Aké máte skúsenosti s hysteroskopiou?
Ahojte baby chcem sa opytat vas ktore ste absolvovali hysteroskopiu ake to bolo? Velmi to bolelo? Davali ste ai to v celkovej anesteze ci lokalnej?
@jarrys No môj Dr. mi navrhol dať iba ERA test lebo EndomeTrio je zbytočne drahé a naslepo nasadiť laktobacily, chodím do Brna, do Reprogenesisu, ale pravdepodobne zmením CAR za Olomouc. Už sme dohodnutí na stretko, to si mala vidieť tú online konzultáciu, on jak naspeedovaná veverička, zmenil češtinu na slovenčinu, on je taká dvojička vedúceho lekára na tej klinike kde chodím, takže len čo som spomenula jeho meno, hneď otočil o 180 stupňov, že bude veľmi rád keď sa uvidíme na jeho klinike a ku koncu sa so mnou rozprával ako s najlepšou kamoškou 😀 On mi ten ERA test vysvetľoval tak, že vzorka sa posiela do USA a robia to už vo veľmi málo labákoch a veľa kliník to už ani neodporúča. No ja poznám dve baby tu na MK ktorým to pomohlo, no podľa mňa, mne to nepomôže, lebo mne sa nepodarilo, za dllllhe roky snaženia sa vôbec otehotnieť a vieš v tomto smere verím vedúcim lekárom, ktorí chodia na všelijaké medzinárodné kongresy, aj preto, že už sme tam nechali majland.
@janie7 no tak tomu verim ze ste uz nechali majland. My napadobne a uprimne donekonecna sa to financne neda tahat. Co ja viem tak vzorky z emma+alice+era sa posielaju do spanielska lebo to je jedina firma ktora to robi v europe. A ze vysledky pridu cca o 3tyzdne v anglictine. Aj ked niektore baby pisali ze nechapali co za vysledky im dosli ze to bolo tak napisane ze ani oni ani doktor sa z toho nevysomaril 😀tak ze dobra investicia. Ja zvazujem lebo viacmenej uz som skepticka aj voci vysetreniam. Co ja chodim vsetko aj tak vzdy vyjde v poriadku.
@jarrys Môže byť, že inde posielajú vzorky z ČR a inde zo SR. Ja chcem ešte skúsiť jednu konzultáciu vedúceho lekára v inej klinike v Brne, ale tento Dr. Machač z Olomouca mi reže☺️ No chcem si nechať otvorené vrátka aj do Reprogenesisu, sú tam neskutočne všetci zlatí a úprimne neľutujem, že mám tohto doktora, lebo on je mega kľudný a neskutočne psychicky dobre na mňa vplýva a bolo to v Brne moje prvé IVF, tak som bola rada, že mi to všetko krásne vysvetlil a vždy sa teší, keď môže odovedať na moje nespočetné množstvo otázok. No a predovšetkým sa mi venuje iba 1 lekár, čo sa mi veľmi páči. A títo dvaja vedúci lekári, oni sú brutálni showmani, Dr. Štelcl mi robil druhu punkciu a keď prišiel za nami na izbu, hovorí, že nechcem byť drzí, ale na Váš vek, mám už po 40ke, je 8 embryjok niečo úžasné a skoro tam rozbil skriňu ako do nej búchal, že to určite vyjde.😀
A to verím, je to veľmi drahá záležitosť, my už sme samoplatcovia, ale hovorím, doteraz ľutujem, že som bola na IUI na SR a nešli sme do Čiech iba mi znechutili ich otrasným prístupom snahu o bábo a potom sme márnili zbytočne čas skúšaním otehotnieť prirodzene 😕
A mne Dr. Machač vyslovene povedal, že pokiaľ je príčina neznáma, už je to vyslovene lotéria, doslova pokus/omyl😢

🍀