11. deň po mimotelovom oplodnení a snehobiely test
Chcem sa spytat,som jedenasty den po IVF a test je uplne bieli a kedze je dovolenkove obdobie na krv idem az v stredu,mozem byt aj napriek tomu tehotna?
@isabella22 nie,nekrvacam,nespinim,zajtra by som mala dostat ms,no vzdy dostanem o den dva skor,no vkladam si utrogestan a ten vraj nepusti ms az niekolko dni po vysadeni,som citala
@zuzicek88 no ja som krvacala aj napriek utrosu cize to nie je celkom pravda....kazdopadne cakaj na krv a uvidis... 😉 nikto ti nic ine neporadi 🙂
@isabella22 asi nie,ale aj tak ti dakujem a podarilo sa ti otehotniet?
@zuzicek88 bohuzial nie...ale co uz idem dalej 🙂
@isabella22 to mi je luto,ja uz som raz bola,vytvorilo sa mi jedno jedine vajicko,aj sa krasne oplodnilo,aj som otehotnela no zial vytvoril sa len plodovy vak v deviatom tyzdni som bola na kyretaz
@zuzicek88 och moja aj mna to mrzi to je este horsie ako ked viem ze sa neujalo...presne toto hovorim stale ze radsej nech sa neujme ako keby potom neskor zistim ze sa nevyvija ☹ ja som mala 23 vajok 15 sme si dali oplodnit a po pk ostalo 9 no zamrazit sme si dali len 4 a teraz lutujem ze mozno sme urobili obrovskuuuuuuuuu chybu 😠
@isabella22 ved to,mne sa vytvorilo jedno jedine vajicko,aj sa krasne oplodnilo,ujalo,aj som otehotnela,bola to taka uzasna obrovska radost ,uz som necakala ze by sa nieco zle mohlo stat...druhe IVF sme mali teraz vytvorili sa mi iba dve vajicka,oplodnili sa,obe mi vlozili a zasa asi s toho nic nebude 8 augusta mam 39 takze poistovna uz nic nepreplati,toto bol nas posledny pokus...tak moc tuzim po babatku
@zuzicek88 inak nic v zlom ale preco tak vela zien chce tak neskoro babo a potom zistia ze sa to neda?? 😒 nic nezazlievam neboj myslim to v dobrom...a treti uz ako samoplatca nepojdes??kde chodis do car??
@isabella22 mne to nevadi,ze sa pytas,ja som pozde stretla toho praveho,ked sme sa chceli vziat,drahemu zomrel ocino na rakovinu,rok sme cakali,zial mne nasli cistu na bedrovom klbe,skoro sa mi zlomil a tak som mala tazku operaciu,skoro pol roka som chodila len s barlami a rok som marodovala,tak zasa sa nedalo a potom moja gynekologicka ked som za nov chodila,ze sa nedari,furt ma odbila s tym,ze do roka to nevadi,takze az po roku som isla do centra chodime do GYN-fiv
@zuzicek88 no to mam rada taky pristup ze nic vam nie je 😖 aj mas nejake vysetrenia porobene?? trombofilny stav,imunologiu atd,??clovek si neikedy nevyberie ja som si tiez myslela ze otehotniem na prvy sup a uz od decembra sa vlacim len po centre
@isabella22 ano v GYN -FIVe nam porobili vysetrenia,zistili mi aj poruchu stitnej zlazy a mas pravdu,od zaciatku som prosila gynekologicku o vysetrenia,keby som vedela,ze nebude chciet,oklamem ju,ze sa snazime uz dva roky,no kto to mohol vediet,nikdy som nemala zenske problemy,vedela som,ze v mojom veku to nepojde tak lahko,no toto som necakala a ty mas kolko rokov?
