ahojte,
dnes mi doki predpisal antikoncepciu, vola sa azalia, do lekvarne prisla len dnes, tak mi nevedeli o nej nic povedat. kojim, takze podla mna je to nahrada cerazette...beriete ju niekto a aky mate na nu nazor?
dakujem 🙂
Ak má niekto záujem, tak mi ostali 2 a pol blistra. Píšte do súkromnej správy.
Je to stará diskusia ale ak ma niekto záujem mam na predaj azalia 3x28tbl
@demi28 za 20e plus pošta 🙂
@demi28 majú expiraciu až do 07 2020
Ahojte, mám 1bal. Azalie, ostalo mi, už nekojím a mám inú HAK. Exp. 12/2020
Ahojte, mám nepoužité nevyužité trojmesačné balenie, ak by mal niekto záujem
Ahojte žienky potrebujem poradiť, nie som ani po pôrode ani ne kojím ale lekár mi predpísal antikoncepciu azaliu.Brala som asi pred 2mesiacmi daylette. Daylette som užívala 8rokov bola som spokojná lenže mi ju vysadil koli menšiemu zákroku polypov.Pri daylette som vedela si oddeliť MS ale pri tej nie. K lekárovi sa teraz nedostanem keďže je koronavirus 😔. Vie mi nikto viac o nej porozprávať? Ďakujem za každé jedno info.
Mam cele balenie Azalia, presla som na nieco ine, napiste mi spravu, ak by ste mali zaujem
@matusko1807 dobry den mam na predaj Azaliu ak by ste mali zaujem
Ahojte dievčatá. Dnes my doktor predpisal antiku Azalia, a ja vôbec neviem ako to mam brat (preštudovala som aj pribalovy letak) toto je moja prvá. V blistri je 28 tabliet . Neviem ci tam je ta 7 dňová pauza alebo normálne bez ?
Dobrý deň. Druhý deň beriem antikoncepciu Azalia chcem sa spýtať či je možné ju brať aj keď prestanem kojiť
@lenkaviki48 nie
Predam 3balenie azalia
Darujem tri blistre