icon

Syn Adely a Viktora Vincze

Včera o 20:00

Vie mi niekto povedať, že či je adoptovany syn Adela a Viktora Vinczeovcov róm? Nič som o tom nevygooglila, len že sa obaja vyjadrili,že pri adopcii mali podmienku iba aby bolo zdravé dieťa. Pre rypalky- áno, mať tak moje problémy a prezidentov plat, prečo ma to zaujíma - len tak z nudy a zvedavosti.

Strana
z2
biba_18
Dnes o 07:18

@anonym_d3ba6c hej, tiež som to videla 🙂 krv sa zaprieť nedá - napriek tomu to nie je iba o krvi ...

minenkaa
Dnes o 07:56
@anonym_90721c

@minenkaa Tvoje hlášky a jednoduchšie odpovede som vždy brala tak,že si robíš prdel.Ale ako pozerám, si taká od prirodzenia a myslíš tie odpovede vážne. 🫣

@anonym_90721c ja myslím všetko vážne ,vždy a všade

mk1111111111
Dnes o 08:14

Ja skor nechapem, v com Ti pomoze taka info? Dieta, ako dieta

himedzi
Dnes o 08:42
@enmery

V prvom rade je to Slovák a syn Adely a jej manžela. Nič lepšie sa mu stat v živote nemohlo. Nech je šťastný a milovaný, to jediné deti potrebujú.

@enmery načo trepes, sa cítiš zaujímavo?

anonym_9f9d2b
Dnes o 08:46

Moja kamoska ich videla v reštike este ked bol malicky. Povedala, ze urcite je rom. Ale tiez mi z fotiek nepride, tiez mi tato otazka velakrat napadla 🙈 no ktovie 🤷‍♀️

anonym_d93871
Dnes o 10:20

Ja by som si romske dieta neadoptovala ani keby mi zaplatili... Mozes sa snazit ako chces, vychovavat, ist mu vzorom... genetika nepusti. Nehovoriac o tom, ako na tom bude mentalne a fyzicky (a to sa moze a pravdepodobne aj ukaze neskor). Kedze nepredpokladame, ze sa v osade tehotna zena vyhyba alkoholu, cigaretam, toluenu a pod.

anonym_24057c
Dnes o 13:29
@anonym_d93871

Ja by som si romske dieta neadoptovala ani keby mi zaplatili... Mozes sa snazit ako chces, vychovavat, ist mu vzorom... genetika nepusti. Nehovoriac o tom, ako na tom bude mentalne a fyzicky (a to sa moze a pravdepodobne aj ukaze neskor). Kedze nepredpokladame, ze sa v osade tehotna zena vyhyba alkoholu, cigaretam, toluenu a pod.

@anonym_d93871 ja poznam via romov aj tych slusnych v uvodzovkach.Ale vzdy tam je to ale.Ta ich mentalita sa neda zapriet aj keby ako bolo nech maju trebars x titulov pred menom aj za menom.To je proste horka krv.Preto sa im ozaj cudujem

Strana
z2