@zuzicek88
Ahoj, síce len náhodne som sa sem dostala ale kedže aj my už máme čo to za sebou a našťastie sa nám nakoniec podarili dve deti prirodzenou cestou, ale nedá mi neodporučiť... poznám viac párov ktoré chodili na IVF tu na Slovensku do GYNFIVU) a nakoniec sa im podarilo otehotnieť v CAR v Brne. Hlavne ak by si mala ísť ako samoplatca, tam je to lacnejšie a aj menej hormónov sa berie, vraj tam ked počuli kolko hormónov sa berie tu, tak sa len za hlavu chytali. Držím palce 🙂
@zuzicek88 ved uvidíte... a ked nie, možno sa aj vám podarí prirodzene ako nám po neúspečnom IVF a KET. Ale fakt osobne poznám dva páry ktoré takto chodili do GYNFIVu a nič a potom išli do Brna a jedným sa tam podarilo na prvýkrát a druhí mali tuším viac pokusov ale podarilo sa. Tuším že tam ako samoplatcovia platíte menej alebo porovnatelne ako u nás ked je to hradené poisťovňou lebo je to nejaký soft cyklus.
@zuzicek88 ja som mlada ja mam 24 ale nemam vajecnik bude sa mi robit konizacia lebo mam zlu cytologiu stale krvacam cize jasne ze sa mi embryjko nemoze uhniezdit....takze kazdy duhy den na gynde ale kazdy kyvne rukou ze som mlada mam to hormonalne a uz mam 😖
@isabella22 tak to ma mrzi,ale naozaj si este mladucka,urcite sa ti to da doporiadku,ale chapem,je ti to asi prd platne,ze si mlada,ked tuzis po dietatku
@zuzicek88 Tehotenstvo by som nevylučovala 🙂.Vyhrabala som svoje" neviemprečo" 🙂 odložené teh.testy,tiež som si zúfala,hlavne na 11deň po ET,ráno...A teraz tu pobehuje po dome 15mes.dcérka 🙂.Držím veľmi palce,nech to dobre dopadne.
@ericka2503 jeej to je super,velmi pekne ti dakujem za nadej,snad tak dopadnem aj ja a predsa budem tehotna,to by bola neopisatelna radost
Ešte skoro na test, nám prvý ET nevyšiel, druhý KET som začala krvácať tak som myslela, že nič zase test bol negatívny aj po dvoch týždnoch a predsa máme doma 19 mes malú krásavicu 🙂, tiež som si poplakala ale nestrácaj nádej a nevzdávaj to, ja mám 36 a tiež mám poruchu štítnej žlazy
@zuzicek88 mozem tuzit ked sa nedari ach jaj a to som si vzdy vravela ze radsej skor ako nikdy a furt sa musi nieoc vyskytnut ☹ no nevyberiem si....v auguste idem aj na konizaciu 😒
@ericka2503 a ty si mala aj PK?
@isabella22 neboj dobre bude urcite
@zuzicek88 Všimni si dátumy pri testoch 🙂.11deň som" vyšiľovala" 🙂.Nakoniec som si premenlivé výsledky testovania vysvetlila tým,že bolo veľmi horúce leto,veľa som pila tekutín,aj kvôli strachu z "hyperstimuláku",takže moč bol zrejme permanentne málo koncentrovaný hcg-čkom 🙂.
@isabella22 nie,nemala som vkladali mi sestbunkove embrijko na druhy den od odberu
@ericka2503 juj bodaj by si mala pravdu
@isabella22 Myslíš predĺženú kultiváciu?Áno,priplatili sme snáď všetko,čo sa len dalo,pre istotu.Jediné,čo sme neurobili bol ten gel,ani neviem ako sa volá a ako funguje,už som "radšej" 🙂 zabudla,čo zvyšuje uhniezdenie.
@zuzicek88 Naše malo tuším 120buniek?
@isabella22 jaj to PK si nepisala mne,prepac

@zuzicek88 krvacas nekrvacas? spinis nespinis? teoreticky mozes byt 😉