Môžu odobrať matke dieťa, ak by som sa zaručila, že jej budem pomáhať?
Dobrý deň., je to komplikovane.,matkanuz odobraté deti dve ma ,anonym pôrod.. podmienky alkohol.,
Mne osobne je jej luto. Ma 28 dní na gystahovanie a opäť je tehotná., Rada by som jej pomáhala,len sa bojím,že aj napriek mojej snahe keď porodí jej dieťa bude odobraté., Bola by u mňa a chodila by na prehliadky pravidelne. Dá sa jej neako pomôcť? Ďakujem.,
@mariska1989 no a viete čo? Mate pravdu. Určite áno..vrzol by si teda....a nie jeden krát.. Netreba posudzovať niekoho ,koho ani nepoznáte. ALE ako tak píšete., tak asi ten Váš by to spravil.,pri každej možnej príležitosti.,
@misicka31 🤫🙂Aj za tvoju rada DAKUJEM
@dorotka1234 ja poukazujem na ňu nie na tvojho muža keď už tak. A ja si neberiem do domu k rodine alkoholické ktorá riztahuje na nohy . Takže môjho muža ty si do úst neber
@mariska1989 toto co je za nazor... preco by si jej chlap mal vrzat s tehotnou alkoholickou? ako podla seba sudim teba? ci ako?
@krasneleto tak na toto sa nejdem radšej vyjadrovať. Čítaj čo písala ona aká ta jej kamarátka je keď máš potrebu na mňa reagovať
@mariska1989 citujem: a tvoj manžel akože s tým súhlasí že by u vás taka osoba bývalá? Za ďalšie písala si že rozťahuje nohy tak ak u vás bude neverím že by si tvoj chlap s ňou nevrzol.
tak citam hadam spravne... co pises... reakcia bola k tomu to... a to aka je jej kamaratka je jedna vec, znamena to , ze jej muz ju pretiahne?
@krasneleto naznacovala som keď už tak na ňu. Koľko je takých prípadov ze si vrzli chlapi s kamarátkou, kolegyňou ich baby . A mať pod nosom takú osobu aby mi provokovať chlapa . Za mna nie . A keď to nevadí jej chlapovi že by tam taka osoba bola tak je asi jasne ako to dopadne
@mariska1989 ale ty si priamo osocila jej muza... a to bolo dobre odveci... na to, aby si muz vzrzol inde, nepotrebuje mat ani alkoholicku ani stetku doma, na tom sa hadam zhodneme...
@krasneleto to nebolo osočenie . Áno to ti dávam za pravdu no tu mu jeho žena ide dať podnos inú ženu ktorá nemá problém roztiahnuť nohy , alkoholičku, to že je tehotná nebráni mat sex . A není to zas naj kamarátka. Takže na 99% si myslím že to nedopadne dobre vôbec
@mariska1989 cely tento pribeh nedopadne dobre...a vieme to vsetky, okrem autorky...
To je veľmi pekne že jej chces pomôcť.. ale treba si uvedomiť jednu vec - keď si jej už niekoľko krát poradila, pomohla a ona sa stále točí v Tom istom, nie je to o pomoci.. tomu už nezabránis a keby sa aj dalo akékoľvek zaručenie, nakoniec budeš ty tá ktorá bude trpieť.. treba hľadieť najmä na svoje deti, tie viesť k tomu aby nikdy takto nedopadli a kamarátke pomôcť len toľko koľko dokážeš.. mas tri deti, keď sa budeš za kamarátku ktorá nemá v poriadku život zarucovat, môže sa veľmi ľahko stať že v Tom zaručeni budú mať v konečnom dôsledku problém práve tvoje deti..
@krasneleto súhlasím,
@krasneleto ďakujem., Ja sa k Pani vyjadrovať nebudem.,.,🙂

@dorotka1234 nie, to len v amerických filmoch