Atopický ekzém a alternatívna liečba
Dobrý den, ja by som Vám chcela rozpovedať môj problém s mojou dcerou, od narodenia mala atopicky ekzem...chodili sme po lekároch, oni to nevedeli riešiť, dávali nám rôzne krémy, a tie zabrali, na týžden, potom sa to zasa vrátilo, a my sme sa zasa škrabali, až do krvi....a bojovali s ekzemom..
No našli sme iný spôsob, ako sme sa dostali z toho...kto by mal záujem dozvedieť sa viac, píšte mi na mail annakascak@azet.sk...
@meg_junova Dobrý deň, chcel by som skúsiť ten biorezonančný prístroj, aj ja mám problémy s atopickou dermatitídou. Som tiež z Komárna, mohli by ste my poslať kontakt na vášho známeho? Bola by to velká pomoc. Dakujem velmi pekne. norbi_3@centrum.sk
Martina 833, prosim ako sa vies dostat k tomuto kremu? ja som ho pokusala hladat na nete, ale neda sa u nas vobec nikde kupit.....Dakujem za pomoc
pozrite si môj príspevok na: https://www.modrykonik.sk/forum/detske-zdravotne-problemy/mate-ucinne-tipy-na-atopicky-ekzem-u-deti/
@reppka10 Dobrý deň. Ktorý je Váš príspevok?
@meg_junova ahoj malý ma pol roka a už druhý mesiac ekzém ako môžem zistiť či má parazity? da sa to aj bez lekára
@mamara Ahoj, no nechcem nic zakryknut, ale my sme pred dvoma tyzdnami zasli tu v Pezinku k jednej pani, nakolko uz nebyvame v Komarne, kde som chodila k tej kamoske na biorezonancny pristroj.. A tato pani ho odmerala ani nie minutu a nasadila liecbu (ktora bude dlhodobejsia, nakolko moj maly ma obsiahle potravinove alergie). Dlho sme nic nedavali predtym ako sme k nej zasli, ani to odcervovanie som nejako neriesila, nakolko som sa mu bala davat bylinky kvoli nizkemu veku a ma alergie aj na mätu napr. tak som si nebola ista uz nicim. Kazdopadne, zasla som k tejto pani a ona mu nasadila nejakych 7 doplnkov, ak ratam aj caj na odplesnenie, tak 8 a uz prvy tyzden sa mu ekzem zacal stahovat.. a mizne mu. Samozrejme, vcera som mu dala pipikovu polievocku, tak sa to zase zhorsilo a horsie sme aj spali, lebo ma alergiu aj na mäso, ale podstatne je, ze pri diete, ktoru sme dlhodobo dodrzovali zacali tieto doplnky od nej zaberat. Spolupracuje vraj s nejakymi ruskymi lekarmi, to ja uz neviem, mne ide vzdy o vysledok. Tie doplnky su z firmy Green World, odtial mame na parazity Parashield, je to sladke drievko, malemu to zakamuflujem do milacika a horko-tazko ho takto oklamem aj s ostatnymi kapsulami, ktore musim rozsypat, nakolko su velke a cez jeho hrdielko by boli asi nepriechodne.. Takze ja poviem len tolko, treba skusat, skusat, skusat.. my sme sa nabehali uz kvoli ekzemom dost a som rada, ze konecne vidime aj nejaky vysledok. Niekomu zaberaju aj homeopatika, my s nimi nejake vyrazne skusenosti nemame. Ono, ten ekzem zacne mozno ustupovat aj ako dieta rastie, ked uz vyjdu vsetky zubky a tak.. Ale rozhodne si myslim, ze preto treba nieco robit, lebo same to len tak zmizne malokedy. Prajem vsetkym pekny den, Magda
Ahojte, som veľmi smutná. Niečo je s mojím synčekom, ktorý má 21 mesiacov. Neviem či to je atopický ekzém alebo niečo iné. Jednoducho nič mu nebolo, teraz asi 2 mesiace pozorujem zmeny. Začalo to byť viditeľné pri kúpaní. Na ručičkách, hlavne z vnútronej strany ramien okolo laktového klbu tak do polovice laktu a do polovice ramena sa mu vytvorili červené fľaky. Po kúpaní ale tak za 20 minút zmizli. Nepomohlo ani odchlorovanie vody. Pri každom kúpaní rovnaký problém a mám pocit že sa to každým kúpaním zhoršuje a rozširuje. Dnes som dala len vlažnú vodičku a tiež strašne červené ručičky až bordovofialové. Po hodine od kúpania na tele fľaky nemá, ale zostáva suchá pokožka. Tiež sa mu sem tam urobia 2-3 vyrážtičky na ramene alebo tváričke, akoby naplnené vodou a potom sa sušia dlho takou žltou chrastičkou. Mávate niekto tento problém pri atopickom ekzéme? že sa to pri kúpaní viditeľne zhorší? mám strach čo to môže byť? už sa ho bojím aj kúpať...
a napadlo ma,že si to neškrábe a na brušku a chrbátiku má drobunký výsyp ako potničky a z nošteka mu tečie veľmi teraz, režu sa mu však aj očné zuby...
