Aké sú vaše skúsenosti s Gyncare Nitra - nové CAR?
Ahojte, s manzelom sa snazime uz dlho, bohuzial bez uspechu. chodili sme asi rok do car v bratislave, ale presli sme do Nitry do gyncare (nove centrum v Nitre), pretoze to mame blizsie. Mate skusenosti s tymto centrom? Nam sa zatial paci, mily personal, chodime k dr. Hladovcovej, vsetko pekne vysvetli, ukaze, aj nam kreslila aby sme lepsie pochopili. zatail sme chceli skusat, ale asi pojdeme na ivf...
@petravep podľa mňa je super na to ze mam 42r a pred dvoma rokmi bolo amh 1,09
@butterfly333 A už to máte dohodnuté v centre, že pôjdete do soft cyklu? Alebo ako ste na tom? 🙂 Kedy Vás to čaká? 🙂
@etela_bucanska1 Veľaaaa šťastiaaa zdraviaaaaa, veľaaa šťastiaaa zdraviaaaa...... :D Prajem všetko najlepšie snažilke k narodeninám a prajem Ti veľa trpezlivosti a sily do každého dňa, aby si to zvládala celé 🙂 Dnes si to víno dám na nás všetky :P
@katka_1102 áno máme to dohodnuté teraz v novembri sa už nedalo keďže som bola 2dc na kontrole v decembri to vychádza na sviatky tak zas nič a tiež január sviatky na začiatku tak až na február. No zabudla som sa spýtať čo budem brať aké lieky injekcie viem ze mi to povie dr no chcela som to vedieť skôr.
@katka_1102 dakujem dakujem dakujem 🙏🏻😘❤️ Ja si dnes urobim punč. Pozyvam vas vsetky 😁 na zdravie! ❤️
@butterfly333 Mna to tiež všetko čaká až niekedy od februára.... dovtedy hádam na to zabudnem a nebudem to nosiť v hlave, ako doteraz 🙂
@etela_bucanska1 Určite všetky večer prídemeeee na ten punč :D :D
@katka_1102 kludne 😂 hladajte ma v Topoľčanoch 😂😁 a pridavam sa k vam baby. Tiež planujem vo februari pokúšať šťastie ❤️
@katka_1102 presne aj ja si to tak hovorím no už sú to 4r a stále nič
@etela_bucanska1 tak pripájam sa aj ja a prajem všetko najlepšie k narodeninám.
@butterfly333 moc moc ďakujem ❤️🙏🏻 🥰
@gina6 zlata si 😁😁 dakujem aj tebe 🥰😘🙏🏻
@butterfly333 Len tá túžba je taká obrovská.... že človek ozaj urobí všetko pre to.... 🙂
@katka_1102 to áno máš pravdu túžba je obrovská a verím že sa to podarí
@gina6 Verím v to, teším sa na to ♥️
Dievčatá ešte som sa chcela opýtať ako prebieha genetické vyšetrenie? To nám len zoberú krv alebo nám budú robiť nejaké špeciálne testy? Neviem na čo sa pripraviť .. z každej návštevy gyncare som extrémne vystresovaná, na prvej konzultácii som sa totálne rozplakala pred doktorkou 😃😃 tak radšej sa chcem vopred pripraviť na všetko 🙂
@tajnickaaa ja som bola u Mudr. Barosovej zobrala krv mne aj muzovi potom po jednom sa s nami pobavila ake choroby sme prekonali ci v rodine su nieake choroby a to je cele porom sme 2 mwsiace cakali na vysledok
@tajnickaaa Mooja zlatáá 🙂 My sme boli u Dr. Križana v BA. Ale on chodí aj do NR do centra. Prišli sme, popýtali sa nás na naše a rodinné anamnézy, dr. v podstate celý čas ťukal do pc a prepisoval správu lekársku...akože extra otázky nemali a potom nám zobrali krv a to bolo celé. Na výsledky sme čakali mesiac. Takže nič strašné ťa nečaká. Celkom si všímam, že lekári nejako extra nekomunikuju s pacientmi, urobia si svoje, napíšu si pre seba a dovidenia.....bez toho, aby niečo vysvetľovali.... Ale pri mojej Dr. v CAR zase ten pocit nemám 🙂
@sjusiquatro no mne volali aj cez sviatok a v nedeľu 😀
@sjusiquatro dufam ze dobre spravy 🙏🏻😊
@etela_bucanska1 ano😊z 3vajicok ze 2 oplodnili🥰
Ahojte. My pôjdeme na umele tiež niekedy po novom roku. Muž má zlý spermiogram. Chodím k doktorke hladovcovej. Má niekto skúsenosť s pozitívnou úspešnosťou? Ďakujem za odpoveď. A držím vám všetkým palce.
@gina6 Moja, ja nemám ani sajen. V tomto ti nvm poradiť.

@butterfly333 urcite ano ved to neni az tak nizke vzdy si povedz ze hlavne ze neni nula😉