icon

Prišli k nám. Náhradné rodičovstvo

najjulinka
13. máj 2009

Tak a sme tu. S uderom polnoci...

zicon
25. nov 2009

Posilovanie s babetkamy treba praktizovat

laculik
25. nov 2009

zicon, ako viacdetni?
pimpa, ani nasa nestvornozkovala, rovno chodila 🙂 . a susedovie ma rok a mesiac, je "spomaleny film" vo vsetkom , vsetko posledna z rovesnikov robila a z nicoho nic zacala teraz chodit...
myslim na chanel a aj na teba eli (inak tu Chatrč mam vedla postele uz asi mesiac, ale este som ju nezacala citat)...

martina_maxian
25. nov 2009

laculík, čítaš Chatrč od Paula Younga ??? 🙂 si veriaca?? 🙂

zicon
25. nov 2009

No mame u nas do zajtra neterku v kubkovom veku. A sestricka kubkova tak buduci rok

laculik
25. nov 2009

Martina, veriaca myslis v Boha vsemohuceho 🙂, KDH, kostol, atd ? To nie.

martina_maxian
25. nov 2009

ano laculík,, lebo ak čítaš tú Chatrč, ktorú myslím ja, tak je to kniha o Bohu.. Čítala som ju,, je úžasná... 😉

najjulinka
autor
25. nov 2009

zicon praktizuješ posilovanie s babatkami??

laculik
25. nov 2009

martina, sak ale nemusis verit v Boha aby si si mohla precitat knihu 😀. Ved aj skusky z ikonografie a dejin mam, a to je cele o Bohu, atributoch a svatych. Da sa ta kniha pochopit aj tak, ze nie o Bohovi ale o energii, ci?

laculik
25. nov 2009

posilNovanie, posilNovanie

zicon
25. nov 2009

Nie ale niekde som videl ako mamicka posilovalat s babetkom. Namiesto cinky. Dvojky su idealne,maju rovnaku hmotnost

najjulinka
autor
25. nov 2009

laculik ja neznasam to N.. .tak ako neznasam slovo tlstý.. .lubim slovo tlusty.... 😅

najjulinka
autor
25. nov 2009

zicon koho dvojky maju rovnakú hmotnosť???

laculik
25. nov 2009

chuda babatko.

martina_maxian
25. nov 2009

laculik, veď mne je to úplne jasné,,, ja som sa len spýtala, či veríš... 🙂 Nechcela som tým povedať, žeby si tú knihu nemala čítať... Ja myslím, že je to skvelá kniha s úžasnými myšlienkami,,, 🙂

laculik
25. nov 2009

aj ja ho nznasam juli, to som tak provokacno napisala... a nikdy tak posilovni nepoviem...

zicon
25. nov 2009

Najjulinka vacsinou aj DNA, ja viem ty si vynimka

najjulinka
autor
25. nov 2009

zicon nevraviš o jednovaječných nahodou??? ale čuduj sa svetu určite je menj jednovaječných ako dvojvaječných 😝

laculik
25. nov 2009

inak, co momentalne citate? ja som docitala Secret (tajomstvo) a teraz citam to pokracovanie - Kluc Ale to je citanie tak na dva vecery 😀 . a tiez citam klimtov bozk od filana.

zicon
25. nov 2009

A preco za to na mna vyplazujes jazyk.
A inac rovnako vysoke a siroke deti budu mat asi rovnaku hmotnost.

zicon
25. nov 2009

Najcastejsie prispevky na Mk

zicon
25. nov 2009

Citam

magimary
25. nov 2009

táááák, prišli sme zo škôky a z mesta-vyzdvihli sme kalendáre...
a sú úžasnéééééééééééééééé... 😵 😵 😵
sa vytešujem... až mi je ľúto darovať ich 🤐 😅,ale samozrejme na to sú určené, takže samozrejme áno, 😅
ale nejako si ich naskenujem a dostanem aj do PC a budem mať aj ja... 😅

martina_maxian
25. nov 2009

laculík , ja momentálne čítam Mŕtvu zónu od Kinga,, a Na lásku sa nezomiera od Adamovej 😉

najjulinka
autor
25. nov 2009

ja nečitam už davno nič... 😅 🤐 🤐 🤐 estetak modreho kona precitam... a aj to sa dobrovolne priznavam, že ked je vela prispevkov naraz, tak nečitam všetky 🤐 🤐 🤐 🤐 🤐 🤐 🤐 😅

magimary
25. nov 2009

ja teraz (na WC-ku) čítam: Ako to povieme našim deťom (o sexuálnej výchove)... 😉
😅

martina_maxian
25. nov 2009

magi, tak na wc to budeš asi veľmi dlho čítať... nie? 😀 😀

magimary
25. nov 2009

ale na beletriu som si nenašla čas už neskutočne dávno... 😔 😢 😅
aj chatrč by som čítala...,ale zatiaľ fakt nie je kedy... 😉

magimary
25. nov 2009

no, veď už to aj čítam neskutočne dlho... 😅 😀
keď ja nemám ani tam čas... 😀

najjulinka
autor
25. nov 2009

mary či nečítaš zbytočne.. .či si to tvoje deti na tom WC neprečítaju skor ako to ty dočítaš 😀 😀 😀

mata2
25. nov 2009

ja mam rozcitanu gricsku carodejnicu 😎 ..ale stiham len vecer..pri svetle monitora z notebooku 😅