Aké ste mali pocity po vklade?
Ahojte zienky 🙂 najdu sa tu zeny co podstupili vklad?zaujima ma ake ste mali pocity ked ste dosli domov a ako ste sa v ten den citili a aj nasledujuce dni.dakujem 🙂
@stanka2612 ahoj výborne mali ma už 5 mesiacov som šťastná mamina 😊
@kamady1977 aj mňe posledné embryo za bojovalo a mali ma už 5 mesiacov a tiež po vklade som mala bolesti ako keby mala prísť mrcha po 8 dňoch som si dokonca urobila tehotenský test a bol negatívny a potom som šla na krv no tiež HCG v krvi bolo malé tak mi povedali že o 2 dní alebo 3 nepamätám si to teraz mam prísť znova na krv a ak HCG bude dvoj násobne tak tehotná som takže som išla znova na krv a HCG dokonca stúplo o 3 násobok takže sa nestresuj hlavne buť v kľude prajem ti aby to vyšlo aj tebe aby to posledné embryo za bojovalo 🙏
@227 no pevne dúfam ale ešte si ma tu nechali na pozorovanie nič ma neboli len hlava a včera som mala aj nafuknute brucho ale ti ďakujem a prepáč že ťa otravujem
@227 a tebe zast gratulujem jedna tu je a ide na potrat no ja bi som nesla
@227 juuuj anoooo ❤️❤️❤️❤️ strašne ti gratulujem, naozaj 🥰 my tiež na Vianoce dostaneme ten najkrajší darček pod 🎄. Tiež nám vyšiel úplne posledný vklad.
@stanka2612 ďakujem ti čo to je hipoteza nechápem že to sleduju či sa to neobjavi
@stanka2612 juj to bude ten naj krajší darček pod stromček gratulujem 🙏💕
@kamady1977 aj tebe želám aby tí to vyšlo a ak sa chceš na ničo opítať kľudne sa pýtaj vôbec ne otravujes tieš som si tím prešla takže viem ako sa cítiš
@227 ďakujem veľmi.si ma potesila
@227 chcem sa opýtať ako ai sa cítila mňa veľmi kríže.bolia ako keby som mala dostať mrchu 25 mám dostať a 26 mám ísť na krv či som tehotná mám strach
@kamady1977 ahoj presne tak ako hovoríš kríže tak boleli ako keby mala prísť mrcha dokonca už aj s krvi mi potvrdili ze tehotná som aj tak som tomu neverila lebo som mala také bolestí ako keby mala prísť mrcha dokonca na vecko som chodila každú chvíľu či náhodou už ne krvacam koľko dní si už po vklade ak už prešlo aspoň 10 dni skus si kúpiť ten naj citlivejší tehu test možno tam bude aspoň duch
@227 neska som 10 deň a keď som bola 7 deň tak som bola nemocnici brali mi krv a nič neukazalo že som tehotná no neviem
@kamady1977 7 deň je ešte skoro skus tehotenský test s vysokou citlivosťou ak si tehu tak ti ukáže aspoň ducha
@227 bojím sa ho spraviť už som jedenásti deň a vôbec mi neni na vracanie len týždeň ma boleli kríže a pod brúsku
@227 a teras ma už nič nebolí ja si myslím zast nič nebude už 3 krat posledné embrio mala
@kamady1977 na zvracanie je ešte skoro tehú priznaki prídu keď budeš v1 mesiaci tehotenstva a to že ťa už nič nebolí neznamená že nesi tehotná možno že embryo je už tam gde ma byt preto bolestí už prestali
@227 ďakujem uvidime
@kamady1977 nemáš za čo 😇
@227 zajetra idem na krv bojím sa
@kamady1977 neboj, držím palce, verím,že budeš mať zajtra tie najkrajšie správy ✊
@stanka2612 pevne dúfam a ďakujem dám vedieť
@stanka2612 Zast mi nič nevyšlo najradšej bi som umrela žiadne zazraky sa nedejú som prekliata
@stanka2612 😥😥😥😡😡😡
@stanka2612 vedela bi si mi niečo poradiť
@kamady1977 to má mrzí, viem,čo to je, tiež som mala sedem neúspešných vkladov, kým to vyšlo. To bolo prvé IVF?
@stanka2612 nie 3 bolo a posledne
@stanka2612 posledné embrio
@kamady1977 nevzdávaj sa skus to ešte raz ani ja som to nemala ľahké mne to vyšlo na prví krát bolo som veľmi šťastná babätka som do nosila do 7 mesiacov potom som porodila predcasne a bábätko neprežilo žilo iba hodinu no nevzdala som to a skúsil som to ešte raz a mam doma krásneho chlapčeka tak pozbieraj sa a ešte to skús
@227 no tak si to mala dosť ťažké a kolko ťa to vislo všetko lebo mna to vyšlo 4000 eura a teras zast od začiatku bi som mala začať dalsich 4000 euro a poiska preplaca do 40 rokov a ja za pár mesiacov mám 40 rokov hmmm

@kamady1977 ôsmy deň je ešte skoro. Teraz sa hlavne drž,nech si v poriadku a nech sa embryo dobre "zahryzne" 🍀