Má dieťa v pestúnskej starostlivosti nárok na finančnú pomoc pri zdravotných problémoch?
Ahojte
Ma pestunske dieta nejaku finančnú pomoc, prispevok od uradu pri zdravotnom probleme?
kazdy zdravotne postihnuty ak ma na to dg ma narok aj na kompenzacie
@kacena4 nie je zdrav.postihnuta
Riesime trhanie 10 zubov a strojcek
Zuby robia zdrav.problem
Ale to asi nie je dovod?
Aby som sa na urade nestrapnila, preto sa pytam
Zuby robia zdrav.problem
Ale to asi nie je dovod?
@modraplaneta10 trhanie zubov a strojcek urcite nespada pod "prispevok" od statu. nepises presne o co sa jedna ale trhanie 10tich zubov?? to sa mi zda vela. ani vek nepises. ale ak je to zdravotne hladisko napr. razstep podnebia a pod. tak strojcek je preplacany cez poistovnu, ale to lekar vie
@modraplaneta10 trhanie zubov a strojcek urcite nespada pod "prispevok" od statu. nepises presne o co sa jedna ale trhanie 10tich zubov?? to sa mi zda vela. ani vek nepises. ale ak je to zdravotne hladisko napr. razstep podnebia a pod. tak strojcek je preplacany cez poistovnu, ale to lekar vie
@kacena4 ano 10 zubov, zhodnotila celustna ortopedka
Vsetky osmicky ( jednu vcera chirurg vyberal- neprerezanu,) a este tri, plus vsetky stvorky a patky
Ma uzku sanku a budu jej robit zdrav.problemy
Tak preto ich musia dat von
Je to náročné, vycerpavajuce pre nu
A aj financne
Ma 14.rokov
@kacena4 ano 10 zubov, zhodnotila celustna ortopedka
Vsetky osmicky ( jednu vcera chirurg vyberal- neprerezanu,) a este tri, plus vsetky stvorky a patky
Ma uzku sanku a budu jej robit zdrav.problemy
Tak preto ich musia dat von
Je to náročné, vycerpavajuce pre nu
A aj financne
Ma 14.rokov
@modraplaneta10 drzim palceky.
takže namiesto svojich zubov bude nosiť protezu.Ved na 14 rokov su už trvale zuby.Toto ak povytrhavaju tak bude mať čo protezu.Ja sa len pýtam
takže namiesto svojich zubov bude nosiť protezu.Ved na 14 rokov su už trvale zuby.Toto ak povytrhavaju tak bude mať čo protezu.Ja sa len pýtam
@alickapusinka praveze bude mat vela zubov na malu sanku. Poznam to 😕. Preto chcu zuby vytrhat aby sa tie ostatne nekrivili. Ziadne nahradne potrebovat nebude a bude mat aj tak sanku plnu zubov
@alickapusinka praveze bude mat vela zubov na malu sanku. Poznam to 😕. Preto chcu zuby vytrhat aby sa tie ostatne nekrivili. Ziadne nahradne potrebovat nebude a bude mat aj tak sanku plnu zubov
@pehavcek ano, presne tak to zhodnotila dr.
Ale mne ide o to, ci nam urad financne prispeje, lebo poistovna asi nie
Bude to riadne narocne
A dakujem, asi tomu rozumies
Zuby robia zdrav.problem
Ale to asi nie je dovod?
@modraplaneta10 komunikuj so svojou zdravotnou poisťovňou....kde je dieta poistene......narok a spoluúčasť na trhanie zubov musi byt vopred komunikovane a doložené lekárskym spravami. Atd.....ak sa jedná o chirurgický zakrok.....kde jej budú trhať viac zubov naraz.....
@modraplaneta10 komunikuj so svojou zdravotnou poisťovňou....kde je dieta poistene......narok a spoluúčasť na trhanie zubov musi byt vopred komunikovane a doložené lekárskym spravami. Atd.....ak sa jedná o chirurgický zakrok.....kde jej budú trhať viac zubov naraz.....
@pieksamaki dakujem velmi pekne
Ano, urobim tak 👍🏻
@pieksamaki dakujem velmi pekne
Ano, urobim tak 👍🏻
@modraplaneta10 su nadacie ktore presne v tychto pripadoch prispievaju pestunskym detom napr nadacia j&t skus pogooglit
@modraplaneta10 su nadacie ktore presne v tychto pripadoch prispievaju pestunskym detom napr nadacia j&t skus pogooglit
@anonym_97cfc5 super, dakujem veľmi pekne ❤️
@alickapusinka keď nevieš nepíš prosím ťa.
Je bežné, že sa vyberá 8-10 zubov, ak sa sánka nedá dostatočne rozšíriť.
@alickapusinka keď nevieš nepíš prosím ťa.
Je bežné, že sa vyberá 8-10 zubov, ak sa sánka nedá dostatočne rozšíriť.
@procrastique je to dost tazke, ale ina moznost nie je, bohuzial
A dakujem
@modraplaneta10 je príspevok dieťaťu na úhradu zvýšených výdavkov. Informuj sa na upsvar. https://www.employment.gov.sk/sk/rodina-socialn...
@modraplaneta10 je príspevok dieťaťu na úhradu zvýšených výdavkov. Informuj sa na upsvar. https://www.employment.gov.sk/sk/rodina-socialn...
@kikuska_wedge dakujeeem 👍🏻
@modraplaneta10 v Bratislave na Heydukovej taketo stavy robia zadarmo. Nie som si istá,snáď nejaká baba z Bratislavy bude vedieť skôr.
@modraplaneta10 v Bratislave na Heydukovej taketo stavy robia zadarmo. Nie som si istá,snáď nejaká baba z Bratislavy bude vedieť skôr.
@tetapetra hm, my sme daleko od BA
@tetapetra hm, my sme daleko od BA
@modraplaneta10 tak potom univerzitné nemocnice v tvojom okolí skús obvolat
@modraplaneta10 tak potom univerzitné nemocnice v tvojom okolí skús obvolat
@tetapetra pozriem, dakujem
@modraplaneta10 ahoj raz za rok máš nárok na 500€. Môžu sa použiť na zdravotné pomôcky , takže na strojček na zuby áno, okuliare....
Ďalej sa môžu použiť na športové pomôcky, dieťa musí navštevovať krúžok športový. Dokladujem každý rok a vždy preplatia. Na úrade ti budú vedieť povedať , je na to špeciálne tlačivo
@modraplaneta10 ahoj raz za rok máš nárok na 500€. Môžu sa použiť na zdravotné pomôcky , takže na strojček na zuby áno, okuliare....
Ďalej sa môžu použiť na športové pomôcky, dieťa musí navštevovať krúžok športový. Dokladujem každý rok a vždy preplatia. Na úrade ti budú vedieť povedať , je na to špeciálne tlačivo
@123andrea dakujem velmi pekne

kazdy zdravotne postihnuty ak ma na to dg ma narok aj na kompenzacie