icon

2.IVF - 07.- 08.2009 s úspešným koncom. Kto ešte ide?

lusinkaj
8. júl 2009

ahojte,pripojte sa vsetke do tejto temy,co sa chystate tento rok bud v juli alebo v auguste na 2 ivf...ktore bude samozrejme s uspesnym koncom 🙂 😵 🙂

lusinkaj
autor
9. okt 2009

aha...uz mozu teraz si uz tehu... 🙂

kiara15
9. okt 2009

lusi diky si zlata budem na teba v novembry myslet 🙂 🙂 🙂

martineluska
9. okt 2009

ahojte tak dnes som bola na ultrazvuku jedno babetko je tam určite mame 7 milimetrovu dutinku 😀 a je tam aj druhe babetko ale to pravdepodobne odide lebo je velmy mala dutinka. o 2 tyždne idem svojmu dr a tam to už bude iste či dve alebo jedno. 😅 hlavne nech je vsedko ok. baby držte sa kiara teraz ti si na rade potom lusinkaj. baby teraz musim ist do roboty ale večer určite pridem pokecat. zatial páááááá. 🙂

kiara15
9. okt 2009

martineluska tak ti gratulujem len sa drzkajte tesime sa stebou 🙂 🙂 🙂

lusinkaj
autor
9. okt 2009

kiara dakujem...prajem ti to 🙂 bude dobre
marti,supeeeerrrrr....tesim sa moc a moc...juuuuj nech ti vravia dr.stale len dobre spravy 🙂

kiara15
9. okt 2009

lusi raz sa nam to musi podarit no nie??? 😉 😉 😉 😉 😉 😉

lusinkaj
autor
9. okt 2009

kiara presne tak..raz musi...len mohlo by vtedy kedy chceme mi... 😉 😀 😵

kiara15
10. okt 2009

lusi ved to vsak to je hrozne to cakanie a vsetko okolo toho 😒

lusinkaj
autor
10. okt 2009

kiara presne najhorsie na tom vsetkom je to cakanie...a ta odpoved,vysledok som tehu ci nie... 😕
tie vysetrenia,injekcie a to ostatne sa da zvladnut...ale cakanie je moja slaba stranka 😒

kiara15
10. okt 2009

lusi aj moja a teraz ked mam cakat idem sa zblaznit uchytilo sa alebo nie som stoho zufala ☹

lusinkaj
autor
10. okt 2009

verim ti...velmi dobre to poznam...ja cakam na vysledky ci stitna ok ci nie a je to pre mna utrpenie

lulush
10. okt 2009

Ahojte, som medzi vami nova, dufam, ze sa mozem pridat.Marti, gratulujem a drzim palce,aby vsetko pokracovalo ako ma a vam ostatnym prajem pevne nervy a uspesny koniec. My sa ideme pokusit o druhe ICSI,prve prebehlo v aprili, neuspesne, tak skusime este 1x...v stredu mame konzultaciu v GF ..cakanie na schvalenie ziadosti a v decemri sa do toho daham pustime..🙂) Vy vsetky ste tu na druhy pokus?

lusinkaj
autor
10. okt 2009

ahoj lulush...vitaj...
ano,aspon ja idem na 2ivf a verim,ze uspesne 🙂

lulush
10. okt 2009

Ahoj lusi, vies co "zlyhalo" pri prvom pokuse? Ja som mala z 8 vajiciek 6 vhodnych na oplod.,2zostali 100bunkove a 1bolo o stadium menej vyvinute,tak sme po dohovore s embryologickou dali vlozit vsetky 3..a nic:((.Ja sice dve deti /velke baby/ uz mam,ales byvalym.. som rozvedena .Moj partner ma zle spermie..

martineluska
11. okt 2009

ahojte baby tak ako sa máte? ja sa nemam velmy dobre lebo som piatok poobede dost krvacala ☹ už sobotu a dnes nie. volala som dr a povedal že asi to slabsie babetko odišlo nech idem v pondelok k svojmu dr. baby ja sa bojim a dufam že druhe babo nam zostalo. toto su strašne nervy. chvilu sa človek tesí potom sa niečo stane a je to v prdely celé. potom ked budem vediet ako sme natom napišem. majte sa krásne . lusinkaj ako sa máš?

lusinkaj
autor
11. okt 2009

dobre ranko 🙂
marti,juuuj tak to mi je velmi luto...ale nebojaj,pojdes k dr.a ten povie ze je vsteko ok...ze len to druhe babo odislo nic sa nebojkaj,vsetko dobre dopadne 🙂 drzim prsty,daj hned rychle vediet co ako
urcite aspon jedno babo vam ostane 🙂

kiara15
11. okt 2009

martineluska velmi na teba budeme myslet nech je vsetko ok neboj mysli pozitivne 😉

lusinkaj ahoj a pekny den 🙂

lulush vitaj medzi nami 😉

lusinkaj
autor
11. okt 2009

kiara,ahoj...co robkas?

kiara15
11. okt 2009

lusi idem varit zmyla som si hlavu a ty? 🙂

lusinkaj
autor
11. okt 2009

ja uz pomaly koncim s varenim... 🙂 popritom kukam superstar...

lulush
11. okt 2009

ahojte, dakujem 😉

Marti, teraz len oddychuj, nohy hore...a zajtra chod urcite k doktorovi.
Kiara, pozeram,ze sme jeden rocnik..🙂)
Uz ste vsetky po druhom pokuse a cakate na vysledok?Absolvovali ste IVF,alebo ICSI?Kolko ste mali vajiciek?Asi vela otazok...hm.. prajem peknu nedelu

kiara15
11. okt 2009

lusinkaj aj ja uz som skoncila uz sa mi len dopeka babovka 😉

lulusch vyzera to tak?ja som mala 7 vajok stoho sa mi sest oplodnilo 2sa mi vkladali ale neuspesne ☹ a teraz mi rozmrazili 3 a stoho prezil len jeden a ten mam v brusku cakam na vysledok 🙂

lusinkaj
autor
11. okt 2009

kiara tak mi sme uz po obede,stihla som uz aj urobit vanil.puding s cucoriedkami a dala som aj piskotky a slahacku

kiara15
11. okt 2009

lusinkaj mna veru dala by som si hlavne tie cucoriedky 🙂 🙂 🙂

lusinkaj
autor
11. okt 2009

kiara a vies co fajne domace cucoriedky,doma zavarane 🙂

kiara15
11. okt 2009

lusinkaj co chodievate zbierat??ja som uz cucoriedky veru davno nejedla 😒

lusinkaj
autor
11. okt 2009

kiara nie,ja kupujem od jednej pani co ona chodi pravidelne kazde leto...mojej kamosky mama a ja doma potom zavarim 🙂

kiara15
11. okt 2009

no super u nas o cucoriedkach ani chiru a tiez by som si vzdy nieco zavarila 🙂

lusinkaj
autor
11. okt 2009

je dobre mat doma take nieco 🙂 uz som spapala jeden puding

martineluska
12. okt 2009

ahojte tak som doma jedno babetko je v poriadku 🙂 🙂 a druhe nam odchadza je až dole pri krčku zato som krvacala 😒 od dnes som na pn a na kontrolu idem 27 meho vtedy by sme už maly mat srdiečko. 🙂