icon

2. IUI neúspešné

ivett_ka
24. apr 2023

Ahojte, práve som volala na krv po 2. IUI - neúspešné :( . Mám naplánované aj 3. IUI ale teraz neviem či mám do toho ísť.
1. IUI sme mali v spontánnom cykle + Ovitrelle,
2. IUI clostilbegyt + ovitrelle. ,
3. IUI injekcie Meriofert + Ovitrelle.
Máte prosím niekto skúsenosti s Meriofert injekciami ? Pomohlo vám na dozrievanie vajíčok.
Ja mám PCOS, muž má dobrý spermiogram.

Ďakujem.

pamelaandersom
29. nov 2023

@lucinka12356 .tak to mi je velmi luto.dufam ne budem mate tak isto.a maliste aj neake priznaki tehotenske?

pamelaandersom
29. nov 2023

@ashleyka to ano ale bojim sa čo ak hcg sa ne bude zvišovat

lucinka12356
29. nov 2023

@pamelaandersom no ja dúfam, že nebudeš mať tak isto, pretože ja som o to bábätko prišla 😔 tam tebe držím palce nech to raketovo stúpa.. V piatok by si mala mat hcg cca 70 minimálne

lucinka12356
29. nov 2023

@pamelaandersom vtedy nie.. Ale ked som bola téhu q do nosila som tak mňa pri oboch hneď začali strašne prsia bolieť a citlivé bradavky.. Plus migrény ale tie mávam často tak to nepripisujem..
Inak syn po IVF a to téhu bolo rizikové... Už v nejakm 6-7tt som začala krvácať a bola som na udržiavaní a rovnako aj v 5 mesiaci

pamelaandersom
29. nov 2023

@lucinka12356 no tak to si mala tažke každe tehotenstvo.a to po ivf si donosila do konca?

pamelaandersom
29. nov 2023

@pamelaandersom a ty teraz ako sa citiš?zabudla som sa spytat si po iui alebo ivf?

lucinka12356
30. nov 2023

@pamelaandersom prvý vklad nevyšiel... Ale druhý áno.. Syn má 4,5roka..ale rizikové téhu a 2x udržiavanie v nemocnici.. Druhe téhu bolo doslova zázrak, prvýkrát sme bez ochrany a hneď som zostala téhu a úplne bez problémov.. Ani som nevedela, že som tehotná

lucinka12356
30. nov 2023

@pamelaandersom a ty sa ako cítiš. Testovala si sa ešte?

pamelaandersom
30. nov 2023

@lucinka12356 ano v čera večer som testovala a čiarka zosilnela a dnes večer zase budem testovat v rovnakom čase aby som porovnavala ako silne

lucinka12356
30. nov 2023

@pamelaandersom tal to je super

Prečo testuje večer? Ráno je moc najkoncetrobanejsi

pamelaandersom
30. nov 2023

@lucinka12356 včera som nechcela vôbec testovat ale mala som ešte odložene testi a bola som zvedava tak som skuskla aby som vedela či stupa hcg.a pred chvilou som zasa testovala posielam ty mové podla teba je silnejšia ako včera?

lucinka12356
30. nov 2023

@pamelaandersom neviem to z určitosťou povedať... Vyzerá byt trochu silnejšia ale to môže byť aj svetlom... Zajtra ideš na krv opäť nie? Tak som zvedavá... Držím palce.. Cítia nejaké zmeny?

pamelaandersom
30. nov 2023

@lucinka12356 ano zajtra idem na krv.braciam a toči sa mi hlava ale najviac.ráno ma napina na vracanie

pamelaandersom
Autor odpoveď zmazal
pamelaandersom
1. dec 2023

@lucinka12356 .tak že dne hcg stupol na 119,2dufam už bude dobre a buduci tyžden ma čaka ultrazvuk

lucinka12356
1. dec 2023

@pamelaandersom no výborne, to ti krásne stúplo 🙂

pamelaandersom
1. dec 2023

@lucinka12356 ano.a ty sa ako máš?

