icon

Alternatívne liečenie rakoviny

bielamacka3
18. nov 2017

Máte prosím niektorá skúsenosť (ale pozitívnu, že sa človek vyliečil)? Čítala som, že napríklad ajurveda by mala pomôcť, ale niektorým ľuďom, ktorí sa liečili alternatívne, to nepomohlo a umreli. ☹ Ja by som rada skombinovala takúto liečbu s klasickou, zatiaľ pojedám všeliaké semienka, orechy (nesolené), aj marhuľové jadierka (ale tie neviem, lebo tam je kyanid, ale zase až tak moc ich nejem), oleje ako makový, konopný, z čierneho kmínu, rakytníkový a choroba zatiaľ stagnuje - niečo je od minulého ct pred polrokom lepšie, niečo horšie. Ďakujem

lenadka
17. jan 2018

@bielamacka3 držím palce 🤗

tilly
17. jan 2018

@bielamacka3 držím palce

suldenka
17. jan 2018

@bielamacka3 Tiež ti prajem skoré uzdravenie môjmu ovinovi pomohla liečba produktami od Tiens.www.novezdravie.sk pán sa volá Fedoronko môjmu ovinovi zachránili život už je to 6 rokov čo je zdravý skús mu zavolať aspoň čo ti povie poradí budem ti držať palce nech ti to dobre dopadne drž sa😊

bielamacka3
autor
20. jan 2018

Už neviem, ktorá z vás napísala, že odpoveď "Možem jesť všetko", sa jej nezdá...ale asi to bolo myslené tak, že keď je človek v pohode, tak občas ani rezeň neuškodí. Ale všetko s mierou.

ingridd
20. jan 2018

Myslim, ze sa tu velmi nepisalo o liecbe vnutra, duše, o psychike, ako o jednom z vyznamnych faktorov uspesnosti liecby ... Za pokus podla mna stoji pozriet knihu Cesta od Brandon Bays, ako aj knihu Co vam hovori vase telo od Inny Segal. Investicoa asi 20€, a bez vedlajsich ucinkov

modrava
20. jan 2018

@bielamacka3 uz mas po operacii?

ingridd
20. jan 2018

Zabudla som dopisat, ze knihy a to co je v nich napisane pouzivat popri liecbe, medicinskej + alternativnej, s doverou k odkazu od svojho tela, vpohode domova. Zaijimava je aj stranka dvaita o etikoterapii, zvladani a vysporiadani sa s emociami.

Prajem vela uspechov .

bielamacka3
autor
20. jan 2018

ano, bola to veľmi ľahká operácia...a na jednej nemenovanerj stránke som dostala reakciu, že sa necchem liečiť, iba sa ľutovať a nech si kúpim lano

adriannasvk
20. jan 2018

Necitala som vsetko,mozno sa budem opakovat,ale skus vodu Preventa,je drahsia ale co viem vela ludom pomohla. Drzim palce🙂

bielamacka3
autor
20. jan 2018

lacná veru nie je

tilly
20. jan 2018

@bielamacka3 vysledky budu kedy? budem drzat palce

maminecka2
20. jan 2018

@bielamacka3 Jasne ze vsetko, treba si dat na co mas chut- kedze popri liecbe skor byva nechut ku vsetkemu. A nie sa stresovat ci Ta toxiny z jedneho rezna "nezabiju". Urcite s mierou, a obcas treba aj zhresit. Ak niekomu nevyhovuje nahanat sa striktne za eko-bio-vegan-raw, tak to netreba robit- este aj z tohoto mat nervy. Samozrejme cim viac zeleniny a ovocia tym lepsie.

marina24
20. jan 2018

No opatrne s alterna.liecbami..kazda rada draha,ale treba posilnit ikunitu,no iba semiackami nie...skus wobenzym,polyoxidonium,infuzna liecba c vitaminom...ale hlavne pod dohladom mudr!!!cviklova stava,na tony vitaminov,ovocia,dovolenky pri mori,co najviac...

bielamacka3
autor
21. jan 2018

Mňa štve to, že takmer každé ráno sa zobudím so stuhnutým krkom..s chorobou to nesúvisí, lebo aj predtým som mávala také rána...to ale stačilo rozmasírovať. Lenže lekárka mi vravela, že kvôli tým uzlinám si tam masírovať nesmiem (myslím si, že pár minút taz za mesiac je ok, ale mňa to bolieva častejšie) a potom-som deprimovaná. Ale dnes skúsim s malým piecť linecké koláčiky, tak keď sa už neozvem, tak sa mi nevydarili a trafil ma šľak. 🙂

bielamacka3
autor
21. jan 2018

Od akého veku dieťa chápe, že rodič alebo niekto z rodiny je ťažko chorý?

