icon

Novorodenec na adopciu

20. apr 2021

Ahojte, chcela by som sa opýtať, mala som katastrofálne tehotenstvo a dieťa podľa všetkého nebude v poriadku - najmä mozog - psychomotorika, jazyk, ADHD/ autizmus/ MR atď. K dieťaťu nemám žiaden vzťah, nemám ho rada a nechcem si ho nechať, už len kvôli tomu tehotenstvu. Je to, ale biely novorodenec, takze si myslím, že do rodiny by sa dostal raz dva. Ja si postihnute dieta nechať nechcem preto ho dávam preč. Ako mám postupovať, keď ho už mám doma? Pozerám naňho a neznášam ho?

Strana
z9
luccija
21. apr 2021

Tak prečo sa tým trápiš?ja si aj o diagnóze ADHD myslím svoje tam treba liečiť neurotickych rodičov správanie dieťaťa je len dôsledok chaosu v rodine

whitejasmin
Odpoveď bola odstránená
whitejasmin
Odpoveď bola odstránená
ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
chvostik1
21. apr 2021

@whitejasmin prepáč ale asi si nepostrehla jej príbeh. Ja som ho čítala a veru bolo to už pár mesiacov dozadu. Takže to sedí

whitejasmin
Odpoveď bola odstránená
dilino
21. apr 2021

Nie tak to sú mi novinky čo si mi tu teraz prezradila.Dnes ti zistia rôzne postihnutia či ma dieťa vo vývoji čo nie ved som bola tehotna mám epilepsiu a toľko čo som pochodila vyšetreni od odberu plodovej vody rôzne ultrazvuky na milion chôro čo som bola. A vyšetrnia u matky robia od vymyslu sveta niesme v dobe komunizmu a okrem toho veľmi veľa chôrob zistia s krvi.ADHD je porucha spravania.DMO zistia už ked je žena tehotna prosím pekne takže ak ti robili rôzne vyšetrenia ultrazvuk a 3D tak tam zistia všetky choroby s krvi ked ti vyjde výsledok zlý ideš na amniocentezu odber plodovej vody a tam zistia všetko takže ty si už musela vedieť vo vývoji že tvoj synček je chorý to ak sa zisti nejaka vývojova vada lekár navrhuje čo ti navrhnuť musi že môžeš ísť na interupciu zo zdravotných dôvodov.Takže teraz ti zistia všetko s krvi aj ked žena neni tehotna dnes sú vyšetrenia take čo aj včas odhalia chorobu.Bola som tehotna takže viem.ADHD sa zisťuje u väčšich deti a nie u kojenca asi neurologička veľa rozumu nepobrala.Dieťa nieje hračka ked máš popôrodnu depresiu lieč s anieje to žiadna hanba.Vziať si dieťa domov a potom pisať ako ho nenavydiš no žiadna výhra.

whitejasmin
Odpoveď bola odstránená
autor
22. apr 2021

@dilino DMO sa počas tehotenstva nedá zistiť! ADHD nie je porucha správania, je to ľahká mentálna dysfunkcia a obsahuje omnoho viac ako len správanie, ovplyvňuje celu osobnosť človeka.

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
nikapuggioni
23. apr 2021

@ivaa_ absolútne stebou súhlasím. My sme sa snažili o baby 4 roky a keď už konečne prišlo tak by som ho lubila či zdravé alebo choručké. Práve choručké bábätko potrebuje maminu pri sebe cítiť jej podporu. Ako môže žena ktorá túžila po babatku napísať nemám ho rada 😭😭 srdce mi to trhá. Neni to napríklad vec kúpiš zistíš že je pokazené a zahodiš. Nehovorím keby slečna zostala tehotná bez toho aby chcela bábätko tak áno namiesto interupcie dať bábätko na adopciu ale že chceli? 😨😨😨 a keď je choré chcú ho dať preč? Pýtam sa prečo.

henka152
24. apr 2021

Ahoj, sú služby včasnej intervencie, ktoré ti môžu pomôcť, sprevádzať ťa a poradiť. Nasieťujú ťa na rôznych lekárov, psychológov a iných odborníkov a možno zistíš že tvoje dieťatko vôbec nie je postihnuté....Tieto služby sú bezplatné a prídu do domáceho prostredia. V každom kraji je služba včasnej intervencie. Skus si vyhľadať, alebo mi napíš správu.

nikola545
Odpoveď bola odstránená
danielahamar
29. máj 2021

či má dieťa diagnozy, alebo nemá, ty si nezaslúžiš žiadne, daj ho na adopciu a príde do rodiny, kt. ho bude milovať, také ako je, aj s chybičkami "krásy", smutné😔, nie ty a tvoj život, ale postoj k dieťaťu a verím, že si sto krát rozmyslíš, či ešte vôbec nejaké dieťa budeš mať

miffina
19. júl 2021

@rohypnol1 dobry den, mozte mi dat na vas kontakt?? Dakujem

rohypnol1
19. júl 2021

@miffina nech sa paci, kludne napiste spravu 🙂 pripadne posielam email v sukromnej sprave. Pekny den

miskaleonorbi
2. jan 2022

Ako to dopadlo ? Nechala si si ho ? Prekonali ste to ?

lija22
2. jan 2022

aj mna zaujima ako to dopadlo

Strana
z9