icon

Prišli k nám. Náhradné rodičovstvo

najjulinka
13. máj 2009

Tak a sme tu. S uderom polnoci...

natia
19. mar 2010

mne sa tento nový kôň nevidí...

dioliana1
19. mar 2010

nechce ma to pustiť ku magi ☹

maznacik007
19. mar 2010

mna tiez nie 😉

magimary
19. mar 2010

ste tam obidve...
ešte skontrolujem, či som vám tam správne napísala nicky... 😉

cairka
19. mar 2010

ani mna

magimary
19. mar 2010

je to správne, tak neviem, prečo to nejde... 😨 😉

magimary
19. mar 2010

aj ty si tam cairka... 😨
babky (mexx, markie) vy im povedzte, ako ste tam šli...

cairka
19. mar 2010

mne vypisuje toto : Toto je súkromná skupina. Ak sa chceš stať jej členom, napíš zakladateľovi skupiny.

marketka1
19. mar 2010

súkromné skupiny , prišli k nám,

magimary
19. mar 2010

títo všetci ste členovia... zatiaľ...
ak si nájdete niekde chybu v nicku (preklepy sú u mňa časté, veď sa poznáme 😅 😝), tak mi dajte vedieť:

magimary, marketka1, maznacik007, yukki, mexx, natia, ciarka, dioliana1, lenuska74, najjulinka, vivien2505,

marketka1
19. mar 2010

a najnovšia odpoveď a mali by ste fungovať ale ide to nejako pomaly

marketka1
19. mar 2010

magy cairku nemáš správne

yukki
19. mar 2010

Ty, Maznáčik, možno máš pravdu, to bol jeden z mála údajov, strojom písaných, čo sa mi pomedzi čakajúcich podarilo rozlíšiť, asi to bolo že za dospelého...alebo s tou krátkou lehotou...ale to je jedno, aj tak by sme tam nečakali, úzka tmavá chodba a metajúca sa Kika v ľavačke...
ale treba pas, do česka, že? pre dieťa...

lenkove
19. mar 2010

Magimary, hm, napr. lenkove este 😀

dobre by bolo, ak by sa dali lepsie pisat IP, napr. ako maily, idem pozriet 😉

natia
19. mar 2010

lenkove ešte treba pridať 🙂

natia
19. mar 2010

aha ju, už ma predbehla 😀

cairka
19. mar 2010

magi, veru, mňa si premenovala 😒

magimary
19. mar 2010

lenkove je už "in"...
cairka (a dio tiež), asi mi neuveríš, ale na teba som si špeciálne dala pozor, ale moja dyslexia ma opäť dostala a to až tak, že už som to po každom prečítaní čítala nesprávne... 😖 , sorry-neúmyselne...

lenkove
19. mar 2010

Natia,
dakujem 😀

Yukki, veru treba vsade pas.. 😅 je to risk mozno to bude ok, a ty mas pas? nedas si ju len zapisat?

yukki
19. mar 2010

A vďaka za pridanie, Magi! Ja som ešte ani nekukala do súkromných...až potom, až na to príde...potom budem hľadať.
Ja mám pas, akurát platnosť sa mu skončila v 2008. 😝 takže ho už môžem dať Kike na hranie.

natia
19. mar 2010

Lenkove to aspoň vidíš, ako na teba myslím 😉 teda na vás... 🙂

najjulinka
autor
19. mar 2010

Ahojte. Tak my sme dnes s Linduškou sme si dali babsku jazdu... Zmakli sme poradu, 2 očkovania, kardio, boli sme u babi na obed................. A jak deti večer zalahli, tka som zdriemla ja ja.....

cairka
19. mar 2010

yukki, nemôžeš, treba ho odovzdať, ked si budeš dávať robiť nový 😉 neviem, či by prijali puzzle 😀

ika.horvi
19. mar 2010

ahojte, pozdravujem vas vsetky pri prilezitosti noveho dizajnu 🙂 a anginy nasho drobceka ☹
yukki mas IP
mary, hm, ja mozem tiez? co myslis? niekedy ma tiez dost svrbi prst ale vela veci tu radsej verejne neriesim, po vasich skusenostiach-vystrahach 😅 .

magimary
19. mar 2010

ika, práve sme sa o tvojom zajkovi bavili na schôdzi... 😉 , že vy ste mali ať TERAZ (!) predosvojiteľský súd???!!!
si pridaná...!!! 🙂

magimary
19. mar 2010

teda ani nie predosvojiteľský, ale LEN osvojiteľnosť, vraj???! 😲

lenkove
19. mar 2010

inak, my sme nasli dnes dalsi zubbbb 😀
a prepacte,ze vas stale zahlcujem tym istym, ale ja, cerstva mamicka 🤐 Ivi zacala vrackat, predtym sa to stalo obcas z mliecka a teraz mi vracka vzdy po mliecnom (kasa, jogurt) aj ked nezje vela.. a dnes aj polievku, nemam pocit ze ju natahuje, skor sa jej ugrcne.. viete mi poradit cosi? 😨 su to zuby? reflux? ine cosi? dakujem 😔

najjulinka
autor
19. mar 2010

Inak dnes sa narodil Lucinke další (už snad aj prestanem ratať ktorý v poradí) bratranec - tj. manželova sestra dnes porodila 😉

yukki
19. mar 2010

neviem čo to je s Tvojím grckom, každopádne gratulujeme k ďalšiemu bielemu tesáku, Lenkove!

magimary
19. mar 2010

leni, nemusí to zatiaľ vôbec nič znamenať... 😉
možno jej črievka tak citlivo reagujú na rôzne zmeny (aj tesáky sú zmenou 😉 )...
ale môže to byť aj (v tomto veku už nevýznamný) refluxík... 🙂
skús jej teraz dávať pomenej mliečneho a uvidíš, čo bude...