icon

Išli by ste na výlet s deťmi autom do zahraničia?

Dnes o 09:38

Rozmýšľam či ísť na takýto výlet alebo vykašľať sa na to..
Chcem prekvapiť deti s výletom do zahraničia. Lenže cesta tam cca 5 hodín naspäť tiež 5 hodín cez diaľnicu. Pozerala som že by sme prespali v hoteli to je cca 200 eur, plus benzín cca 100 eur, vstupné a atrakcie tiež rátam cca 100 eur, k tomu plus diaľničná známka neviem koľko to stojí, aj jesť niečo musíme. Tak dokopy rátam 500 eur by nás to vyšlo. Aj to by som išla ja sama s deťmi. Šoférujem no takú dlhú cestu som sama ešte neišla. Manžel nechce ísť, hovorí mi aby som sa vykašľala na to nech nevymýšľam. Po Slovensku máme už čo-to pochodene.

Strana
z2
lucia147852
Dnes o 14:07

Na jednu noc by som neisla. Radšej by som naplánovala niečo v okoli žiadanej atrakcie na aspoň predĺžený víkend. Spať nemusíte v hoteli. Pozri apartmán cez Viking. Tam mozes ušetriť na úbytku. Inak áno, chodíme s deťmi od malička bežne autom po Európe. K výberu partnera sa radšej nevyjadrujem.

anonym_066f0e
Dnes o 15:10
@anonym_autor

Odpoviem takto hromadne. Pas pre deti samozrejme mám, keďže chodíme na výlety aj mimo SR. Napadlo ma zobrať aj kamošky no nechcu ísť respektíve nedaju toľko peňazí za vstupné plus prespatie. Na benzín by mi nemuseli dať nič.
Plánované je to tak že skoro ráno vyrazíme tým pádom okolo 10tej sme tam, popozerame, prespime a na ďalší deň poobede domov. Deti nemajú problém s cestovaním v aute.
Čo sa týka manžela, on nerád chodí na výlety. Aj keby sme išli 50 km od domu on nepôjde s nami. Nebaví ho to. Keby som ja neplánovala a nevymyslala výlety tak sedíme stále doma a to nechcem, chcem aby mali deti aj zážitky.

@anonym_autor Ty si zvyknuta chodit na vylety bez manzela, do zahranicia chodite, pasy mate, deti su na cestu autom zvyknute, peniaze mas.....tak co vlastne riesis? Nepotrebujes suhlas z MK, aby si mohla ist na vylet.
Nasi susedia isli do Bojnic na otocku. Od nas je to vyse 4 hodin cesty len tam.....ked im to stalo za to.

Strana
z2