3.IVF neúspešné, ideme ďalej. Podelte sa o skúsenosti
Ahojte dievčatá, zakladám túto témičku, lebo verím, že niesom sama, čo som vyčerpala vsetky pokusy IVF cez poisťovnu a chcem bojovať dalej, až kým neporodím vlastné dieťa. Aj ked nás to bude stáť vela usilia, trpezlivosti, ale túžba po vlastnom dietatku je silná a nevzdáme to, aj napriek finančnej kríze...dnešnej doby 🙂 Tak čo vy nato? Ideme do toho? Podelíte sa so mnou o svoje osudy a skusenosti?
čaute 🙂
sobka-supééééér 🙂 , blahoželám 🙂
dakujem baby, co vy? ako pokracujete?
ahoj holky,
tak zítra jdu na 1.UZ při stimulaci. Jsem zvědavá jak na ten Merional reaguji. Vaječníky cítím,tak snad dobře.
Sobka,úžasná zpráva. Hned mám lepší výhledy,že to 4.IVF dopadne skvěle.
sslunicko, držím palce, verím, že krásne vajícka budeš mať...určite to aj dobre dopadne.....ja som dnes bola na utz, este nic dr. nevidela, ale hcg stupa, tak dufam, že to bude dobré nadalej.....dr. povedala, že možno tam budu aj dva plodíky, že vacsinou dve embrya na monitore tak skoro nevidno🙂 ja odpadnem, ak bude mať pravdu🙂 juj, tak sa teším...dievcatá, štvorka je štastné čislo.....tak sup sup do toho dámy, netreba váhať, ani na nič cakať.....teraz vám to urcite vyjde🙂
čaute babulky 🙂
čo mate nové?
sobka 🙂 😉 🙂 - tak ako, čo maš nové?
ahojte🙂 ja zatial nic nové nemám...v piatok som bola na sono, dr. videla zatial jednu dutinku, že možno sa druhá este ukáže...zajtra idem na sono zas...stále spiním...takže si to neviem užívať, stale sa bojím co bude.....ale verím verím 😉 a co vy? kde ste sa vsetky podeli? dufam, že som vas navnadila a nie odradila🙂 Sonulienkas, co ty?
sobka čau 🙂
všetko bude OK uvidíš 😉
ja -zatiaľ nič , a ani ma to veľmi netrápi 😒
Ahojte,tak tentokrat to zrejme opat nevyslo.vcera nad ranom som sa zobudila na mokro medzi nohami a na zachode sa zo mna zlialo ako vedro plne cervenej vody!rano som sla na planovany utz,dr.nevidela uz ziadnu dutinku len zakrvavenu maternicu!takze je to zle !hcg mam stale vysoke,cez 9tis. Ale to nic neznamena!zajtra idem na kontrolne hcg,zrejme bude klesat! ja mam strasnu smolu,konecne otehotniem,po 5tich rokoch snazenia a ani toto tehu mi nieje dopriane!viem,ze aj vy mate svoje trapenia,ale musime bojovat dalej a nevzdavat sa! pa
sobka -musíš veriť , ešte stale je nadej,nevzdavaj sa , ja viem , že sa to ľahšie hovorí , ale musíš bojovať, tak ako aj my všetky bojujeme 😉
no bojovala som len 2 dni....vcera mi potvrdili , že v maternici už niesu žiadne známky po embryach a aj hcg kleslo...takže si pichám injekcie na maternicu a dufam, že nebudem potrebovať kyret 😖
sobka moja ☹ myslím na teba
ahojte.sobka je mi to luto ☹ ,si velka bojovnica..držim tim palce
ahojte babule, tak kde ste vsetky? co máte nové? je už poriadna zima, urcite ste castejsie doma, tak si najdite cas na MK ☹ ja som nabitá optimizmom, neviem preco, ale nechcem byt smutná, verím, že na buduce to urcite vyjde a necakám ani chvilocku....buduci mesiac, ak dorazí mrska ideme na KEtko, ostali nám este 2 mrazáciky, tak dufam, že budeme mat co vkladať a že vianoce budu prekrásne🙂 dr. povedal, kým su tehu hormony v tele, tie robia svoje, tak treba vsetko riesiť za horuca ako sa hovorí.....vyskúšame, uvidíme.....ja som na kyret nebola, precistila som sa sama, teraz pijem ženské cajícky, denne papám goji, tak verím, že ak este nasadím ten fraxík, ktorý som podcenila a nepichala si ho teraz, že bol by v tom cert, keby nám to nevyslo, ak budu embryjká silné.....myslím na vas babenky, kde ste sa podeli?
