icon

Odporučte bezplatnú aplikáciu na počítanie kalórií?

anonym_445
Dnes o 09:22

ahojte prosim odporucili by ste mi dobru bezplatnu jednoduchu aplikaciu na pocitanie kalorii? staci len kde zadam co som dany den jedla a nech to vypocita kalorie popripade bielkoviny…

thereisabear
Dnes o 09:24

Kalorické tabuľky

anonym_cd4bf6
Dnes o 09:25

@anonym_445 tiež odporúčam Kt. Vedia ti aj nadstaviť denný príjem a makrá

anonym_445
autor
Dnes o 09:27

ďakujem, skusim

anonym_faf310
Dnes o 09:40

Žienky moja dcéra s tým chce tiež začať… Ževraj si chce len udržať váhu, nepotrebuje schudnúť… Neviem ako jej mám pomôcť nechcem aby to zle dopadlo, zakázať jej to nemá zmysel… Neviete prosím nejakú aplikáciu kde je to len tak mierne popísané všetko? Ja o tomto vôbec nemám prehľad, ďakujem.

anonym_faf310
Dnes o 09:41
@anonym_faf310

Žienky moja dcéra s tým chce tiež začať… Ževraj si chce len udržať váhu, nepotrebuje schudnúť… Neviem ako jej mám pomôcť nechcem aby to zle dopadlo, zakázať jej to nemá zmysel… Neviete prosím nejakú aplikáciu kde je to len tak mierne popísané všetko? Ja o tomto vôbec nemám prehľad, ďakujem.

@anonym_faf310 Na internete mi odporučilo Cronometer a MyFitnessPal, máte s tým niektorá skúsenosť?

biba_18
Dnes o 09:44
@anonym_faf310

@anonym_faf310 ja používam KT na sledovanie jedla, nie na chudnutie

anonym_84b9c0
Dnes o 11:42

kaloricketabulky.sk a stiahnut aplikaciu na android

anonym_fc8513
Dnes o 13:00

Kaloricke tabulky, alebo normalne napis do chatgpt/gemini a vypocita