Čakáte na adopciu v Trnavskom kraji?
Ahojte žienky. Je tu prosím niekto kto čaká na adopciu v Trnavskom kraji alebo už má doma adoptované dieťatko? Mala by som pár otázok. Ďakujem 🙏🏼
@timiniky Nedá sa vám robiť príprava cez návrat alebo úsmev? Lebo cez úrad to bude ozaj na dlho ... a ešte takto,keď vám to dava len po 1,5hidiny....to je veľmi málinko....
@katka_1102 neviem či sa to dá ešte zmeniť,aj som teda počula že majú len určitý čas kedy prípravy začínajú v návrate alebo úsmeve,napríklad na jar a jeseň alebo zimu ,nie hocikedy počas roka ,neviem ci mam správne info ale teda ak áno museli by sme čakať na ďalší nazvem to nábor 🫣
@katka_1102 neviem či sa to dá ešte zmeniť,aj som teda počula že majú len určitý čas kedy prípravy začínajú v návrate alebo úsmeve,napríklad na jar a jeseň alebo zimu ,nie hocikedy počas roka ,neviem ci mam správne info ale teda ak áno museli by sme čakať na ďalší nazvem to nábor 🫣
@timiniky áno,majú pripravu mozno 2x do roka....ale spravíte to možno za 2mesiace (robia to pocas vikendov) a mate pokoj....a je tam oveľa kvalitnejšia príprava.....ale platí sa za to u nich....určite si skus zistiť návrat.....my sme nešli cez návrat, lebo manžel by musel behať každý víkend domov z nemecka.
@timiniky áno,majú pripravu mozno 2x do roka....ale spravíte to možno za 2mesiace (robia to pocas vikendov) a mate pokoj....a je tam oveľa kvalitnejšia príprava.....ale platí sa za to u nich....určite si skus zistiť návrat.....my sme nešli cez návrat, lebo manžel by musel behať každý víkend domov z nemecka.
@katka_1102 začínam nad tým silno uvažovať,náhodou info kde sa dozviem koľko stojí príprava v Návrate?🤔
@katka_1102 začínam nad tým silno uvažovať,náhodou info kde sa dozviem koľko stojí príprava v Návrate?🤔
@timiniky Ak ma pamäť neklame, tak okolo 500 eur za 2 osoby to bolo,keď som zistovala....ale zase rýchlejšie a kvalitne 🙂
@timiniky Ak ma pamäť neklame, tak okolo 500 eur za 2 osoby to bolo,keď som zistovala....ale zase rýchlejšie a kvalitne 🙂
@katka_1102 ďakujem,tak uvidím čo vybavím
Za posledné dva týždne sa v TT kraji narodili 3 bábätká ma adopciu. 😘a jedno je naše 😉
Za posledné dva týždne sa v TT kraji narodili 3 bábätká ma adopciu. 😘a jedno je naše 😉
@butterfly333 Zo srdca Vám gratulujem ♥️
@butterfly333 Teším sa s vami,tak ste sa dočkali 🙂
@butterfly333 Teším sa s vami,tak ste sa dočkali 🙂
@katka_1102 ano dva roky čakania sa oplatilo.
@eullalia ja rozmýšľam, či do toho ísť.. keď sú aj dlhé cakacky.. a neviem, či chcem byť mamou ako 50tnicka..
@sofinka18 Za zapis nic nedas, iba cas a hlavne nikdy nevies ako sa ta čakacia moze urychlit, niektori ludia aj pozastavujú ziadosti, ked im to napriklad nevyhovuje aktualne..tak sa vedia cakacky aj skratit
Ahojte, je tu niekto aktualne kto caka? V akom poradi? Nevolali ste teraz aktualne ako to vypada? Ja som volala tak pred mesiacom a nechcem znova, ale tak napata som… uz cakam den co den….
Ahojte, je tu niekto aktualne kto caka? V akom poradi? Nevolali ste teraz aktualne ako to vypada? Ja som volala tak pred mesiacom a nechcem znova, ale tak napata som… uz cakam den co den….
@anonym_6f732c
Dobry den, aj my cakame. Kolki ste v poradi a ake mate poziadavky?
@anonym_6f732c
Dobry den, aj my cakame. Kolki ste v poradi a ake mate poziadavky?
@anonym_1d06b7 vies mi prosim napisat spravu? Ci cez anonymne prispevky sa to neda?

@katka_1102 ďakujem za skusennost,to som si aj myslela že určite to tam bude dlhšie,popýtam sa ,aj keď z jej odpovedí to bolo skôr také že vopred sa dohodnúť na dlhšom termíne je problém,nechápem prečo nás neposunuli na iné pracovisko v trnavskom kraji keď tam toho majú nad hlavu a nestihaju
@timiniky Nedá sa vám robiť príprava cez návrat alebo úsmev? Lebo cez úrad to bude ozaj na dlho ... a ešte takto,keď vám to dava len po 1,5hidiny....to je veľmi málinko....