Aká je šanca, že jedno embryo prežije?
Ahojte,
s manželom sme absolvovali IVF v Heliose v KE. Včera som bola na odber vajíčok po stimulácii. Odobrali 11, dnes volali, že 6 bolo zrelých, tie oplodnili a správne sa vyvíjajú len 2. Ja mám 31 rokov, manžel 33. On má málo spermií a nedarilo sa nám otehotnieť 2 roky. Dnes lekárka povedala, že mám nižsiu kvalitu vajíčok. Chcela som len vedieť, aká je šanca, že sa s 2 embryami dostaneme aspoň k jednému vkladu. Mala ste to niektorá podobne a podarilo sa? Ďakujem
Ahojte, ak ste tu este niektora aktivna.. pri prvom IVF nam zo 6tich embryí neprežilo po PK ani jedno.. mam 32 rokov a amh 0,6-1,1..mali ste to tak niektora?mali ste nakoniec aj po
Neúspešných pokusoch nejaku vhodnú blastocystu?
Ahojte, ak ste tu este niektora aktivna.. pri prvom IVF nam zo 6tich embryí neprežilo po PK ani jedno.. mam 32 rokov a amh 0,6-1,1..mali ste to tak niektora?mali ste nakoniec aj po
Neúspešných pokusoch nejaku vhodnú blastocystu?
@klarabohun77 ja som to tak mala, ako ty, pri prvom pokuse. Myslim, tiez 32 rokov, aj 6 embryi. Z toho mi jedno vlozili... Ostatne nic... Ale nic z toho nebolo. Amh0,95. Potom sme mali pauzu a isla som ako 36 rocna. To mi lekar povedal, ze ak chceme, tak cim skor. Vysledok bol 3 embrya, vsetky prezili a mam z nich 2 deturence. Nie dvojicky, druhe bolo KET. Takze clovek nikdy nevie. Ked ti mozem poradit, zacni uzivat Nosifol aspon 3 mesiace do stimulacie a bola som aj na akupunkture. Ale vela je aj v hlave... No to sa tazko ovplyvnuje. Drzim palce, nech ti to nakoniec vyjde🙏
@klarabohun77 ja som to tak mala, ako ty, pri prvom pokuse. Myslim, tiez 32 rokov, aj 6 embryi. Z toho mi jedno vlozili... Ostatne nic... Ale nic z toho nebolo. Amh0,95. Potom sme mali pauzu a isla som ako 36 rocna. To mi lekar povedal, ze ak chceme, tak cim skor. Vysledok bol 3 embrya, vsetky prezili a mam z nich 2 deturence. Nie dvojicky, druhe bolo KET. Takze clovek nikdy nevie. Ked ti mozem poradit, zacni uzivat Nosifol aspon 3 mesiace do stimulacie a bola som aj na akupunkture. Ale vela je aj v hlave... No to sa tazko ovplyvnuje. Drzim palce, nech ti to nakoniec vyjde🙏
@ailiba velmi pekne dakujem za povzbudenie. Pozerala som ten nosifol, no vsetky vitaminy z neho uzivam separe..uvidime co dalsia stimulácia..
@ailiba velmi pekne dakujem za povzbudenie. Pozerala som ten nosifol, no vsetky vitaminy z neho uzivam separe..uvidime co dalsia stimulácia..
@klarabohun77 rado sa stalo. Jedna stimulacia nic neznamena... Musis byt dobre nastavena. Niekedy to vyjde lepsie, niekedy horsie. Nestracaj nadej, ale ani sa na to velmi neupinaj, lahko sa to hovori, ale je to tak. Ked to ma vyjst, tak to vyjde. V kazdom pripade sanca ucite je. Zelam ti, nech sa to podari❤️🙏

@dendatomy ahojcek, to je svele🤩... Velmi gratulujem❤️... O tyzden uz bude ultrazvuk a prvy krat uvidis drobceka. Uzite si to krasne obdobie😍. Prajem vsetko dobre a gratulujem🥰