Aké bolo vaše umelé oplodnenie po druhýkrát?
ajojte...my sa chystame na druhe ivfko+icsi do Kosic ku Hermanovi do Gyncaru...a som zvedava ako ste sa citili po 2 ivfku..a ci ste otehotneli...
ajoj..no hej...koncom leta...len sa musime financne pripravit...minuleho roku to bolo len o chlp...s tymi peniazmi...
Ahojte babulky 🙂 ej,dici aku témicku si otvorila,nebola tu uz podobna,alebo sa mi len zda,? 😉 danieli asi stoji okolo 2-3 000sk a este lieky ktomu. 😉 ty tiez chodis do gyncare?
🙂
pozor ale ja sa pýtam kolko stojí darované embryo ....a komplet celý zákrok ket
plati sa za KET aj za IVF a ICSI...v kazdom centre je to inac,treba precitat cennik ktori je vylozeny v CAR.a na presny priebeh a darovane embryjko..atd veci suvisiace stym ti najlepsie poradi lekar .
dici 3 pokusy prepláca poistovna.....aj lieky a inj.na stimulaciu ciastocne preplaca poistovna.... 🙂
no to viem..ale neplati sa...za ivfko..potom 4 krat hej...precitala si si na tamtej teme csilla?
3 pokusy Ivf prepláca poisťovna polovicu (30tis.my,30tis.poisťovna) a od 4 pokusu si hradíš všetko sama (to jest 60tis.) Taký je cenník v MT-Heliose. Pa.
ja zacinam akurat dnes s prvou inj. na druhe IVF, mam Menopur, tak dufam, ze budem mat kvalitnejsie vajicka ako minule, i ked mi napocitali len 6 folokulov 😢 😢
ajoj rosienka....prajem ti vela stastia pri druhom pokuse..nech mas veeela folikov..a konecne budes tehulka.....kolko si dala za menopur?preco vam nevyslo prve ivfko?
ja?idem po druhy krat..este to nemam schvalene postovnou....ale ideme asi koncom leta...

a ake stimulacne lieky-injekcie ste mali...po ktorych sa tvori najviac vajicok..