12 dní po KET: Príznaky a hormonálne reakcie
Ahojte baby, potrebujem troška upokojiť a povzbudiť 😉
Mám za sebou už 5 KET. Skúsila som testovať 8 a 10 deň a na teste bol slabý duch. No na 12 deň bol ešte slabší ☹️
Od 8 dňa mám bolesti hlavy. Vždy mňa to držalo tak 2 dni, no teraz je to už vyše 4 dní a aj v noci sa budím na bolesť hlavy. Od 12 dňa sa cítim dosť unavená a akoby na mňa išla viróza.
Užívam 3x denne Estrofem, 2x Amelgen a 1x Prolutex. Zvádzam to všetko na dávky hormónov. Mali sme tiež niektorá takéto pocity?
Ďakujem 😄
No nechcem Ti brať nádeje, ale pokiaľ na 12 deň Ti test zoslabol, tak je veľmi málo pravdepodobné, že sa to podarilo. V 12 deň by si mala mať už test, ktorý by ukázal aspoň slabé čiarky, no Ty píšeš práve opak ... Medzi moje prvé príznaky patrila 3 dňová neskutočná bolesť hlavy, ale mala som aj x ďalších príznakov a na 9 deň aj riadne koľajnice ...
@nikoleta999 no počkám ešte na krv a uvidím, čo potom bude.

No nechcem Ti brať nádeje, ale pokiaľ na 12 deň Ti test zoslabol, tak je veľmi málo pravdepodobné, že sa to podarilo. V 12 deň by si mala mať už test, ktorý by ukázal aspoň slabé čiarky, no Ty píšeš práve opak ... Medzi moje prvé príznaky patrila 3 dňová neskutočná bolesť hlavy, ale mala som aj x ďalších príznakov a na 9 deň aj riadne koľajnice ...