2. IUI neúspešné
Ahojte, práve som volala na krv po 2. IUI - neúspešné :( . Mám naplánované aj 3. IUI ale teraz neviem či mám do toho ísť.
1. IUI sme mali v spontánnom cykle + Ovitrelle,
2. IUI clostilbegyt + ovitrelle. ,
3. IUI injekcie Meriofert + Ovitrelle.
Máte prosím niekto skúsenosti s Meriofert injekciami ? Pomohlo vám na dozrievanie vajíčok.
Ja mám PCOS, muž má dobrý spermiogram.
Ďakujem.
@pamelaandersom neviem ten liek som nemala, dnes si si test nerobila? Podľa mňa nie.. Ja som mala iné lieky, ale už neviem aké je to 5rokov,a tiež som to takto mala prvýkrát na nejaký 10den slabú ka čiarka a o dva dni nič.. Takže to bolo z toho ale na ďalší pokus som zase tak na 10 deň mala slabú a o dva dni silnejšiu a to som vedela ze som téhu..
@lucinka12356 .ahoj tak že dnes som volala v car a oni mi povedali že gonasi už určite nemam v tele.tak že dnes som testovala a čiarki podla mna silnu ale skusila som inej znački a tie skoro nevidno tie čiarki su skoro nevidno posielam foto proaim vaše nazori.tie dole 2 su inej znački rapiclear a horne lekaren plus čo si mislite?
@pamelaandersom takže dnes si 12den po inseminacii? Test si robila z ranného moču?
Tie 4 vrchné testy sú všetky z dnešného dna?
@lucinka12356 13 den som pi iui.nie všetki.1 posledni je dnešni ranni moč.a tie 2 spodne su tiež ranne.neviem prečo tie ranne su take slabe su rapiclear a horne su lekaren plus
@pamelaandersom rapid fclean môže mať vyššiu citlivosť. Nezdá sa mi ze by nejako silné la oproti tým vyššie. Kúp si rovnakú značku ako tie hore a zajtra znovu test. Kedy máš ísť na krv?
@lucinka12356 ved prave to je mičudne lebo rapiclear je aj značkovejši a lekaren plus je aj lacnejši a ten je pozitivni.zajtra idem na krv.
@pamelaandersom tak nejaké hcg tam bude ale asi nízke.. Uvidíš čo povedia.. Držím palce
@pamelaandersom už nie.. Ale myslela som to tak, že poznám to čakanie a testovanie sa... Pri prvom som tiež chodila do CAR... Najprv 3 mesiace plánovaný styk.. Ptm 4 mesiace IUI a nakoienc 2x IVF
@lucinka12356 to važne?ani jedno sa vam nepodarilo?aki mate problem ak sa smiem spytat?to mi je velmi luto
@pamelaandersom ale áno druhe IVF sa podarilo. Mam 4,5rocnehi syna... A o necelý rok sa otehotnela prirodzene na prvýkrat neplánovane...
Problém bol vitamín D a krvné doštičky.. Užívala som decko a a anophyrin na zrážanie krvi, neskôr som si musela pichať Clexan lebo od 34tt sa tie tabletky nesmú užívať...
Ako si dopadla?
@lucinka12356 no ja chvala bohu som tehotna kaže na 1 krat uspešna inseminacia.a piatok pijdem na kontrolni hcg lebo je len 21,80.a je to ešte skoro som len 15 dni po iui tak dufam bude ok
@pamelaandersom držím palce... 🙂 Ja som mala tiez takéto nízke 2x po IUI ale nakoniec to nestupalo takže sme to rátali ako neúspešný pokus 🙂 kde chodíš do CAR
@lucinka12356 ježiši to naozaj teraz sa bojim aj ja.a kolko si mala presne hcg a na kokati den ak sa pametaš?chocim vo Ferticent Bratislava
@pamelaandersom Držím palce nech HCG stúpa.Ja som 4tý deň po prvom a to čakanie je nekonečné.
@ashleyka dakujem pekne.ro je pravda poznam aky to je stres od čakania.ale želam aby vam to višlo.a v ktorom var ste boli?
@ashleyka. prepač klavesnica na mobil velmi ne funguje blbne.chela som sa spytat v ktorom car ste boli?
@pamelaandersom V MT v Reprofite(byvaly Iscare),mame bližšie KE ale recenzie su recenzie tak cestujeme. 🙂 A ty sa ako citis? zosilneli aj testy?
@ashleyka ne testovala som nechcem sa stresovat.od neska som začala vracat.dufam že hcg sa zvišuje
@pamelaandersom fiha tak to už pekne symptomy 🙂 Skvele ze vam to vyslo na 1 pokus
@pamelaandersom to si už nepamätám... Mozno ak si dáš do haldacika nájdeš nejaké moje staré diskusie... Ja som bola tehotná dokopy 6x a 4x som o to aj prišla... Z toho 2x som musela ísť na čistenie... Ale držím palce.. Ja som sa testovala od 9dna každý deň 😁😁😁

Ja tam vidí slabú čiarku 🙂