icon

Čakáte na adopciu v Trnavskom kraji?

kirsten_45
17. mar 2025

Ahojte žienky. Je tu prosím niekto kto čaká na adopciu v Trnavskom kraji alebo už má doma adoptované dieťatko? Mala by som pár otázok. Ďakujem 🙏🏼

Strana
z2
katka_1102
6. jún 2025
@timiniky

@katka_1102 ďakujem za skusennost,to som si aj myslela že určite to tam bude dlhšie,popýtam sa ,aj keď z jej odpovedí to bolo skôr také že vopred sa dohodnúť na dlhšom termíne je problém,nechápem prečo nás neposunuli na iné pracovisko v trnavskom kraji keď tam toho majú nad hlavu a nestihaju

@timiniky Nedá sa vám robiť príprava cez návrat alebo úsmev? Lebo cez úrad to bude ozaj na dlho ... a ešte takto,keď vám to dava len po 1,5hidiny....to je veľmi málinko....

timiniky
8. jún 2025
@katka_1102

@timiniky Nedá sa vám robiť príprava cez návrat alebo úsmev? Lebo cez úrad to bude ozaj na dlho ... a ešte takto,keď vám to dava len po 1,5hidiny....to je veľmi málinko....

@katka_1102 neviem či sa to dá ešte zmeniť,aj som teda počula že majú len určitý čas kedy prípravy začínajú v návrate alebo úsmeve,napríklad na jar a jeseň alebo zimu ,nie hocikedy počas roka ,neviem ci mam správne info ale teda ak áno museli by sme čakať na ďalší nazvem to nábor 🫣

katka_1102
9. jún 2025
@timiniky

@katka_1102 neviem či sa to dá ešte zmeniť,aj som teda počula že majú len určitý čas kedy prípravy začínajú v návrate alebo úsmeve,napríklad na jar a jeseň alebo zimu ,nie hocikedy počas roka ,neviem ci mam správne info ale teda ak áno museli by sme čakať na ďalší nazvem to nábor 🫣

@timiniky áno,majú pripravu mozno 2x do roka....ale spravíte to možno za 2mesiace (robia to pocas vikendov) a mate pokoj....a je tam oveľa kvalitnejšia príprava.....ale platí sa za to u nich....určite si skus zistiť návrat.....my sme nešli cez návrat, lebo manžel by musel behať každý víkend domov z nemecka.

timiniky
9. jún 2025
@katka_1102

@timiniky áno,majú pripravu mozno 2x do roka....ale spravíte to možno za 2mesiace (robia to pocas vikendov) a mate pokoj....a je tam oveľa kvalitnejšia príprava.....ale platí sa za to u nich....určite si skus zistiť návrat.....my sme nešli cez návrat, lebo manžel by musel behať každý víkend domov z nemecka.

@katka_1102 začínam nad tým silno uvažovať,náhodou info kde sa dozviem koľko stojí príprava v Návrate?🤔

katka_1102
9. jún 2025
@timiniky

@katka_1102 začínam nad tým silno uvažovať,náhodou info kde sa dozviem koľko stojí príprava v Návrate?🤔

@timiniky Ak ma pamäť neklame, tak okolo 500 eur za 2 osoby to bolo,keď som zistovala....ale zase rýchlejšie a kvalitne 🙂

timiniky
10. jún 2025
@katka_1102

@timiniky Ak ma pamäť neklame, tak okolo 500 eur za 2 osoby to bolo,keď som zistovala....ale zase rýchlejšie a kvalitne 🙂

@katka_1102 ďakujem,tak uvidím čo vybavím

eullalia
20. aug 2025

Ahojte, aj my cakame v TT kraji😊

sofinka18
20. aug 2025
@eullalia

Ahojte, aj my cakame v TT kraji😊

@eullalia ak sa môžem spýtať ako dlho čakáte?

eullalia
21. aug 2025
@sofinka18

@eullalia ak sa môžem spýtať ako dlho čakáte?

@sofinka18 necelé 2 roky. A vy?

sofinka18
21. aug 2025
@eullalia

@sofinka18 necelé 2 roky. A vy?

@eullalia ja rozmýšľam, či do toho ísť.. keď sú aj dlhé cakacky.. a neviem, či chcem byť mamou ako 50tnicka..

butterfly333
24. aug 2025

Za posledné dva týždne sa v TT kraji narodili 3 bábätká ma adopciu. 😘a jedno je naše 😉

polarnaziara25
24. aug 2025
@butterfly333

Za posledné dva týždne sa v TT kraji narodili 3 bábätká ma adopciu. 😘a jedno je naše 😉

@butterfly333 Zo srdca Vám gratulujem ♥️

butterfly333
24. aug 2025
@polarnaziara25

@butterfly333 Zo srdca Vám gratulujem ♥️

@polarnaziara25 ďakujem 😉

katka_1102
24. aug 2025
@butterfly333

@butterfly333 Teším sa s vami,tak ste sa dočkali 🙂

butterfly333
24. aug 2025
@katka_1102

@butterfly333 Teším sa s vami,tak ste sa dočkali 🙂

@katka_1102 ano dva roky čakania sa oplatilo.

eullalia
25. aug 2025

Je tu este niekto, kto caka v TT kraji na osvojenie dieťatka?

eullalia
25. aug 2025
@sofinka18

@eullalia ja rozmýšľam, či do toho ísť.. keď sú aj dlhé cakacky.. a neviem, či chcem byť mamou ako 50tnicka..

@sofinka18 Za zapis nic nedas, iba cas a hlavne nikdy nevies ako sa ta čakacia moze urychlit, niektori ludia aj pozastavujú ziadosti, ked im to napriklad nevyhovuje aktualne..tak sa vedia cakacky aj skratit

Strana
z2