Aké ste mali pocity po vklade?
Ahojte zienky 🙂 najdu sa tu zeny co podstupili vklad?zaujima ma ake ste mali pocity ked ste dosli domov a ako ste sa v ten den citili a aj nasledujuce dni.dakujem 🙂
@227 mne raz za týždeň... v CAR. U môjho gyndosa som ani nebola
@stanka2612 za tižden nieje to skoro a ak si mala hcg za tižden 50 tak to bolo dosť či
@227 HCG by malo rast dvojnásobne každý druhý deň, aspoň tak mi to povedali. Ja som ho mala 50 dva týždne po vklade. Povedali mi,že je to málo,že má byť aspoň 100 a viac,ale že teda tehotná som a že o týždeň mám dôjsť zase na krv a podľa toho uvidia. Ak by som začala špiniť,mala som prísť hneď. Samozrejme som musela ďalej brať lieky (utrogestan). O týždeň,keď som na tú krv prišla,už som mala HCG iba 4, tak mi povedali,že mám vysadiť lieky a čakať na MS. Tá prišla o tri dni po vysadení. Vraj to bolo biochemické tehotenstvo.
Každopádne daj zajtra vedieť,čo povedali tebe. Koľko si teraz po vklade? Dva týždne? Kedy ti brali krv?
@227 Ja som mala Hcg okolo 56 ale 10 dni po vklade. Na 14 den uz bolo 300. Ja som mala 6 dnove embryo...
Vies keby si mala napriklad 3 dnove, tak by to bolo lepsie, lebo to embryo by po vklade iba rastlo take 3-4 dni a az potom sa zahniezdilo, takze taka nizka hodnota na 14 den by bola OK. No je mozne ze aj tvoje 5 dnove embryo sa v maternici prve 3 dni len delilo a mala si neskorsie uhniezdenie az na 8-10 den.
Na teraz je hlavne ze je to pozitivne a treba dufat ze bude pekne rast a na kontrole zajtra bude peknych 100.
@227
@stanka2612 ahoj dnes som bola na krv a hcg sa zvišilo z 58 na 176,90 tak mislim že to je ok nie? A na prví odber som bola 14 deň po vklade hcg bolo 58 a dnes to je 16 deň a hcg je 176,90 som taká nervozno 😬
@227 jasné,pekne ti stúpa,super 😊 a čo ti povedali?
@stanka2612 doktor povedal že hcg pekné stúpa že je to dobre a už len mam prísť na ultrazvuk na akciu srdiečka
@227 paráda,držím všetky palce,čo mám ✊✊✊
@stanka2612
@stanka2612 ďakujem 🤗 a ti si na tom ak máš už detičky ak sa môžem opítať
@227 áno,už máme syna,má štyri roky,vyšiel nám na prvý vklad, súrodenec sa ale nedarí. Už štvrtý vklad bol neúspešný,jeden skončil biochemickym... Ešte máme dve embryjka zmrazené,tak verím,že aspoň jedno zabojuje... Ale kedy pôjdem na vklad v tejto dobe, to ani srnka netuší
2x som absovovala KET. 1. este v roku 2017, mame z toho zdraveho synceka. Aj teraz sme boli, neviem este HCG, ale nic necitim, co nie je nic nove, lebo ani u syna som nic necitila, len 5. den po vklade som mala spinenie a bolesti. Vtedy som dost plakala, myslela som ze pride menzes. Teraz som 5. den po vklade a spinenie sa nenastalo. Zacnem panikarit, preto som prisla sem 🙂
@makvirag07 neboj to ešte nič neznamená pri 1 kete som mala aj ja špinenie teraz som absolvovala 2.ket a žiadne špinenie som nemala a dnes som bola na krv a podľa viški HCG som tehotná držím ti palce nech tí to dobré dopadne
@stanka2612 je súpera že máš už syna a určite bude aj súrodenec ak sa podarilo 1 krát tak určite sa podarí aj na 2 krat veľmi ti držím palce nech ma tvoj synček skim sa pohrať 💓
@227 Gratulujem
@andreatytler ďakujem 💓
@makvirag07 Nepanikár 🙂 Každý gynekologóg by Ti povedal, že príznaky, či ich absencia neznamenajú v tomto období vôbec nič, nie sú žiadnym ukazovateľom tehotenstva, či netehotenstva. Je to len dôsledok hormónov, ktorými sme nadopované. Smerodajný bude až test z krvi. Ale samozrejme, všetky máme obavy a rozum ide bokom a preto sa tu stretávame a hľadáme podporu a pochopenie medzi tými, čo prežívajú presne to čo my. Tak si držme palce! 🙂 Ja som dnes 5ty den po transfere a tiež žiadne špinenie, ani ťuk. Dokonca bolesti podbruška mi ustali, prsia už nie sú citlivé, nemám žiadne príznaky, ani špeciálne pocity, ráno som ken tak zo zvedavosti merala bazálku a bola klasicky nízka - lenže zase čítala som, že estrofem môže sťahovať teplotu a ja z neho beriem 6ks denne. Takže absolútne sa nemám o čo oprieť a ani z tohto nie som múdrejšia. Čiže jedine čakať na krv. Nekonečný čas...
