Absolvovali ste ERA test?
Ahojte, absolvovala niektorá z Vás ERA test? Mne volali, že test nemohli uskutočniť, nakoľko mám premnoženého streptokoka a to je určite jeden z dôvodov prečo nám 4x IVF nevyšlo, keďže embryo nemá vhodne podmienky na uhniezdenie. Boli mi nasadené antibiotiká a vaginálne probiotiká. Máte s tým prosím skúsenosti? Ďakujem
@zuzzi18 ahoj. Viem ze tvoj prispevok je starsi ale vieš mi prosim napisat ako ste dopadli? Sme momentalne v rovnakej situacii. Mame po 4 neuspechu a mame posledne embrijko. Pred poslednym vkladom nechceme nic podcenit preto chceme podstupit Era test, testy z hematoligie, cytokiny na imunilogii a stitnu zlazu prekontrolovat. Tiez sme aj v cakani na adopciu. Budem moc vdacna. Drzim palce verim ze Vam vsetko vyšlo 🙂
@mich12 Ahoj, nechcem ťa odhovárať, aj mne môj lekár v Brne navrhoval ERA test, lebo už nevedel čo by mohlo pomôcť a lekár v Olomouci mi vysvetlil, že sú to zbytočne vyhodené peniaze, načasoval poobedný KET a v postieľke nám už vystrája 7 mesačná dcérka.
Držím päste.🍀

@anna1802 ťažko veľmi je to no 🙂 piaty vklad, posledné embryjko z darovanych vajíčok. Strašne peniaze čo sme už za to dali ( keď som narýchlo urobila prepočet vyšlo mi 9000 eur). Ale my už riešime aj adopciu. V apríli sa už dostaneme na zoznam čakateľov, teraz toho máme plnú hlavu, lebo akurát chodíme na prípravu.
@zuzzi18 ahoj. Viem ze tvoj prispevok je starsi ale vieš mi prosim napisat ako ste dopadli? Sme momentalne v rovnakej situacii. Mame po 4 neuspechu a mame posledne embrijko. Pred poslednym vkladom nechceme nic podcenit preto chceme podstupit Era test, testy z hematoligie, cytokiny na imunilogii a stitnu zlazu prekontrolovat. Tiez sme aj v cakani na adopciu. Budem moc vdacna. Drzim palce verim ze Vam vsetko vyšlo 🙂