Syn Adely a Viktora Vincze
Vie mi niekto povedať, že či je adoptovany syn Adela a Viktora Vinczeovcov róm? Nič som o tom nevygooglila, len že sa obaja vyjadrili,že pri adopcii mali podmienku iba aby bolo zdravé dieťa. Pre rypalky- áno, mať tak moje problémy a prezidentov plat, prečo ma to zaujíma - len tak z nudy a zvedavosti.
Moja kamoska ich videla v reštike este ked bol malicky. Povedala, ze urcite je rom. Ale tiez mi z fotiek nepride, tiez mi tato otazka velakrat napadla 🙈 no ktovie 🤷♀️
Ja by som si romske dieta neadoptovala ani keby mi zaplatili... Mozes sa snazit ako chces, vychovavat, ist mu vzorom... genetika nepusti. Nehovoriac o tom, ako na tom bude mentalne a fyzicky (a to sa moze a pravdepodobne aj ukaze neskor). Kedze nepredpokladame, ze sa v osade tehotna zena vyhyba alkoholu, cigaretam, toluenu a pod.
Ja by som si romske dieta neadoptovala ani keby mi zaplatili... Mozes sa snazit ako chces, vychovavat, ist mu vzorom... genetika nepusti. Nehovoriac o tom, ako na tom bude mentalne a fyzicky (a to sa moze a pravdepodobne aj ukaze neskor). Kedze nepredpokladame, ze sa v osade tehotna zena vyhyba alkoholu, cigaretam, toluenu a pod.
@anonym_d93871 ja poznam via romov aj tych slusnych v uvodzovkach.Ale vzdy tam je to ale.Ta ich mentalita sa neda zapriet aj keby ako bolo nech maju trebars x titulov pred menom aj za menom.To je proste horka krv.Preto sa im ozaj cudujem

@anonym_d3ba6c hej, tiež som to videla 🙂 krv sa zaprieť nedá - napriek tomu to nie je iba o krvi ...