tilly
22. jan 2018

@bielamacka3 môj vtedy 6,5 ročný síce vedel, ale myslím, že tomu nerozumel

bielamacka3
autor
23. jan 2018

písaLa aom mail na serafinbylinky a vraj ich produkty sa nesmú používať pri rakovine, tak mi odpovedali

1andrea111
24. jan 2018

@bielamacka3 držím Ti palce, aby si vyzdravela, máš dobrý prístup, Ty tu chorobu porazíš🙂

bielamacka3
autor
24. jan 2018

Prd mám dobrý prísptup, lebo ma rozčuľuje, že ked som ochotná sieťaťu zapnuť duck tv ale zároven necchem, aby sa hral s mobilom - bud jedno alebo druhé - a mobil mu vezmem, tak okrem kričania azčne behať po byte a hádzať všetkým, čo mu príde pod ruky...a ešte ked mám tú drzosť ho zavolať na večeru, výlevy sa opakujú...ked manžel príde z práce, ihned mu dáva do ruky ovládačku od televízora a ked mu necche ducka zapnuť hned, tak zase začne, neviem asi si muža vycvičil...ja ked som s ním nikedy s malým večer sama, odo mna to nepýtas, vlastne raz pýtal kačičku, tak ja som mu dala hračku kakičky a potom som mu aj jenu nakreslila a vystrihla a vlastne som sa urobila sprostá, že neviem, čo cche 😀

bielamacka3
autor
24. jan 2018

ddotaok - predtým, ako mu vezmem mobil, mu niekolko minút dohováram, že bud bude mobila lebo telka, nie som taká, že vytrhnem z ruky, aj tak to nepomáha, hovorím na neho nemecky, ale on uť tie slovíčka pozná, veľmi dobre i rozumie, ale necche, kludne mu zapnem hociktorí jeho hudobní cd, nech soieva, tancuje, ale ducka som proti - hlavne preto, ako potom vyvádza, ked musí na chviľu odísť

bielamacka3
autor
2. feb 2018

a AKO STE RIEšili, ked dieťas neposluchalo - pri rakovine sa človekmnesmie rozčuľovať a stresovat...ale ked napríklas te cgheli isť von a ono pri onbliekaní utekalo, plakalo atd,,,,ste sa vyondili a ostali dcoma, alebo ste na neho zrukli a boljovali a obliekali dieťa aj pol hodiny?, dnes om z malího zufala...musdelim sme isž domaov. lebo išiel do najvačšej kalôuže, bolo ho treba prezliecť, to trvalo aj 20 minut, poto m po obede v postielke kakal, to ked sme ho osprchovali a obliekali, tieťž sa bránil pri obliekaní, čo vtedy...ja som ho drržala, muž obliekal, ale aj tak nám ho trvalo 15 minut

bielamacka3
autor
5. feb 2018

dnes strašili v správach na Markize o nejakej novej liekovej politike, vraj pacienti, ktorí dostávali biologickú liečbu, budú ju dostávat aj nadalej, ale vraj od maca má platiť nová liekvá politika...vraj od jednej onkopacientka predtým mala zadarmo a najnovšie chceli od nej šeststo euro, tak sa bojím, ako to bude

janka279
5. feb 2018

@bielamacka3 @bielamacka3 nemusis sa bat. Nova liekova politika nezahrna platbu od pacienta, ale to, ze na platbe sa bude podielat stat a aj farmaceuticka firma. Pre pacienta by to malo byt lepsie v tom, ze mnohe onko lieky, ktore su teraz na vynimku budu mat schvalenu uhradu. A onkologicky pacient sa nebude musiet bat, ci mu poistovna liecbu schvali.

bielamacka3
autor
6. feb 2018

to áno, ale vraj sa farmacxeuti a poistovne dohodli iba na tento rok a čo rok 2019?

bielamacka3
autor
6. feb 2018

ešte mi aj zistili endometriozu na maternici, tak som zvedavá, čo mi poradí lekár, idem o dva dni na konzultáciu

bielamacka3
autor
10. feb 2018

A tie, ktorí ste mali rakovinu alebo máte a dieťa sa kvôli niečomu začalo hádzať o zem a kričať o dvesto decibeloch, ako ste to znášali? Mne to dosť prekáža a vždy sa nahnevám, aj keď hlava mi káže, že mám ostať kľudná.

evelyn1986
11. feb 2018

@bielamacka3 ahoj, ak chceš, napis mi mail, pošlem ti článok o potravinách a životnom štýle, ak má človek rakovinu.

fidorka7
12. feb 2018

@bielamacka3 to nie je o tom či má matka rakovinu, ak rodič nezvláda správanie dieťaťa.

tilly
12. feb 2018

@bielamacka3 to deti robia

bielamacka3
autor
12. feb 2018

@fidorka7 hejh hej, máš pravdu a sama si škodím, lebo tam treba byť ok a nerozčuľovať sa...ale zase si myslím, že cholerikci sú väčší bojovníci ako napríklad melancholici a lepšie zvládajú chorobu