icon

Aká je optimálna výška sliznice pred KET?

lienka_9
1. apr 2025

Ahojte, akú ste mali výšku sliznice pred KET (konkrétne cca 13DC na ultrazvuku)? Ja som bola včera 31.3 na 13DC a mala som 9-10mm. Nie je to veľa? Od stredy 2.4 mám vkladať progesterón a vklad mám naplánovaný na 7.4. Beriem na stimuláciu Estrofem. Ďakujem za odpovede 🫶🏻

ailiba
•
1. apr 2025

@lienka_9 urcite to nie je vela, ja som mala 14,8cm a vsetko vyslo k spokojnosti😉. Drzim palce, nech sa podari vklad.

lynda888
•
Autor odpoveď zmazal
•
lienka_9
autor
•
1. apr 2025

@ailiba ahoj, 14,8mm si mala pri transfere či ešte pred na kontrole? A aké si brala lieky?

bejbs123
•
1. apr 2025

@lienka_9 rozumiem tvojim pocitom,no ziadne presne ciso nezarucuje uspech…tam je v hre naozaj velmi vela faktorov,ale pokial by tvoja sliznica nebola ok,urcite by ti neplanovali transfer…skus sa upokojit,drzim palce

ailiba
•
3. apr 2025

@lienka_9 pri kontrole... Brala som to, co ty. Tym nechcem povedat, ze tvoja vyska sliznuce je zla... Len som ta chcela upokojit, ze nie je priliz vysoka.

monikamou
•
6. máj 2025

@lienka_9 Ahoj ja som mala včera vklad , s tým že som mala výššku sliznice 16mm . Tiež som sa pýtala hneď lekára či je to problem tak.že vobec nie.

michaela329
•
6. máj 2025

Tam je pomerne veľký rozptyl, ja som bola napríklad na spodnej hranici - iba 7mm. A vyšli mi dva vklady s takou. Nikdy to nie je univerzálny ideál, neboj sa.

lienka_9
autor
•
6. máj 2025
@monikamou

@lienka_9 Ahoj ja som mala včera vklad , s tým že som mala výššku sliznice 16mm . Tiež som sa pýtala hneď lekára či je to problem tak.že vobec nie.

@monikamou mne povedal napríklad vtedy že 9-10 je ok, keď je vyššia tak sa bavíme už o 16