icon

Aké doplnkové metódy zvolíte pri IVF?

22. júl 2024

Ahojte dievčatá, pomaly ale isto smerujeme k IVF. Spermiogram máme dobrý, až na horšiu poslednú morfológiu 0.5% (pred necelým rokom 9%), takže snáď sa jedná len o prechodný stav kvôli antibiotikám. Doháňame to však vysokým počtom 90mil/ml a progresívnou pohyblivosťou 50%. Ja sa liečim na protilátky proti spermiám a embryu (medrol úspešne zabral) a anti-fosfatidyl etanolamín (aspirín protect). Zároveň som mala pri poslednom IUI nízku výstelku maternice, ale tiež dúfam, že iba ako následok letrozolu.
Mám 38 rokov. Chcela som sa teda poradiť s vami skúsenejšími, aké doplnkové metódy sa oplatí si priplatiť a ktoré sú zbytočné. Nechcem zbytočne vyhadzovať peniažky, ale zase, ak má niečo pomôcť, tak si radšej priplatím. Ďakujem

Strana
z2
bejbs123
22. júl 2024

@juliet86 je to super a velke stastie,ze vam to vyslo hned,u nas to bol az 7.pokus,presli sme si aj potratom a to mi vsetci doktori povedali,ze som zdrava,do CAR sme zacali chodit este pred mojou 30,zial ani IVF nie je zarukou 100% uspechu

autor
22. júl 2024

@juliet86 tak, mali ste šťastie. Väčšina ho nemá :(

juliet86
22. júl 2024

@bejbs123 gratulujem ze sa podarilo. na nasej klinike to bolo na 44percent ich statistika moj vek a kryom mam,znamu co ma dietko z 10teho razu

juliet86
22. júl 2024

tqk,embryolog mal stastnu ruku nastastie no.

Strana
z2