Nám zabralo kozie mlieko - natierať, namáčať, kúpať. Za 38 rokov sme skúsili všetko možné až kým zabralo kozie mlieko. Ukľudnenie okamžite, zlepšenie za pár dní, vyliečenie za 2 -3 mesiace. Prečo neskúsiť - babky predávajú kozie mlieko po 1€ za liter.
aj ja chcem skusit kozie mlieko, ale az teraz som prisla na to, ze je ho neskutocne tazko zohnat, nik tu poblizku kozy nechova, ti co chovaju, nudu mat kozie mlieko az v aprili pre kotnost koz... :(
@meg_junova ahoj daj viac info o lieceni egzemu dik
🙂
my sme kozie mlieko skusili a vyhadzali sme sa..
@nika1914 - ahoj, myslim, ze to neni atopicky ekzem, ale iba nejaka lahsia forma suchej pokozky ... my mame to iste ... moja dcera bude uz mat 3 roky, a ked som citala a pozerala foto o atopickomn ekzeme (uz som si myslela, ze ho mame aj my), tak ani zdaleka ... tiez sa to zhorsi pri kupani, co je logicke, vysusi sa ti pokozka ... mozno kup kazdy druhy den, a iba kratko ... zhorsuje sa to po zime, to je pokozka total vysusena ... teraz sa nam to velmi zhorsilo, inokedy ma maximalne iba nejake hrbolceky akoze drsnejsej koze na asi 1 cm tela, v lete, a teraz to ma snad vsade, cervene, suche, nastastie si to neskriabe, a tak, natieram zatial konopnym kremom ... snazime sa aj drzat stravu ... dcera mala horucku pred cca 2 tyzdnami, tak ju to vysusilo ... tiez skusim ten cedrovy olej, uz som ho nasla, a este mi kamoska poradila davat papat rybi olej, uz ho maju aj ochuteny, vraj jej to poradila jedna cinska lekarka ... nastastie u nas zatial staci kremovat, ale momentalne jej to nemizne, tak uz som z toho viac hotova ... ma to cervene, suche, aj trolinku navrete ... a asi na 15 miestach na tele, na nohe aj 10 cm flak, a podobne, v zivote sme take nemali ☹(
ahojte, ja mám skúsenosť so svojou dcérkou, ktorej síce nediagnostikovali atopický ekzém, ale mala v lete doškriabanú a suchú kožu pod kolenami a v predlaktiach.. asi kombinácia pot+slnko+krémy.. každopádne som bola z toho nešťastná lebo si to dokázala v noci doškriabať do krvi ☹ Od kožnej pomohli iba kortikoidy a to som po čase odmietla tak sme skúsili vnútorné užívanie XY prírodného detox nápoja, ktorý som jej začala dávať pred letom a počas leta sa mi raz na dovolenke pri mori zaškrabla za kolenom, ale nič viac 🙂 😵 Bola som nadšená! Nejdem robiť žiadnu reklamu ak niekto chce vedieť viac dám info do IP.. toľko moja skúsenosť. 😉
nám veľmi pomohol tento krém
https://www.foreverliving.com/retail/entry/Shop.do?store=SVK&language=sk&itemCode=061&distribID=421000054959
natierala som aj 5x denne zo začiatku to bolo začervenalé ale potom lepšie a lepšie 🙂
nam velmi pomohol odvar z lopucha. uplne jednoducha vec. Malý ma 20 mesiacov a po celých nozkach mal ekzem uz sa mu to začalo rozsirovat aj na ruky, chrbat a tvar. ale akonahle sme zacali kupat v odvare z lopucha tak sa to zacalo zlepšovat. treba byt trpezlivy nam asi po mesacnom pouzivani ekzem uz takmer zmizol uplne. Denne kupeme v odvare a pocas dna 2-3x denne potierame odvarom tiez. super bylinka a este aka lacna🙂
Miesto pre reklamu =)
Pred dvoma mesiacmi som natrafil na jeden krém, odporučili mi v jednej bratislavskej lekárni, je to "Dermalibour+" krém a mydlo. Krém je taký velmi hustý mastný krém, upokojuje pokožku, svrbenie, a musí mať protizápalové účinky, lebo mne uplne stiahol ekzém, mydlo je slovami lekarníka "mydlo bez mydla" =) pre čistenie tváre na citlivú pokožku, má takú čudnú zaujímavú voňu, ale pomože, takže mne to nevadí. Predáva sa to len v lekárňach ... odvtedy mám ekzémy pod kontrolou =) =) =) ... nepoužívam hu už každý deň, a keď cítim že mam znovu podráždenú pokožku, len ju natrem a problém je preč. Pred tým som používal Locoid Crelo (kortikoidový krém), ale už naozaj dlhé roky a chcel som ho nahradiť, lebo som mal už naozaj vážne stavy. Ekzém som mal len na tvári, a keď jeden som vyliečil, čo trvalo niekedy aj týždeň, dva dni na to mi vyšiel druhý na inom mieste a takto dokola =/.
