Je kapacita zdieľaného priečinku na Google Drive moja?
Mame s rodinou jeden zdielany priecinok a teraz tam zacali pribudat hlavne videa. Ja som ho vytvorila, ale subory tam hadzeme vsetci.
Len ma napadlo, ci sa tym plni moje ulozisko, alebo kazdemu jeho vlastne podla toho, co tam nahral.
@anonym_autor Podľa toho, kto ho vytvoril, tak tomu sa plni uložiško.
@thirstymonk Ďakujem veľmi pekne.
Ono to je trochu inak nez ako to tu zaznelo. Na Google Drive sa miesto nerata podla toho, kto priecinok vytvoril, ale podla toho, kto konkretny subor nahral. Vlastnikom suboru je ten, kto ho tam hodil, a subor sa rata do jeho ulozisko - aj ked lezi v cudzom priecinku.
Cize ked tam manzel alebo deti nahraju video, je to ich vlastne miesto, nie tvoje. Tebe patri len ten priecinok ako taky, a ten sam o sebe nezabera skoro nic.
Skontrolovat sa to da na drive.google.com/settings/storage, tam vidis len svoje vlastne subory a hned zistis, ci tie videa sedia u teba alebo nie.
Dve veci, ktore sa daju lahko prehliadnut. Ked si niecie video skopirujes k sebe, kopia uz je tvoja a rata sa tebe. A ked ten, kto subor nahral, si zmaze ucet alebo subor vymaze, zmizne to vsetkym vratane teba - preto sa spolocne veci oplati mat aj este niekde inde.

@anonym_autor Podľa toho, kto ho vytvoril, tak tomu sa plni uložiško.