Odporučte bezplatnú aplikáciu na počítanie kalórií?
ahojte prosim odporucili by ste mi dobru bezplatnu jednoduchu aplikaciu na pocitanie kalorii? staci len kde zadam co som dany den jedla a nech to vypocita kalorie popripade bielkoviny…
Žienky moja dcéra s tým chce tiež začať… Ževraj si chce len udržať váhu, nepotrebuje schudnúť… Neviem ako jej mám pomôcť nechcem aby to zle dopadlo, zakázať jej to nemá zmysel… Neviete prosím nejakú aplikáciu kde je to len tak mierne popísané všetko? Ja o tomto vôbec nemám prehľad, ďakujem.
Žienky moja dcéra s tým chce tiež začať… Ževraj si chce len udržať váhu, nepotrebuje schudnúť… Neviem ako jej mám pomôcť nechcem aby to zle dopadlo, zakázať jej to nemá zmysel… Neviete prosím nejakú aplikáciu kde je to len tak mierne popísané všetko? Ja o tomto vôbec nemám prehľad, ďakujem.
@anonym_faf310 Na internete mi odporučilo Cronometer a MyFitnessPal, máte s tým niektorá skúsenosť?
@anonym_faf310 ja používam KT na sledovanie jedla, nie na chudnutie
kaloricketabulky.sk a stiahnut aplikaciu na android

Kalorické tabuľky