5 dní po ET
Ahojte. Nejake kocky po et? Ako sa mate? Uz ste aj testli?
A aj si testovala? Ja dnes biely test☹️
@bambulienka25 ja viem, ale ms mam priznaky. A ze niektorim kockam uz duchoval
@bambulienka25 aj ty si tak mala? Ale ze brutaaalne priznaky na ms, ktora ma o par dni aj realne prist
@luckalukas_1 z celeho❤️blahozelam
@bambulienka25 a vyslo?😉 Ja bez krcov ale akoby som uz tiekla🥴 a brucho pobolieva ako vzdy pred ms
@bambulienka25 to ma mrzi
@januska1905 dajujem 🙏 tebe tiez drzim palce🤞
@januska1905 este pockaj s testom aspon 2-3dni
@mikasz Auuua super, este pockam❤️❤️❤️❤️
Mala si vkladanu blastu?
@januska1905 toto hore bola morulka
@januska1905 Toto bola blastocysta, tam som testovala 9-10-11.den (zoradene odspodu)
Ja som mala vkladanu blastocystu. Moju jedinu. Ak to nevyjde, kedy mozem znova zacat stimulku?
@januska1905 ja som dnes 6ty deň, test zatiaľ biely.
@lubkopetka ja tiez siesty, a taktiez bielo. Citim prichadzat ms. Ja nemam ani mrazacikov takze.. neviem ako budeme dalej pokracovat.
@januska1905 my mame este jedného. Predtým som až na 7.den mala ducha, takže ešte si myslím že to mohlo vyjsť. Ešte nezufaj ani ty. Občasné kŕče v bruchu ako na ms sú ok, to neznamená že aj príde. Ja som mávala pocit na ms až do 12 tt.
@lubkopetka krce nemam, len uz citim ze sa spustaju. Tak ak zajtra nic nebude, tak.. ja som mala vkladanu 5 dnovu blastu aj ty? A nevies ak by to nevyslo a nemam mrazacikov aky je dalsi postup? Dalsia stimulka asi nehrozi hned vsak? A si na pn?
@januska1905 aj ja 5 dňovu blastu. No kdesi som čítala že pol roka odporúčajú pauzu medzi dvoma stimulkami. Asi to záleží od centra kedy odporučí znova. Nie som PN, robím z domu.
@lubkopetka tak zajtra daj vediet ked testnes. Drzim palce
@januska1905 tak ja aj dnes bielo.
@lubkopetka aj ja😒
@lubkopetka
@januska1905 baby a koľko dní ste po vklade? Ja som dnes tretí deň po KET
@stanka2612 Siedmy
@stanka2612 aj ja siedmy
To si myslím,že je ešte skoro na test. Skúste tak 10 ty deň

@januska1905 ahoj, ja som 20 dni po ET, zatial potvrdene tehu z krvnych testov 🤗