Absolútne nereagujem na lieky
Ahojte baby..síce som len v začiatkoch,ale na lieky ako Dipherelin a Fostimon absolutne nereagujem,skoro všetky injekcie som vybrala,po konzultácii s 3 doktormi...verdikt "STOP"...navrhli mi nečakať...teraz na 10 dní mám "Lutenyl" a potom znova Dipherelin a Goral...trocha sa toho bojím...môže mi napísať niekto čo tiež podobne reagoval na lieky ako ja...neviem či som urobila dobre a nemala som si dať prestávku...predsa toľko hormonov čo do mňa pichajú 😒 jedno po druhom...poraďte ,ten Goral zaberá lepšie?
@aqva a na clostil reagujes aspon maličko ?
@tinkatinulka clostil som nemala....teraz mám doma dipherelin,goral a luveris...čítala som ,že Goral je veľmi dobrý, no aj patrične drahý...tak hádam táto kombinácia zaberie
bože zle som to napísala,ten liek je "GONAL"
@aqva a protokol mas aky kratky ci dlhy ? skus sa popytat na ten puregon, mala som ho, a dobre sa to pichalo, je sice tiez drahsi ale myslim ze kvalitou je dost dobry , a ma najmenej neziaducich ucinkov oproti inym liekom,,, inak neviem ci vies ale treba pit vela vody, az 4 litre denne, je to preto ze vsetky tie hormonalne inj zahustuju krv a tiez preto aby sa predislo ohss, z tych hormonov mozes byt aj trochu nafuknuta, ked budes brat utrogestan na vkladanie ale to ti daju asi az po vklade ambryka alebo par dni pred jeho vkladom- tak budes nafuknuta z toho ako melon 🙂 a aj ked budes po odbere oocytov budes nafuknuta a bude to trosku boliet aj pri cikani ale to za par dni prejde,,,,hormony su mrcha vec cloveku je z nich vseliako ale ked chceme babatko a ina cesta nie je tak to podstupime aj s tym rizikom ze nam bude na figu,,,
@tinkatinulka clostil sa zvykne davat iba ak je slabsia stimulacia cize soft ,alebo ak sa ide na iui, ked ide klasicke ivf s dlhym ci kratkym protokolom tak sa pichaju hormony do brucha, puregon cetrotide,gonal , merional , diphereline, fostimon alebo dake ine,,,plus ak ma dlhy protokol tak sa beru aj hormonalne tablety este pred zacatim pichania
@aqva a este ma napadlo ze ked si pichas hormony musis predsa chodit na sonove kontroly a krvne a ked nereagujes na davku tak ti ju maju zvysit,,,aku davku beries? ani na vyzsie davky nereagujes?,,mne pri prvom ivf dali malicku davku a tiez som nereagovala tak mi postupne zvysovali az som k zaveru uz pichaja 300 jednotiek a plus dalsiu injekciu,,ale ked som sla na dalsie ivf tak uz vedeli ze nereagujem na davku 75 jednotiek lebo taku mi dali na zaciatku prveho ivf, a teda na druhe mi dali 125 a tak som v pohode reagovala a stacila mi taka davka na celu stimulku, mala som ten puregon a cetrotide,,,
ak nereagujes ani na velke davky a stale ti davaju to iste a aj ten isty protokol tak potom suhlasim s kvetkou aby si zvazila zmenit centrum,,,
@tatinka ja som tým myslela či práve nestačilo skusit clostil, niekto proste nereaguje na maxi davky a niekedy menej spravý lepsi efekt..ale samozrejme iba pri krátkom protokole..
@tatinka ja som opacny prípad a budem pichat 225 jednotiek ☹
@tinkatinulka ja si casto myslim ze ani lekar velakrat nevie co a kolko nastavit, sme skor take pokusne kraliky ze daju nam daco a cakaju ci to zaberie a ked nie tak zvysia, znizia, zmenia, proste velakrat ani sami nevedia co nam maju dat,,,skusaju co nam ako zaucinkuje ...
ďakujem baby za info...začala som s malými dávkami...postupne to zvýšili až na 300 a nič sa nedialo...žiadna reakcia,len hlavami krútili....teraz budem pichať jedna dávka dipherelin + 300 gonal,začínam rovno s konskými dávkami...fakt si pripadám ako pokusný králik "buď ,alebo"...protokol mám krátky...asi preto,že u mňa nie su žiadne problémy...len drahého spermiam sa nechce...sú lenivé 😝 ...nakoniec to dopadne,že začnem mať ja problémy s hormónmi...skúsim teda tieto konské dávky lebo lieky už mám doma....
@tinkatinulka ty ides moja na kolke ivf?
@tatinka tretie asi apríl,krátký protokol
@tinkatinulka tak to drzim palce nech do tretice vsetko vyjde 🙂
@tatinka dakujem,uz by bolo načase pozitivne správy
@tinkatinulka poznam to, tiez mame dve ivfka , a vaceko ketiek za sebou, plus abort z jedneho ketka,,,tretie ivf zatial nechavame v zalohe, tento rok dame pauzu a oddich z hormonikov 🙂
ahojte spolubojovníčky, dnes som bola na sone, nakolko stimulujem piaty den. Výsledok bol drobné folikuly, žiadna reakcia na stimulku. Picham si menopur, začala som s vysokými dávkami (300 2x) a potom 3x250. Máte niektorá skúsenosť, že by sa to mohlo rozbehnúť ? Ďakujem.

@aqva a ty stimulujes na ivf? ja som mala puregon a cetrotide,,,puregon si dost chvalia,,,skus nech ti tieto predpisu ,,,