sme boli 7h a tak celkovo asi 4x .
@timiniky nevedia vám dat dlhšie sedenie aspoň 5-6h denne?
@katka_1102 nie
@timiniky nevedia vám dat dlhšie sedenie aspoň 5-6h denne?
@butterfly333 majú toho veľmi veľa nakoľko v niekoľkých okresných mestách nemajú psychologičky tak všetko spadá pod TT ,tento mesiac keď pôjdeme tak sa na to spýtam,nebranime sa kľudne aj pol dnovym sedeniam,nam automaticky pridelili TT,Piešťany ani nespomenuli🙄
@katka_1102 nepočítali sme s tým ze to bude šup šup,ale ani ze sa to natiahne možno aj na rok☹️
@katka_1102 nepočítali sme s tým ze to bude šup šup,ale ani ze sa to natiahne možno aj na rok☹️
@timiniky no my sme robili pripravu dobrých 9 mesiacov v TT..... skúste sa opýtať, lebo takto to neskončila ani za 2 roky 🙂
Držím palce 🙂
@timiniky no my sme robili pripravu dobrých 9 mesiacov v TT..... skúste sa opýtať, lebo takto to neskončila ani za 2 roky 🙂
Držím palce 🙂
@katka_1102 ďakujem za skusennost,to som si aj myslela že určite to tam bude dlhšie,popýtam sa ,aj keď z jej odpovedí to bolo skôr také že vopred sa dohodnúť na dlhšom termíne je problém,nechápem prečo nás neposunuli na iné pracovisko v trnavskom kraji keď tam toho majú nad hlavu a nestihaju
@butterfly333 majú toho veľmi veľa nakoľko v niekoľkých okresných mestách nemajú psychologičky tak všetko spadá pod TT ,tento mesiac keď pôjdeme tak sa na to spýtam,nebranime sa kľudne aj pol dnovym sedeniam,nam automaticky pridelili TT,Piešťany ani nespomenuli🙄
@timiniky nás sa pýtala kde si pôjdeme robiť ja som povedala že pôjdeme do Piešťan .

@kirsten_45 my čakáme ☺️