Mydlo stál okolo 5-6eur a krém asi 12e, nie sú to lacné veci, ale keď pomožu tak sú na nezaplatenie. Osobne testované, dufam že pomožu aj Vám. Pridávam aj fotky ... fotku mydla som stiahol z google =)
@meg_junova dobrý deň, ako sa robí ta tinktúra? vyrábate si ju sama? ja si už neviem rady s ekzemom u maleho ma to strasne zapalene aj mu to mokva preto by som to vyskusala. Dakujem pekne Sona
@meg_junova ahoj aj ja by som mala záujem o balík a na prístroj si sa dostala ako?
ahojte, predávam ionizátor vody na potieranie ekzému mrtvou vodou,náš už vyliečil, nech ide dalej...
Ahojte, s vlastnej skúsenosti môžem doporučiť na liečbu atopického ekzému ale aj iných druhov Biorezonanciu, trpela som atopickým ekzémom od narodenia, nepomohli dlhé roky kožní lekári ani alergologička, Pomocou Biorezonancie som sa ho zbavila navždy, kožu dokonca nemám ani nijak poškodenú, nemávam ju suchú je úplne zdravá, Biorezonanciu absolvoval aj môj brat s rovnakým problémom takisto dve známe a všetci sme veľmi spokojní. Na začiatku sa robí diagnostika tela kde sa zisťuje hlavná príčina kožných problémov, napríklad zanesené črevá, alergie, intolerancie, kožné plesne, baktérie a tak ďalej, potom som absolvovala cca 7 terapií a ekzém začal rapídne miznúť až zmizol úplne, je to vhodné aj pre detičky, bezbolestné bez liekov. Nechám vám kontakt ak máte záujem to je pre BB,ZV,ZH a okolie ostatní si popozerajte na internete či nemáte Biorezonanciu niekde v okolí určite pomôže 🙂
www.biorezonancia-zv.sk
https://www.facebook.com/pages/Biorezonancia-Zv...
@meg_junova
@meg_junova poprosim cislo na tu kamosku z komarna
Ja by som navrhovala na ekzémy konštitučnú homeopatiu...tiež som matka...syna som dojčila vyše roka...nevieme čo je to ekzém a alergia...chvalabohu odmalička mi nechcel pijávať mlieko a jesť syry...už niekoľko rokov používame homeopatiu...syn ide mať 9 rokov...okrem soplíkov, ktoré má 2x do roka, nemáva žiadny kašeľ...a tak isto ja neviem, čo je choroba a kašeľ...len keď sa niečo rieši homeopatiou, tak môže dôjsť k čisteniu organizmu - sople, kašeľ, horúčka...ale to prejde po pár dňoch..toto je moja skúsenosť🙂
Nam sa zasa osvedcila nimbova kozmetika, konkretne tento olej: http://www.nutrimas.sk/Nimbovy-olej-60ml-d46.htm. A skusaii sme aj konopnu, no ta nimba, hoci ma taku zvlastnu aromu (cesnak s orechom), zda sa mi, ze bola ucinnejsia.
my sme bojovali s ekzemom tri mesiace..boli sme u koznej dostali sme masticky aj kortikoidy a nic nezaberalo..potom som citala ze zabera modra indulona..nechcela som tomu verit, ved je to len Indulona..pred tyzdnom mi padol zrak na tento krem, a povedala som si ze vyskusam.. a ja neviem cim to je ale zabralo to..je to o 90% percent lepsie..natieram ho jemnou vrstvou aj pred kupanim, a po kupani ho natriem poriadne... a tiez potom este minimalne 2x denne nahrubo premastit.