5. deň po KET
Ahoj žienky. Som 5 deň po ket, nevydrzala som po 7mich neuspešných KET a spravila si test dnes ráno a mám tam krásneho ducha! Môžem sa začať tešiť? Ovitrelle som si pichala pred 12timi dňami. Ďakujem

@miskamicha Ďakujem!!!! No, veru, každý deň budem akoby na ihlach, keďže viem, že toto ešte nemám vyhraté. Ale takúto čiarku na 5ty deň som veru necakala. Na fotke to nie je tak vidno. Lebo pri prvej dcerke som mala takúto na 7mi deň 😊
@leliah vyzerá to nádejne 🙂 už len veriť že všetko bude dobé 🙂
@andrea_r016 Ďakujem 😊
Vážne? Tak to sme na rovnakej lodi 😊 Ja by som ani netestovala tak skoro, ale od 3tieho dňa mam rovanke príznaky ako pri tehotenstve s dcérkou. Uvidíme dnes, je to 7mi deň, ako sa druhá čiarka "zachova" 😇 A obdivujem, že odolavas testovať. Tak či tak držím palčeky.
@leliah odolavam až veľmi, ale už ma aj testy oklamali že boli pozitívne a krv negatívna 🥲🥲. Ďakujem, áno sme na tom rovnako a ty už sa trošičku tešíš že máš pozitívny testik a ja len čakám na krv keď to vydrží,im do budúceho týždňa 😊. Ty si po Ket doma ci chodíš do prace? Ja som cely čas doma a oddychujem, prosím aby to už vyšlo konečne 🙏🙏🙏🙏
@marta236 To vážne??? To ma mrzí. By ma porazilo, tak pozitívny test a krv nič 😔 Ani sa nedivím, že čakáš teda priamo na krv. Ja som sa rozhodla spraviť si druhú školu, tak študujem. Neviem, či je to správne načasovanie, lebo od budúceho týždňa ma cakaju skusky a ja som fakt ze STRES typ 😄 Ale čo ma byt bude. A kedy ideš na krv? Ja pôjdem budúci piatok
@leliah ako testy?? Silneju?
Priznaky mas ake? Ja som dnes 6 den po ket
@marhulka2022 Ahoj. No ja by som netestovala, ale od 3ho dňa, tak na večer ma začali strasne bolieť bradavky a to mam do teraz. Inak nič. Tak som mala tušaka a vyzerá to zatiaľ dobre 🙏
Ty si ešte netestovala? Ja som si vždy hovorila, že nebudem a vždy som to porušila 🙈
@leliah nie netestovala po tych sklamaniach sa uz bojim..asi az 9-10den..
@marhulka2022 verím ti, ja tiež už neviem čo mám robiť aby to vyšlo. Držím ti palčeky ❤
@marhulka2022 Verim Ti.... človek ráno vstáva a s malou dusickou robi test, nekonecne cakanie, hlavne len nech je test pozitívny a keď nie je, tak ta nálada. Ten smútok 😔
Ahojte, krv je negatívna. Ideme ďalej bojovať. Mame ešte 2 mraziacikov tak dúfam, že ta nádej v nás ešte ostane ❤🙏👊
Ahoj dievcata, tak ja som dnes testovala 7 deň po KET, 6 dňovej mensej blastocyty, ale výsledok bol biely test. Robila som ho testom Viola, zevraj nie sú dobré to som sa dozvedela až po kúpe. Takže radosť vystriedal plač. Myslím, že u nás je to už stratené. Stále mám tlaky v bruchu a krížoch ako pred MS. Takže neviem. Test bol z ranneho moču. Myslím, že keby sa tam niečo dialo tak už by tam bol aspoň duch. Prosím babymate nejaké skúsenosti? Ďakujem za vašu radu, nech je akákolvek
@susana0305 myslíš že čím kvalitnejšia blastocysta tím skôr ukáže test ??? Ja neviem kedy začať testovať
@diankadill ja neviem, čo som čítala tu na fóre tak baby už mali okolo toho 7 dňa aspoň ducha, aj keď poväčšine mali už krásne //. ja som dnes tiež 7 deň a test úplne biely, ani náznak ducha. Tak som sa vyplakala, vlastne plačem stále. Menzes som mala dostať včera, ten mávam ako hodinky presný, doteraz nič, len ako hovorím môže to byť aj tými hormónmi a všetkým. Ja budem vďačná za každý jeden názor.
Ahojte dievčatá myslíte si že čím kvalitnejšia blastocysta tím skôr ukáže test ??? Ja neviem kedy začať testovať
@diankadill Ak to bola blastocysta, mal by tam byt aspoň pididuch, ale človek nikdy nevie.
ahojte mozem sa pridat? zajtra idem na krv 11 den po transfere
@ivec16 ja mam zajtra 10. den a idem tiež na krv
@susana0305 testik mas stale negat? alebo sa nieco objavilo? my sme boli na ket aj v septembri, vtedy som si test nerobila, tusila som ze nic z toho nebude… tiez mi to vychadzalo ako teraz ze v pondelok na krv, no uz v piatok som napriek hormonom zacala spinit… takze krv len potvrdila moje pocity… a teraz som citila trochu zvacsene prsia, ale inak nic… testu som uz kupila lebo teda pocit som uz mala lepsi a pekne // ale viem ze vyhrate este nemame… tak som zvedava ake budu hodnoty hcg
@ivec16 áno robila. dnes 9 deň a test biely. Navyše má boli brucho nie moc ale cítim ho aj kríze ako pred MS. Zatiaľ nespinim ani nič. Len mi je rano brutal teplo, pri vypnutom radiátory ma zalieva vara. Úprimne si myslím, že už na 9 deň by bol aspoň duch. Menzes mi asi drží len utrogestan. ten beriem 1-0-1. neviem co si ty o tom myslíš. Budem ti zajtra držať silno palce.
@susana0305 mne je tyzden stale zima… no ja nechcem byt poslom zlych sprav ale tiez si myslim ze min. duch by uz bol vidiet :( mate este embryjka?
@ivec16 áno ešte 2, chvalabohu

@leliah potichucky gratulujem a tesim sa... s tesenim ale opatrne... ostava len cakat ci sa udrži 🙂))) teraz je to tak ci tak 50 na 50 ale treba nysliet pozitivne!!!! ☺