icon

Z ktorej HAK sa nepriberá?

kvetinka_123
26. mar 2019
mala_bodka
26. mar 2019

Ked som niekedy brala tak tiez som sa na to pytala ale odpovede som dostavala take ze na to sa berie krv aby sa zvolila spravna a uz nie su take z ktorych sa pribera ze su modernejsie, neviem teda ci to je pravda 🙂

saskia_98
26. mar 2019

@mala_bodka mne dr. Nasadil aj bez zobratia krvi, no kazdej zene sadne iná hak. Ja napr. Na hak co je 21/7 nevydržim. Mne sadla 24/4 a hak je neurekom. Treba ist za dr a ten najlepsie vie, aku ma nasadit. Ja mam Daylette na baze 24/4 lebo inač skapinam na migreny.

evittam
26. mar 2019

@kvetinka_123 Zijes v 21.storoci. HAK uz obsahuje minimum hormónov. Ale samozrejme kazdy organizmus reaguje inak. Ja som brala všelijaku a ani z jednej som nepribrala.

kristiii
26. mar 2019

@kvetinka_123 ja ti neviem, ja som brala 2 druhy a nikdy som nepribrala..mne to skor pride, ze je to pre zeny dobra vyhovorka 🙂 prvu si nepamatam nazov ale druha bola Leverette

29simona29
26. mar 2019

@kristiii ja keď som mala 17 rokov mi doktor predpísal Diane35 a pribrala som z toho 10kg, skôr som bola cela zavodnena, nebolo to tým, že by som sa prejedala..Dr som hneď vymenila a až potom mi bolo povedané, že tieto lieky sa predpisujú ženám po pôrode. Nebolo to tak davno, čo som mala 17..Leverette mi zase nesadla dobre, lebo sa mi zhoršila pleť, čiže fakt asi závisí..Teraz mám Jeanine a verím, že je to ta pravá☺️

domi2101
26. mar 2019

@saskia_98 ahoj, tiez mavam migreny odkedy uzivat HAK, Daylette ti nic v tomto smere nerobí? Lebo ja som uz vyskusala asi 3 a cele zle

saskia_98
26. mar 2019

@domi2101 praveže Daylette je jedina čo mi drži migreny na uzde. Keď som Daylette vysadila kym som otehotnela, som pravidelne končila na neurologii napichana s infuziami čo take migreny mavam. Takže ja aj keby som ju raz chcela vysadiť, nemôžem kvôli migrenam...
Brala som aj vyššie spominanu Leverette ale tam som mala tiež migreny ale iba keď som mala dostať MS, takže som to musela meniť a potom Daylette prišla jak z nebies. 🙏🏻

domi2101
27. mar 2019

@saskia_98 som na tom podobne s migrenami, preto sa pytam. Gynekolog mi odporucil pri sucasnej HAK nevynechavat 7 dnovu pauzu a rovno po jednom blistri prejst na druhy cim by mi vlastne nemala prist migrena pri poklese hormonov, no ale toto si myslím ze nieje uplne riesenie mojho problemu. Ale urcite sa ho opytam na tu Daylette, vdaka za info 😊

saskia_98
27. mar 2019

@domi2101 tym zE Daylette je 24/4 tak ms pride na 3 -4 den az a to nestihnu tak rychlo hormony este klesnut. Daylette beriem uz 3 roky a maximalna spokojnost co sa tyka migren. 😊

hettinka
27. mar 2019

@kvetinka_123 acylpyrín, treba ho dat medzi kolena.

daniela208
27. mar 2019

@kvetinka_123 naplaste evra

barbora_t
27. mar 2019
barbora_t
27. mar 2019

Ja som brala dva druhy nizkohormonalnych antik., z jednej som mala depresie,z druhej som pribrala 8 kil 🙂

lili235111
27. mar 2019

Ja beriem Belara a nepribrala som ešte 🤷‍♀️

marikagombitova
Odpoveď bola odstránená
svadobny
27. mar 2019

Pharmatex...capik, krem

kvetinka_123
autor
27. mar 2019

@barbora_t pane boze😐

barbora_t
27. mar 2019

@kvetinka_123 dienorette sa volala ta antika z ktorej som pribrala,ale povedala by som ze mi zadrziavala vodu v tele lebo 2 mesiace po vysadeni boli fuc 🙂

florianabotosova
27. mar 2019

Ja som brala prvú leverette a potom maitalon no priberať som od nich nepribrala jedine vlasy mi z nich dosť vypadavali