icon

Vlastná vírivka v tehotenstve

jerseytay
6. jún 2025

Viem ze tehotenstvo nie je choroba, lekar povedal ze nakoľko nemám problémové tehotenstvo (odklopem) tak by ki nemala uškodiť.. podľa vás je v poriadku ísť do vlastnej domácej vírivky, 33 stupňová voda, čerstvo napustena čistá? Som v 10 tt, dakujem

x_mery_x
•
6. jún 2025

Je to na tebe, ja by som isla. Vlastnu sme nemali, ale boli sme na wellnes pobyte, tak tam som bola. :D

spanielka44
•
6. jún 2025

Ja som bola tehotna minule leto tiež taký začiatok tehotenstva a plus som mala celkom aj rizikové tehotenstvo plus jeden potrat už za sebou. Do vírivky som chodila ale voda v nej bola kus chladnejšia podľa mna je 33 stupnov hrozne veľa a nie je to dobre sa v tehotenstve kúpať v takej teplej vode… mne bývalo hrozne zle a bola som rada že sa tam môžem schladiť (voda mala cca 24-25 stupnov)

len_nig
•
6. jún 2025

Ja som obe tehotenstva do vírivky doma chodila. 33-34 stupňov tiež

ella1234
•
6. jún 2025

@jerseytay existuju nazory ze tepla voda moze vyvolavat kontrakcie maternice, za mna je 33 stupnov cez tehotenstvo vela. Inak ja si to osobne ani neviem predstavit mne bolo z tepla v tehotenstve okamzite zle.

andrejka1974
•
6. jún 2025

@jerseytay no neviem 33 je už dosť chladná voda mám vlastnú vírivku a vermi pod 36 nejdem lebo potom je už chladná voda

laskonka_lasky
•
6. jún 2025
@andrejka1974

@jerseytay no neviem 33 je už dosť chladná voda mám vlastnú vírivku a vermi pod 36 nejdem lebo potom je už chladná voda

@andrejka1974 aj u nás tak,my máme neustále 37 stupňov, chodila som aj tehotná. Mám dve deti

jamidea
•
6. jún 2025

@jerseytay 33stupnov nie je tepla voda. V pohode. Ja som rodila v septembri a v jul, auguste som chodila na jazera. Ak mas ok tehotenstvo, nemas sa preco nekupat.

nin12345
•
6. jún 2025

@jerseytay ja som tehotná chodievala aj saunovat. 33 stupnova voda? Však to aj bežne vo vani má človek teplejšie. Kľudne sa virivkuj

jerseytay
autor
•
7. jún 2025
@spanielka44

Ja som bola tehotna minule leto tiež taký začiatok tehotenstva a plus som mala celkom aj rizikové tehotenstvo plus jeden potrat už za sebou. Do vírivky som chodila ale voda v nej bola kus chladnejšia podľa mna je 33 stupnov hrozne veľa a nie je to dobre sa v tehotenstve kúpať v takej teplej vode… mne bývalo hrozne zle a bola som rada že sa tam môžem schladiť (voda mala cca 24-25 stupnov)

@spanielka44 jo nakoniec som šla a ja som v 33 stupňoch skoro zamrzla, tak som aj vyšla von.. tak dňa sa nic nestane

jerseytay
autor
•
7. jún 2025

Ďakujem dievčatá. Nakoniec som na chvíľku išla, mne zas 33 stupňová voda bola studená, tak som sa na to vykašľala radšej :D

majus2323
•
7. jún 2025
@jerseytay

Ďakujem dievčatá. Nakoniec som na chvíľku išla, mne zas 33 stupňová voda bola studená, tak som sa na to vykašľala radšej :D

@jerseytay 33 stupňov je pre mňa ľad 🫣 som si na konci tehu dávala 37 stupňovú vaňu a bola mi tam zima ... Takže za mňa 33 je ozaj v pohode ale teplejšie by som si dávala až na konci , želám pohodové tehotenstvo v rámci možností samozrejme

kiki68
•
7. jún 2025

Doma je to ok, nemas tam nikoho, co by tam zavliekol mozne nakazy.

angeli121212
•
7. jún 2025
@spanielka44

@spanielka44 33 stupňov nie je veľa... Nemá sa púšťať voda vyššia ako telesná čiže aj keby je tam 37 by tam mohla kľudne vojsť... Treba si info trošku doštudovať