@zanajana ja 6den po vklade a mam take pocity ako ty 🙂 prsia dnes sem tam citim....ale ja mam bolesti hlavy.vcera som mala 37.dnes normal teplota a som strasne leniva :D nic sa mi nechce robit a som ako matoha..ja si radsej nic nemeriam a tiez cakam....a ja si vkladam cipky progrsteron amelgen 2x za den
@ajka251 Ešte stále Ťa bolieva hlava? Aj niečo berieš na tlmenie, alebo to zvládaš aj bez? Ja sa dnes na 6ty deň cítim, akoby žiaden transfer ani nebol. Zvláštny pocit, po toľkých dňoch bolesti zrazu nič, ticho... A s tým prichádzajú obavy. Racionalizácia nepomáha :/ Inak, ja toho beriem toľko, až mám pocit, že nejaké špinenie ani nehrozí. Clexane (fraxiparín), 3×2 estrofem, 3x1 progestanelle a večer ešte 2x prednison.
@zanajana ano hlava stale :( a citim sa taka unavena.ale presne toto iste zazivam aj ja.ako keby vsetko utichlo.len vcera v noci som citila take bodave narazy v pravo dole ale trvalo to chvilu a aj prsniky mam menej citlive.zaujimave ze kolko toho beriem ja len po jednej cipke rano a vecer
@ajka251 Ja som mala tie bolesti podbruška 3 a 1/2 dňa, už mi z toho šibalo, potom ten štvrtý deň prišlo pichanie zhruba v stredu v maternici, také ostré bodanie, až ma pár krát vystrelo a odvtedy už nič. Nepovedala by som, že mi bolesti budú chýbať. Aspoň som mala pocit, že sa niečo deje... Tak tabletky beriem koľko beriem, musím im dôverovať, že vedia čo robia. Vydrž, tie bolesti hlavy môžu byť dobré znamenie 🙂
Inak, bola som celkom v pohode, až som včera narazila na jeden článok - aké majú byť hodnoty pri poruchách štítnej žľazy, keď sa ide na ivf. Pozerala som, aké hodnoty som mala ja a mám pocit, že môj endokrinológ to odignoroval. Odvtedy mám nepríjemný pocit, nedá mi to pokoj.
@zanajana tiez zacinam mam obavy :D ale potom si poviem ze klud.takisto aj u teba.stres nepomaha.ja sa snazim byt v pohode 🙂 stale si hladkam brusko a prihovaram sa :D a kazdy vecer prosim aby to vyslo....cely zivot tuzim po dietati,aj ked mam uz vysoky vek podstupila som 2stimulky....ja ziadne lieky neberiem len tie cipky.....tiez som taka ze vsetko pozeram na nete a citam...ale niekedy je lepsie radsej necitat 🙂 a ake hodnoty si mala stitnej?mne robili testy a vsetko som mala v poriadku...aj na klinike mi robili testy na stitnu
@ajka251 V skratke ide o to, že určité hodnoty by sa mali upraviť, aby sa vklad podaril. Mne endokrinológ dávky nepomenil, hodnoty mám teda vyššie, než sú odporúčané. A teraz mám obavu, že to bude príčinou neúspechu... Blbé, že som na to narazila akurát teraz. Zostáva mi len dúfať, že to bude napriek tomu ok... Áno, asi nič nečítať, keď už si v procese, nerobí to dobrotu.
@ajka251 Čo v tom živote je spravodlivé? Niekto má deti ani nevie ako a iný môže robiť možné aj nemožné a nedarí sa. Mám za sebou 4 roky skúšania mesiac za mesiacom (z toho 3 roky už riešime cez lekárov), xy negatívnych testov za mnou, posledný rok som už nespravila ani jeden, už som nevládala... Ani teraz si nebudem schopná spraviť test, ani som nekupovala. A tiež už nie som najmladšia, zachvíľu 35 r.
@zanajana tak toto co pises uplna pravda.naokolo mam zeny co ani nechceli deti.a dnes ich maju kopec....napodobne..mam za sebou vela negativ.testov a to sklamanie :( mam za sebou dve kliniky v jednej ma hned odstavili ze liecba nezabera a ze uz nikdy nebudem mat deti...bol to pre mna sok,kt som dlho nevedela rozdychat...dosli mierne depresie.na druhej klinike sa nepodarilo oplodnit vajicko, pretoze bolo nezrele...lekar mi dal navrh ist do druhej stimulacie.aj ked som mala tri vajicka jedno sa zadarilo oplodnit...4bunkove, ze krasne embryjko....som skoro zinfarktovala :D ze aky zazrak....teraz uz len cakat...nekonecne cakanie..a ja som mala tento rok 40

@stanka2612 veľmi ti ďakujem zajtra ráno idem znovu na krv tak uvidím ako to dopadne a ešte prosimta po koľkich dní brali krv tebe