Prekvapivé tehotenstvá: Zlyhanie ochrany alebo nečakaný šok?
Prosím vás vysvetlite mi ako je možné,že sa nielen tu objavuje toľko prekvapených mamičiek z nečakaného tehotenstva? Chápem,že sa občas stane,že ochrana zlyhá,ale žeby až v toľkých prípadoch? Tak to aby som sa chránila trojnásobne 🤔
Tak isto aj u známych tvárí - vyhlasujú ako to prišlo nečakane a neplánovane a aký to bol šok...bla bla.. Asi všetci vieme ako sa robia deti, tak aké prekvapivé tehotenstvá?
Neplánované myslím tak,že ozaj to pár neplánoval v blízkej budúcnosti..že sa proste podarilo aj keď nechceli...ale tak potom aký šok.. to naozaj len pri teliesko prípadne HAK pokiaľ si nie je žena vedomá,že nedodržala pokyny. Ale nie teraz vravieť ako nás to prekvapilo 😄 keď majú prerušovaný styk a pod..
@pr85 ty si cely úplne neúčinný. Kedy sa stihas venovať malým detom a žene. Veď si tu deň noc.
@anonym_49b6db statistiky hovoria jasne, aka je ucinnost tejto metody...
Aj ja sa hlasim 🙋♀️
7 rokov marna snaha, 3x IVF, diagnozy na mojej aj manzelovej strane s tym, ze prirodzene zabudnite. Nechranili sme sa, na co? „Na co“ ma pozajtra 6 rokov.
My sa cez desat rokov chranime iba prerusovanym sexom a nesexujeme ked si myslim, ze mam ovulaciu. Mame dve planovane deti, podarili sa na orvy sup. A kedze viem, ze dalsie nechcem, som teraz kazdy mesiac v strese😂a muza posielam na vazektomiu. Prekvapena by som tehotenstvom nebola, ale nasrata urcite
@anonym_9589c7 a preco nejdes ty na odstranenie vajcovodov?
Mám takú skúsenosť....v 41, po vyše 10 rokoch snahy sme sa na to vykašľali , užívali sme si život,cestovali,postavili dom. . Až mi raz bolo strašne zle a meškala mi ms.no a bola som tehotná.
@anonym_d46ba3 mam pocit, ze najplodnejsie sme my zeny po 40tke
Mne 2 gynekológovia potvrdili, že mám predčasnú menopauzu, že viac detí už mať nebudem. A po 3 rokoch zrazu // a už som v 26 tt. 😂
Tu som!!! 🤣 pred svadbou sme 2 roky fungovali bez antikoncepcie, iba s tym, ze si da pozor. Takze ked sme RAZ isli na to po porode, brala som to nejako automaticky, ze si opat da pozor. Hold, nevydalo 🤣🤣🤣🤣🤣
ale teda - my sme uz pred svadbou to mali tak ze ak sa zadari, tak sa zadari a je to ok, len cielene sme na dietati proste nepracovali. To na moju obhajobu ;)
@kaktusik007 haha veľmi smiešne
My sa cez desat rokov chranime iba prerusovanym sexom a nesexujeme ked si myslim, ze mam ovulaciu. Mame dve planovane deti, podarili sa na orvy sup. A kedze viem, ze dalsie nechcem, som teraz kazdy mesiac v strese😂a muza posielam na vazektomiu. Prekvapena by som tehotenstvom nebola, ale nasrata urcite
@anonym_9589c7 aj ty možeš na sterilizáciu
@anonym_autor ty nevieš? Podľa mnohých príspevkoch a diskusií si tu začínam myslieť, že vstupuje do nich Duch svätý 😃
@anonym_autor no ja som napríklad bola riadne v šoku. Jasne že som vedela že sa to môže stať lebo sme sa nechránili, snažili sme sa skôr. Lenže koho by napadlo že pri mojom cykle každé 3 mesiace, poprípade raz za pol roka, by som mohla bez problémov otehotnieť? A netrvalo to roky len ja neviem..možno mesiac intenzívneho "snaženia"? My sme si povedali, že vzhľadom na vek a môj cyklus sa začneme radšej snažiť lebo sme počítali s tým, že to bude buď dlho trvať alebo skončíme na umelom oplodnení.
Do dnes tomu nechápem že to tak rýchlo vyšlo.
@anonym_d50c06 ani ja neznasam kondom, a to som zena, otrasne to je s nim.
@anonym_fe9e45 A čo ti presne vadí na kondóme?

Mám takú skúsenosť....v 41, po vyše 10 rokoch snahy sme sa na to vykašľali , užívali sme si život,cestovali,postavili dom. . Až mi raz bolo strašne zle a meškala mi ms.no a bola som tehotná.