3.IVF neúspešné, ideme ďalej. Podelte sa o skúsenosti
Ahojte dievčatá, zakladám túto témičku, lebo verím, že niesom sama, čo som vyčerpala vsetky pokusy IVF cez poisťovnu a chcem bojovať dalej, až kým neporodím vlastné dieťa. Aj ked nás to bude stáť vela usilia, trpezlivosti, ale túžba po vlastnom dietatku je silná a nevzdáme to, aj napriek finančnej kríze...dnešnej doby 🙂 Tak čo vy nato? Ideme do toho? Podelíte sa so mnou o svoje osudy a skusenosti?
Ahojte, no zatial nemám nic nové, trocha sa mi stimulka posunula kvoli nevstrebanému žltemu teliesku, tak si zatial pichám len decapeptyl a zajtra mám kontrolu, ci zacneme stimulovať, uvidíme zajtra🙂 tak držte pelce...este ako naschvál nieco na mna lezie, hrdlo mám zapalené, dr. mi dal duomox atb., tak dufam, že zaberu🙂 Sonu, silno držím pasticky a verím, že to malé sa už krísne uhniezdilo a teraz sa pekne vyvíja🙂 Heni tak sup sup do toho, nech este toho roku rodíme🙂 vsetky 🙂 musíme a basta 😉 ozvem sa, ked budem mat new info, myslím na vás 😎
@sobka díky mojko , zajtra držím palce 🙂
@sobka 🙂 , no čo maš nove info?
no nemám☹ som na bode mrazu, fnuk....ten decapeptyl mi nezastavil vaječníky ale dokonca vyvolal super hyper ovuláciu, a to som len 26.01. dostala ms.... tak mám cakať dalsiu MS...dalsia kontrola 11.02, zatial dalej pichať decač.....takže asi tym ako sa to komplikuje, výsledok bude uspokojujúci 🙂 a ty ako sa cítiš? 😉
@sobka nechapem ,že berieš dalej decač , ked ti vyvolal hyperstimulku , ja sa tomu vobec nerozumiem , len mi je to nejaké divné
nie, ja nemám hypestimulku, ja este nepichám ani gonal, ani menopur, len dekapeptyl na udržanie nizkej sliznice, ktorá je pocas MS, ale bohužial som reagovala naopak, ale to stava. niekto pichá decac depot na 20den cyklu, potom caká na MS a tak zacne stimulovať a ja v podstate teraz tiež len pichám denne decac, decapeptyl ma za ulohu pri asistovanej reprodukcii: supresia hypofyzárnej hormogenézy spôsobená triptorelínom pred začatím podávania gonadotropínov vedie k lepšej a jednoduchšie kontrolovanej ovariálnej hyperstimulácii. Zabráni sa nepriaznivým endogénnym vplyvom (predčasný vzostup hladiny LH) a postup liečby je flexibilnejší. Každodenná aplikácia triptorelín acetátu má rovnaký účinok ako nepretržitá aplikácia GnRH. Po krátkej počiatočnej fáze zvýšenej sekrécie LH a FSH sa hypofýza stáva nevnímavou (supresia hypofyzárnej hormogenézy), hladiny LH a FSH sa znižujú, a preto sa znižuje produkcia pohlavných hormónov pohlavnými žľazami no a mne sa zvýsila🙂
Lliečbu decapeptylom je nutné začať v rannej folikulárnej fáze (2. deň cyklu) alebo
v strednej luteálnej fáze (21. deň alebo 7 dní po zvýšení ovulačnej teploty). Po 10 až 14 dňoch, keď sa
dostatočne zníži koncentrácia LH, je možné zahájiť stimuláciu ovárií gonadotropínmi. Ja si myslím, že som zacala pichať neskor, tak 3-4 den MS a možno preto to nezabralo, a už mi zacali rást po MS folikuly a už som nestihla zmaniť svoju sliznicu, ale to su len moje dohady...dr. videl, že je dostatocne nízka a aj napriek tomu decac nezabral ako mal.., no ale aj moja dr. vravela, že sa to stáva, hm, tak neviem, pockám týžden, hádam ms príde co najskor🙂
@sobka fíha , to som ani netušila , aké je naše telo zložité , len nech bude všetko OK , myslím na teba 😵
ahojte....všetke vas zdravim""Sobka-tak tysi poriadne skušana,ale verim že všetko zvladneš a vysledok bude pozitivny.a čo ja?tak na 4x som stavila na Brno,a je to ok"v juni čakame asi chlapčeka...,želam vam veela uspechov...
vms 🙂 - to je super správa , 😉 perfektné 😵 , nech sa ti darí 🙂
ja mám za sebou dalšie neúspešné IVF ☹ ,no rozmýšľame nad 4. kolom 😔
vms super, srdecne gratulujem🙂 vidíte, netreba sa vzdávať🙂 teším sa velmi!!! ja stale cakám, kedy zacnem stimulovať, trochu sa mi to posunulo, ale dufam, že aj ja aj Sonu toho roku este otehotnieme🙂 kde ste ostatnééééé 😵
@sobka 🙂 dúfam ,že máš pravdu a budeme tento rok tehuľky 😵
ahojte..všetkym prajem vela štastia a trpezlivosti 🙂 ,...a dakujem...