Sobka moja ahooooooooooooooj 🙂
Som rada , že si sa ozvala , a hlavne , že idete hneď ďalej 😉
Ahojte dievčatá,
Chcem sa vás opýtať na váš názor: Keď ste boli po prenose, boli ste PN? Alebo ste radšej chodili do práce, aby ste sa zamestnali inými myšlienkami. Preto lebo to čakanie je asi najhoršie!!! Ja nemám náročnú prácu, chodím autom, a som v teplej kancli, tak neviem, či mám chodiť do práce, alebo byť PN
Ďakujem za odpovede a pekný večer
Ofs ahoj 🙂 ja som nikdy nebola na PN-ke ani po IVF-kách , ani po KETe, no a máme Emku
Ahoj sonulienkas, ďakujem za odpoveď, nechám si poradiť, v práci ten čas rýchlejšie zbehne, doma by som sa len pozorovala a premýšľala..... pekný večer
ofs ahoj - no vieš ,je to veľmi individualne , niektore kočky po IVF sú na PNke a aj tak to nevyjde, poznám kočku , čo bola vo štvrtok na ET a v piatok šla na lyžovčku na celý víkend no a otehotnela ,takže to je ťažko radiť-musíš sa rozhodnúť sama 🙂
Ahojte babenky, ja som po neusp.IVF, minuly tyzden nevyslo ani 1.KETko, a chcem sa spytat,ci vam robili nejake imunologicke testy, lebo ani raz sa mi embryjka neusadili, tak neviem,kde moze byt pricina..... a nam ostal uz iba jeden mrazacik..... 😒 diky
ahoj iljusik- mne nerobili žiadne imuno testy , možno preto , že som pri 1. IVF otehotnela hned na prvýkrát.
och sobka čo to tu čítam ... 😢 je mi to moc moc ľúto a prajem nech ti to vyjde ... určite čo najskôr, hormónysú určite nabudené ...
dievčatá, mne pred 6tt zomrela mamička, nedokážem sa z toho dostať... je to síce lepšie ako tých 14 dní keď sme na to čakali (čakať na to sa s čakaním na test po ET/KET neporovnateľné), ale nie je to dobré ... pred pár dňami som sa odhodlala do CAR lebo moja zvyšná rodina na tom trvá, vraj musím to skúšať, ale zložila som sa u lekára takže ma museli odviezť domov ... asi na to nenaberiem odvahu ...moc Vám ju teraz závidím (v dobrom) ... a nech už tu čítam aj niečo pozitívne 🙂
zase niekedy nakuknem ... tak sa snažte
Ahojte babulky,
takitak 😔 ....sucitím s tebou...je mi to hrozne luto, je to určite ukrutná bolest, neopísatelne vacsia ako tá moja, ked som prisla o nieco, co som vlastne ani nestihla spoznať...hm, mamicka je to najcennejsie co máme a práve tvoja.....hm, je mi to velmi velmi luto....prajem vela vela síl do dalsieho boja, baby, netreba to vzdávať, život máme este pred sebou, kým sme zdravé, co je najcennejsie, musíme to dobojovať pre nase buduce deticky a nasu rodinu, ktorá si vnucatká tiež zasluži🙂 zajtra mám pohovor v centre, dr. mi navrhol KET v nativ cykle, tak uvidíme, ci do toho pojdeme už teraz, alebo pockám na normálnu MS, kedže som takuto po potrate este nemala....dievcata, bojujeme, nevzdávame to🙂
Ahojte dievcata,kde ste sa podeli? co mate nove? novy rok zacal,tak dufam,ze bude uspesny🙂 takitak, ofs, vms kde ste?ako sa mate? sonulienkas citam, ze stimulujes🙂 cakam na vase spravicky,pa
Jééééj, selmička je tehotnáááá, to je úžasnééé, gratulujem 🙂 🙂 🙂 a prajeme vela zdravícka...napís nám, ako sa cítiš, ako sa ti vodí, co si preživala...je to urcite nadherný pocit, aj ja sa už neviem dockať....koncom januára by som mala zacať stimulovať, cakám len MS, v novembri moje KET bolo neuspesnééé, tak nam držím palce, nech vsetko vyjde na jednicku, cmuk cmuk 😉
ahojteee 🙂 ,sobka , tak ty ideš do stimulky hned za mnou , ja sa teším 🙂
ja zajtra začínam , dufam ,že to dotiahneme do úspešného konca 😀
Ahojte, sonu, tak zajtra na teba myslim a budem po cely cas drzat palce,urcite to dobre dopadne🙂 a co pichas?menopur ci gonal? juj,tesim sa, tesim na new spravicky🙂 kde ste vsetky? to kazdy je uspesny do tretice? alebo to uz vsetky vzdali? musime bojovat, odvahu mame,len nazbierat sily! 🙂 tak nech nam tento rok praje
sobka , budem pichať menopur 3 ampulky 😖
Sonulienkas,tak ako ti to ide? ak sa ti nejake ampulky zvysia,mysli na mna,potrebujem zohnat este 3ks...silno drzim palce
@sobka čau , no zatiaľ to nejako ide , uvidíme , čo bude dalej 😉

ahojte babulky!tak si to tu tak čítam ,čo si píšete,vaše trápenia a radosti.Sobka gratulujem.ja som tiež prípad pre doktorov,no my sme mali obrovské šťastie vyšlo nám to na prvý pokus.a to mi hovorili,že som zlý prípad,blá,blá...a vidite máme už ročnú slečnu 🙂 hlavne treba pozitívne myslieť a nestrácať nádej.ja som ani nedúfala ,že by to mohlo hneď klapnúť,a ešte mi pri stimulácii nechceli rásť vajíčka ,nakoniec s biedou dozreli len dve,tie mi vložili a naša slečna bola véééélka bojovnica,držala sa ma ako kliešť a zvládli sme to do úspešného konca.teraz sa rozhodujeme kedy ideme na druhý pokus.ta babule,držím všetkým palce moc moc moc 😉