lucinka12356
1. dec 2023

@pamelaandersom ja fajn.. Už riešim iné veci (škôlku, choroby, návrat do práce,...) ideme na dovolenku v stredu tak sa teším.. Mne inak na ranné nevoľnosti pomáhala coca cola

pamelaandersom
1. dec 2023

@lucinka12356 to je dobre že idete na dovolenke aspon ty ubehne čas.a ty si teraz v ktorom tyždni?

lucinka12356
2. dec 2023

@pamelaandersom ja nie som tehotná 🙂

pamelaandersom
2. dec 2023

@lucinka12356 jaj prepač až teraz som si všimla tvoju diskusiu.poplietla som si vas lebo tu pišu každi niečo.ty už maš deti teraz vidim že si pisal 4,5 ročneho syna maš .a potom si prirodzene si otetnela.ake ste mali problem zo začiatku ked sa vam ne darilo ak sa smiem spytat?

lucinka12356
3. dec 2023

@pamelaandersom ja som aj otehotnela prirodzene ale vždy som potratila.. A ptm sa už nepodarilo ani prirodzene.. Zistili mi nízky vitamín D a volaco s krvnými dostickami

pamelaandersom
5. dec 2023

@lucinka12356 ahoj prosim ta mám problem vieš mi poradit?dnes som mala 1 ultrazvuk no a nič ne bolo vidno žiadne tehotenstvo len hcg stupa 514.podla poslednej menzes by som mala byt 5 tyždni .po par hodinach po višetreni som začala špinit velmi sa bojim čo si misliš otom?

cookie29
6. dec 2023

@pamelaandersom a zase Ta otrasná gramatika… aspoň trosku snahy aby to bolo čitateľne prosím 🙏

Predpokladám, že si sa lekára opýtala? Že Ti vysvetlil?
Neviem ako stúpa HCg ale 500 je malo na to aby bolo niečo vidno. Treba minimálne 1000. Šla si príliš zavčasu aj keď rozumiem, že po IUI je kontrola. A čo sa spinenia týka, predpokladám že robili endovaginalne sono a tam je normálne že vzhľadom k vaskularizacii môže prasknúť zilka a je spinenie cca 24-48h. Najmä pokial ide o ružové/hnede spinenie. ( Samozrejme môže to byt aj začínajúci potrat, bohužiaľ. ) Ale predpokladám že to ti lekár tiež povedal nie? Že po vysetreni môžeš mat jemne spinenie.

lucinka12356
6. dec 2023

@pamelaandersom ahoj, presne ako píše cookie. Špinenie je normálne no ak bude pretrvávať a bude sa tam miešať aj červená krv tak na pohotovosť okamžite. V 5 týždni nie jw nič vidno... Podľa mňa robili usg dosť skoro.. Mne bolo vidno niečo v 6+ a srdiečko som mala ak si dobre pamätám 8+ ale nie som si istá... Hcg ti peknw stúpa tak by to teoreticky mohlo byt neskoršie uhniezdenie sa. Kedy máš nejakú ďalšiu kontrolu?

pamelaandersom
6. dec 2023

@lucinka12356 kiež by si mala pravdu troška mám bolesti v bruchu tak štipanie

lucinka12356
7. dec 2023

@pamelaandersom no vieš ono to môže byť všeličo... 😔 Musíš to brat tak, že si urobila všetko pre to aby si bola tehotná a dieťatko sa malo dobre. Ak sa rozhodne odísť, ty si tým bohužiaľ nič nemôžeš..

pamelaandersom
7. dec 2023

@lucinka12356 zla sprava dnes hcg klesol .pred včerom som mala 514.a dnes 105.richlo klesa a gynekolog ma volal až štvrtok na kontrolu a že utrogestan mám si v kladat na dalej.ne rozumiem načo mám vkladat nadalej ked hcg klesa.

lucinka12356
8. dec 2023

@pamelaandersom vkladať neviem prečo pokračovať.. No a stvrtok na kontrolu predpokladám aby urobili kontrolné Sono a ďalšiu krv ci už bude hcg nulové... A podľa toho sa rozhodne ci treba čistenie alebo nie.. Mrzí ma to 😔