icon

Aká je optimálna výška sliznice pred KET?

lienka_9
1. apr 2025

Ahojte, akú ste mali výšku sliznice pred KET (konkrétne cca 13DC na ultrazvuku)? Ja som bola včera 31.3 na 13DC a mala som 9-10mm. Nie je to veľa? Od stredy 2.4 mám vkladať progesterón a vklad mám naplánovaný na 7.4. Beriem na stimuláciu Estrofem. Ďakujem za odpovede 🫶🏻

ailiba
1. apr 2025

@lienka_9 urcite to nie je vela, ja som mala 14,8cm a vsetko vyslo k spokojnosti😉. Drzim palce, nech sa podari vklad.

lynda888
Autor odpoveď zmazal
lienka_9
autor
1. apr 2025

@ailiba ahoj, 14,8mm si mala pri transfere či ešte pred na kontrole? A aké si brala lieky?

bejbs123
1. apr 2025

@lienka_9 rozumiem tvojim pocitom,no ziadne presne ciso nezarucuje uspech…tam je v hre naozaj velmi vela faktorov,ale pokial by tvoja sliznica nebola ok,urcite by ti neplanovali transfer…skus sa upokojit,drzim palce

ailiba
3. apr 2025

@lienka_9 pri kontrole... Brala som to, co ty. Tym nechcem povedat, ze tvoja vyska sliznuce je zla... Len som ta chcela upokojit, ze nie je priliz vysoka.

monikamou
6. máj 2025

@lienka_9 Ahoj ja som mala včera vklad , s tým že som mala výššku sliznice 16mm . Tiež som sa pýtala hneď lekára či je to problem tak.že vobec nie.

michaela329
6. máj 2025

Tam je pomerne veľký rozptyl, ja som bola napríklad na spodnej hranici - iba 7mm. A vyšli mi dva vklady s takou. Nikdy to nie je univerzálny ideál, neboj sa.

lienka_9
autor
6. máj 2025
@monikamou

@lienka_9 Ahoj ja som mala včera vklad , s tým že som mala výššku sliznice 16mm . Tiež som sa pýtala hneď lekára či je to problem tak.že vobec nie.

@monikamou mne povedal napríklad vtedy že 9-10 je ok, keď je vyššia tak sa bavíme už o 16