2.IVF - 07.- 08.2009 s úspešným koncom. Kto ešte ide?
Ahojte,pripojte sa vsetke do tejto temy,co sa chystate tento rok bud v juli alebo v auguste na 2 ivf...ktore bude samozrejme s uspesnym koncom 🙂 x-) 🙂

•
29. sep 2009jaj dufam že ja dostanem až o 9 mesiacov krami. bojim sa očurat test ale štvrtok si spravím 😃
0
ahoj tak rano som testovala a zda sa mi že tam bol tienik dufam že som si to nevsugerovala na krv idem až v pondelok bojim sa jak čert kríža ale bude čo ma byt. teraz po zasušeni testu pekne vidiet aj druhu čiarku škoda že to sa už nerata. 😞
ahoj lusi tak dnes som si robila test a je pozitivny 😃 😃 dufam že sa to z krvi potvrdi. :-N
ahojte baby, som tu nová, tiež z NZ, mám otázočku na martinelusku, ferticent alebo ostať v gynfiv. 17.-eho som bola na IUI, ale včera mi potvrdili z krvy, že nie som tehu, teraz by sme chceli odisť do ferticent, ale už medzitým mi schválili žiadosť na IVF.Co teraz???Viete mi poradiť?A ešte jedna otázka?V porovnaní oproti gynfiv-u je lacnejší ferticent??ďakujem za odpoveď.
a gratulujem . 🙂
a gratulujem . 🙂
kiara dakujem dufam že to bude ok este nemam vyhraté ale je to na dobrej ceste dufam. prajem každej babulke aby sa babo podarilo 🙂 ahoj berryvajt ja som bola na 1 ivf v ginfive a nebola som spokojna nepačil sa mi pristup a doplacala som okolo 40 tisíc sk. teraz som bola na 2 ivf vo ferticent a bola som velmy spokojna. su tam super sestričky a doktor je tiež super. a doplacala som 9 tisic sk. ja odporučam ferticent ale rozhodnutie je na tebe. prajem ti vela stastia a krasne babetko 😉
ahoj lusi rano sa mi skoro oči vigulali ked som zbadala dve čárky ,teraz by som mala mat menzes a mam taky slaby ružovy vytok dufam že sa niečo nepokazý. lusiiiiiii ti si narade teraz 😉
aj ja idem na krv v pondelok ale vysledok budem mat v utorok alebo stredu. v pondelok maš mat vysledky alebo nie? =-)
leze na mna nejaka choroba tak čajikujem mam nervy že chora som nebola ani nepametám a teraz sa citim na chripku. nebooooooj bude to ok 🙂
kiara ja som mala vsedko ok pri 1 ivf dokonca mi vkladaly blastocisty a neuchitily sa. teraz mi vložily len 6 bunkove bez pk a asi sa to podarilo aspon dufam. hlavne klud. 🙂
kiara určite sa to teraz podarí hlavne bud pozit naladena ked pojdes na ket a ver že sa to podarí iná možnost je vylučená. 🙂 idem kukat tv zajtra popišeme baby ahojteeeee.
Začni písať odpoveď...

Odošli