2.IVF - 07.- 08.2009 s úspešným koncom. Kto ešte ide?
ahojte,pripojte sa vsetke do tejto temy,co sa chystate tento rok bud v juli alebo v auguste na 2 ivf...ktore bude samozrejme s uspesnym koncom 🙂 😵 🙂
lusinkaj mama drink aj ja som teraz zacala tiez mi to poradila jedna ze jej to celkom pomohlo ja zase stiplave lubim tak hadam to pomoze 😉 a ty kde chodis do centra?
ja chodim do ke do gyncare...a ty? 🙂 no mami drink urcite budem pit a sem-tam aj chili,ale len trosku ja stiplave nemam rada 😉
ahoj lusi nemam čas sem chodit 😠 ale od buduceho tyždna sa polepšim 🙂 prosim ta čo je to to lepidlo?aj ja chcem prosim ta informuj ma este som o tom nepočula 😕 maj sa pekne 😉
lusinkaj ja do heliosu v martine a mamadrink som aj ja zacala pit tiez mi to jedna poradila.Veru povec nam o tom lepidle viac? 😉
ahojte babenky,pripajam sa k vam,tiez som snazilka,no zatial neuspesna.mam za sebou 2ivf,1KET,a teraz by som chcela ist na druhy KET mame este 6 zmrazenych embrijok.Nevie mi niektora z vas popisat ako to prebieha pred KET?Inak vsetkym drzim palceky aby vam to vyslo!
ahojte,henka ved si bola uz na ket,nie?tak musis vediet ako to prebieha... 😕 tak ako prve ket,tak aj druhe ket... 🙂
precitala som si co mas napisane v pase,je mi to velmi luto ☹ (to je den mojej svadby)
drzim ti velmi prsty...
kiara,ja velmi o lepidle neviem nic,len viem ze je tiez velmi dobre ako PK,pri ivf...je tam väcsia uspesnost...uspesneho ivf 🙂
marti,nezanedbavaj konika... 😀 len viem,ze je velmi dobre to lepidlo,ja si ho urcite poziadam...ak budem neico vedeiet viac,napisem
lusinkaj ok no asi u nas to nerobia lebo to ani nenukali 😒
ahojte,kiara tak to vobec neviem...zeby tam take nerobili,musia 😕
lusinkaj,ano bola som ale to uz bolo davnejsie a zmenila som car,uz si presne nepamatam ako to bolo tak preto sa pytam,inak dakujem za palceky ja tebe taky tak drzim palceky. 😉
henka aha,tak vlastne,budes brat lieky na podporu maternice a pojdes na ultr.dr.pozrie ci vsetko je tak ako ma byt a rozhodne kedy moze byt prenos...ak nieco spytaj sa kludne 😉
lusinkaj no uz mam dvoch bobacikov a som prvy den po ET tak hadam aj uspesnom ale citim ze ano 🙂
kiara tak ich opatruj mne to zase nevyslo ☹
dafy dakujem vsak sa snazim a za teba ma to mrzy tak sa pekne drzkaj a mas aj mraziacikov?
ahojte,kiara super...tak to je pekne,ze tak citis,super...
dafy,uz si bola na krv?ze vies ze nevyslo?
lusinkaj este som nebola na krv mam ist az v piatok to bude 14den ale viem ze to nevyslo mam neg .testy.najprv som bola stastna ze to vyslo lebo som si spravila na 5den test a bola tam slabučka druha ciarka ale nakoniec som zistila ze to bolo asi z Pregnylu potom uz boli testy negativne 😖
kiara ved to ze uz asi sancu nemam lebo mam len dvoch mraziacikov a to vies jak je nemusia sa prebrat po rozmraz.takze asi tak 😒
dafy nic nieje stratene,krv je najistejsia poznam take,tiez si urobila test znama,isla na krv a bola tehu 🙂
lusinka citim a dufam ze sa nesklamem 😉
dafy tak to nemas iste ze to nevyslo ja som tiez pocula ze jednej test neukazoval a bola 😉
kiara,ja si velmi tiez prajem,tak dufam,ze sa nesklamem
lusinkaj veru ti to prajem a urcite sa dockame vsetky 🙂 🙂 🙂
dakujem velmi pekne 🙂 aj tebe prajem
ahojte lusi ja som rada ked sa teraz dostanem k počitaču na 5 minut a ešte ktomu sa na dva tyždne nastahovala ku mne krstna 😅 takže mame veselo ja som butlava vrba jak sa hovorí ale inak vo štvrtok si idem už pre recepty k dr jupííííí 😀 a jak sa mas inak?
ahoj marti,naco prisla k tebe krstna?
tak ja pomaly dostavam menzes,pojdem vo stvrtok na krv.horm.profil a posielam vsetko do poistovne
je to dost komplikovane napišem ti to v ip 😉 tak už postupuješ 😀 šup šup a už budeš pichat inekcie
Ahojte. Já čekám stále na menses, abych už začala s injekcemi.
katapola ona pride,ale ked ma prist tak zacne saskovat 😒
marti ok
lusi dufam že si pochopila moju motaninu 😀
posnazim sa 😀
Tak jak pokračujete sprnové stimulky? Já jsem u druhé injekce.

ano to viem ze je velmi dobre na maternicu...niekomu pomoze pri ivf,ale nemusi
ja tiez budem urcite brat,len enviem ako lebo ja stiplave neznasam,budme pit aj mamidrink 🙂
ja chcem urcite PK a lepidlo