Aké máte skúsenosti s antikoncepciou Desirett?
ako sa vám prejavili nežiadúce účinky, priberanie, krvácanie a pod....ďakujem
Ahojte zienky. Ak mate este niekto z vas na predaj psite IP . dakujem 😉
Aj ja by som si kùpila tabletky desirett. Ak máte na predaj prosìm o IP. 😊
Mam na predaj cele balenie,na 3 mesiace. Cena 18eur.
@evulina123 datum expiracie ?
@9555058645 už predané.
Ahojte baby 😊 nemá niekto na predaj desirett tabletky?
Ahojte mam ale len jeden blister Desirett, som z PO, tak ak by mal niekto zaujem, najlepsie osobne, predam za 4€
@zuzamisko pisala som
Ahojte, predava niekto tabletky Desirett ? Rada by som odkupila ak ano prosim vas napiste mi smith.anett@gmail.com
Ja mam stale jeden blister 🙂 ak niekto chce.... Pisat na deakova.v@gmail.com
Ja tiež kúpim.
Aj ja kúpim😊
Ak chcete baby, mam jeden blister, dam za 4€, kludne píšte 🙂
Ahojte beriem desirett od aprila,vsetko ok nemam ziadne problemy ale pred dvoma tyzdnami som.jednu tabletku zabudla a od vtedy krvacam.obcas pol dna nic,potom viac...na zaciatku brania som to takto mala 3tyzdne odvtedy nic.a uz ma to.otravuje.mam ist v pondelok na gyndu ci je to u tejto hak normalne?ako viem ze krvacat takto dlho nie je za normalnych okolnosti ok ale ze pri tejto hak moze blbnut cyklus tak ci nemate skusenosti s vynechanou tabletkou a
@enkaa dakujem mne tiez hovorila ze tam mozu byt problemy s cyklom len mi to uz pride dlho.inak ma nic neboli a zacalo to ako som ju vynechala tak som presvedcens ze ns 90%je to z toho.v pondelok tam zavolam.ja kojim tak neviem ci by mi dala inu.hovorila len o teliesku a to nechcem.mne tato desirett vyhovovala,neviem co to zblblo
Ahojte! Kupila by som 1blister..nemusi bit celý,stačì aj na 2týždne 😊
Mam na predaj 2 cele blistre desirett a v jednom viac ako polovicu aj ma niekto zaujem.
@slavnaolah ahoj, mám záujem, ešte je to aktuálne?

@evittam Kiezby som to mala podobne...ja som brala ine tabletky, tie mi vsak dr.musela vymenit kvoli inym zdrav.problemom, tak mam tieto, ale zatial neviem neviem..snad sa to polepsi