ahojte, baby keď idete na IVF ako samoplatci, platíte si napr. aj odbery krvi a interné vyšetrenie, predoperačné vyšetrenie ?
ahojte všetky baby.pripájam sa k dalšej téme a neni ich málo začínam strácať prehľad,ale nevadí v pohode.
som krátko po 3 neúspešnom pokuse IVF síce druhý pokus a podaril,ale len na 2 mesiace plod s aprestal vyvíjať a prestalo byť srdiečko čo už nedá sa to vrátiť späť a momentálne ako som písala som krátko po 3 pokuse a neúspešne aj napriek tomu,že mne zistili protilátky voči spermiám a nasadila mi dochtorka prednison 5 aj napriek tomu nič test bol negatívny sme z toho strašne sklamaný a veľmi sa bojíme ísť na 4 pokus teda aj manžel tomu už vobec neverí,že sa by s amohol podariť 4 pokus.ak je to niekto s podobným problémom kludne popíšeme budeme rada
@ivka3901 musíš veriť a hlavne neprestávať veriť, že raz sa to urcite podarí. skoro káždá snažilka sme si tým presli, myslím ten potrat, ale nestrácame nádej, že raz to vyjde na 9 mesiacov a budeme mat krásne zdravé bábatko v nárucí...pre mna to bol 5IVF pokus, no bojujeme dalej, viem, že to este toho roku vyjde 😉 pokial si zdravá, más vajecníky a maternicu, uvidíš, budes mamina 🙂 musíte byt s manželom optimisti ahlevne nestarácat nádej....ja som v lete tiež po aborte a dalsí pokus IVF mi nevysiel, máme este mrazácikov, tak veríme, že tie budu tie prave, aspon jeden bojovník sa nájde a vydrží s nami 🙂
@sobka do ktorého centra chodíš?ja do gyn-fivu?a ked sa rozhodneme ísť na 4 pokus tak nás to vyjde o 500 eur viacej tak musíme trošku viacej našporiť,lebo požičku si brať zaťiaľ nechcem a ked budeme robiť obidvaja s manželom tak sa dá niečo našporiť a vás to čo vyšlo na ten 4 pokus?
Ja chodím do gyncare košice, ked som platila, uctovali nam aj ICSI aj PK a dala som si aj lepidlo embryoglue a vyslo nás to na 1650eur ☹
@sobka ahá takže na druhom konci slovenska,ale myslím,že každé centro to má inak tie ceny.my máme teraz ževraj akciu sestrička mi hovorila,že ked nám 3 pokus nevyjde tak inekcie nám prepláca centrum a tie ostatné mikromanipulačné techniky si musíme ako vždy zaplatiť to je introplauźmatická inekcia a asistovaný zonálny hatching tiež a tých 1000 eur čo už na 4 pokus musíme zaplatiť zaplatíme len polovicu čiže 500 eur takže nás to vyjde tiež cez 1500 eur ☹
@sobka ahoj sobka čítam ze ty chodis do gyncare v KE..ja som uz tiez vycerpala vsetky 3 IVF ka takze uz keby som chcela tak len ako samoplatca .Chcem sa ta spytat ta cena co si napisala 1650eur to je co vsetko v tom???...inač ja som chodila k Hredzakovi ale poslednu dobu čo čítam tak vraj Herman je uspešnejší tak neviem .pred dvoma rokmi som to vzdala ale posledny mesiac ma to zase pochytilo a zas sa tu krutim v tom modrom koníkovi 😝
@dafy no ako, royhodla si sa&? kedy idete do toho? neviem ci som ti odpisala, na tu cenu ako samoplatca, už si nepamatam, ak nie, kludne napisem znovu do ip, ja nemam nic new, mam pauyu cele leto, dr. je na dovolenke a v jeseni sa zacnem opat tomu venovat...cas tlaciiiiii, držte sa baby, pa
ahojte..,chcem vam povedat ceny v Brne,idete tam 3x,lieky si zhanate same,odbery a ultrazvuk vam robi vaš lekar,a stalo to kolo 16000korun českych.neni vobec naročne,a odporučam,nie preto že som mala na 4x uspech,ale su velmi ustretovy 😉 tak vam držim palčeky......a mame chlapčeka 🙂
@vms ahoj som rada,že si nás takto informovala,lebo sa chystáme na 4pokus do brna do reprofitu idem na 1 pohovor 31 augusta tak som zvedavá,že ako dopadneme a či nám dajú nejakú tú nádej mať vlastné bábo.tých 16 000 korún českých to je konečná suma alebo to všetko závisí od náročnosti protokolu a pichania inekcií?díky zaťiaľ za info

... akosi to tu viazne, tak to to trosku posuniem 🙂
@sobka ako pokracujes, uz si zacala stimulovat? silno drzim palce, tentokrat uz to musi vyjst, ako inak 😉
my sme podali ziadost a cakame....