icon

6. deň po KET

drozdajka4
18. okt 2021

Ahoj žienky.Som dnes 6 deň po druhom KET.Netestujem sa ani sa nechcem lebo sa bojím negatívneho testu 😂🙈 ale.... hneď po vklade na druhý deň ráno som mala maličký slabo hnedý fliacik na vlozke.Potom ďalšie dni prišlo neskutočné nadúvanie(trvá to do dnes)a chvíľkami jemné bolesti ako na ms,môžu to byť ,, príznaky"??Alebo mi už si šibe 😆 pri prvom KET som toto nemala(negatívny).Vklad som mala robený na 18DC ,a vkladali mi 5 dňové embryo.Mrška by mala byť až za 7dní.A 26.10 idem na krv.Podeľte sa so mnou o váš názor.Nemam sa ským o tom porozprávať.Beriem len progestanelle...

zojanka
18. okt 2021

@drozdajka4 to nadúvanie môže byť z progesterónu a to špinenie zo zavedenia embrya, tohto by som sa nedržala 🙂 držím ti silno palce ! Ja som po úspešnom ket nemala žiadne príznaky, dokonca som od 11dna po vklade začala trochu krvácať

drozdajka4
autor
18. okt 2021

@zojanka 😮 waaaaaau no toho krvácania sa bojím asi najviac.No veru,je možné že aj s liekov to mám.Pri prvom KET som začala špiniť 😔 asi od 7 dňa.... Toto je náš posledný pokus.Mali sme iba dve embryá vhodné na transfer. Tak sa modlím 🙏 a ďakujem 😊

luci_ba
18. okt 2021

@drozdajka4 ja som na umelom nikdy nebola, ale velmi držím palce. 🙏Ja som bola v dňoch kedy som si našla pozitívny test zdutá ako koza, takže sanca je vždy 😊😊

drozdajka4
autor
18. okt 2021

@luci_ba Ahooj,no ozaj to máme každá inak.... iné telo iné veci sa dejú.Ja som strašne zvedavá ako to dopadne.Lebo doktor ma ubezpečil že teraz už ideme na istotu 😄 snažím sa veriť tomu

zojanka
18. okt 2021

@drozdajka4 no bolo to na nervy to krvácanie, striedavo som krvácala a špinila do 8týždňa takže nervy v kýbli, na každú kontrolu som šla s malou dušičkou. Ale všetko dobre skončilo, vyšlo nám tretie IVF 🙂 drž sa

drozdajka4
autor
18. okt 2021

@luci_ba a ďakujem tak tiež za podporu 😊

drozdajka4
autor
18. okt 2021

@zojanka Super 🙏 to je pravda.Fakt si človek prejde nervovým peklom keď sa pridruží aj krv....

petamich
18. okt 2021

@drozdajka4 ja som sice otehotnela prirodzene ALE u mna naduvanie bol prvy priznak tehotenstva a zacalo to par dni po styku, o ktorom si myslim, ze to bol ten spravny a ani raz som progesteron nemala resp. mala ale az po pozitivnom teste (kedze zial sme mali aj uspesno/neuspesne pokusy) - a takto to bolo 3x, pri tretom raze uz som vravela muzovi, ze si myslim, ze opat sa zadarilo, lebo opat prdim alo stary chlap

nechcem ti davat ziadne falosne nadeje, to nie ale ja som to mala tak 🤪 velmi ti drzim paste!!! 🤞🏻

drozdajka4
autor
18. okt 2021

@petamich 😄😄 dakujeeeeeeem
No ja som extrémne zduta.... až moc.Brucho mám ako balón....Pri prvom KET som tiež vkladala progestanelle ale takto zduta som nebola.Preto som sem napísala čo si o tom kto myslí.Dakujem za tvoju skúsenosť a názor 😊

sasenka6
19. okt 2021

@drozdajka4 aj ja som zduta dnes 6. Deň po ket. Ale tiež beriem progesteron 1-0-1 tak neviem 😃😃😃

drozdajka4
autor
19. okt 2021

@sasenka6 sme na tom rovnako aj s dávkou progestanelle.😄 No musíme si dať potom vedieť ako sme dopadli na testoch.

drozdajka4
autor
19. okt 2021

@sasenka6 aj si testovala?

sasenka6
19. okt 2021

@drozdajka4 áno lebo ja mám pichnuty ovitrelle tak aby som vedela kedy mi vyprchá z tela 😅

drozdajka4
autor
19. okt 2021

@sasenka6 ahaaaa 😊 držím silno palce nech sa všetko podarí 🙏😍

sasenka6
19. okt 2021

@drozdajka4 ďakujem aj ja tebe držím ✊🏻✊🏻✊🏻

11michelle11
20. okt 2021

@drozdajka4
@sasenka6
Ja mam progestanelle 1-1-1 a tiez som ako chodiaci balon,do roboty obliekam uz len volne vrecia na seba 😂

drozdajka4
autor
20. okt 2021

@11michelle11 nápodobne 🙈 ja sa už ale cítim naozaj nepríjemne.Aj sa mi zle dýcha tak ma to všetko tlačí hrozne

11michelle11
20. okt 2021

@drozdajka4 ja mam astmu a zacalo sa mi zle dychat az od pondelka ked sme museli zacat nosit v robote opat respiratory miesto rusok katastrofa

drozdajka4
autor
20. okt 2021

@11michelle11 😕 to je hrôza.......a keď máš astmu nemôžeš mať výnimku?

11michelle11
20. okt 2021

@drozdajka4 moja doktorka mi nedvihala telefon a nestihla som tam ist

drozdajka4
autor
20. okt 2021

@11michelle11 To je škoda veru.No....a ako na potvoru moj syn chúďa práve začal vracať.Asi črevná chrípka.Dufam že ja to nedostanem 😔

11michelle11
20. okt 2021

@drozdajka4 fu drzim palce

drozdajka4
autor
21. okt 2021

@11michelle11 Ďakujem 😊

drozdajka4
autor
25. okt 2021

@11michelle11 Ahoj,tak ja sa hlásim že dnes mi má po správnosti prísť mrcha.A začala som špiniť 😔 asi je to v háji....zajtra mám krv a ultrazvuk.... vôbec nemám chuť tam ísť

mmatkam
25. okt 2021

Ja som bola štvrtok na vklad, od druhého dňa citim ako pred MS občas a teraz ma začalo pichať naľavo v podbrušku, nie je to moje prve tehotenstvo, ale prvý vklad a neviem co mám čakať☹ hlavne toto pichanie alebo ako to nazvať vôbec neviem co je... raz si poviem super, dačo sa deje a zachviľu zas ze možno sa to len telo zbavuje ☹ mam za sebou už 2 potraty, ťažko sa mi myslí pozitívne....

11michelle11
26. okt 2021

@drozdajka4 ako si dopadla? Ja idem zajtra na krv,testy sa nezmenili ani tuk,doteraz som bola v pohode a dnes som cely den nervozna ako sa to blizi,asi len nechcem pocut tu spravu,ze to nevyslo :(

drozdajka4
autor
27. okt 2021

@11michelle11 negatívne som to mala 😣

11michelle11
27. okt 2021

@drozdajka4 ja tiez 🙁

drozdajka4
autor
28. okt 2021