Aké sú vaše skúsenosti s Gyncare Nitra - nové CAR?
Ahojte, s manzelom sa snazime uz dlho, bohuzial bez uspechu. chodili sme asi rok do car v bratislave, ale presli sme do Nitry do gyncare (nove centrum v Nitre), pretoze to mame blizsie. Mate skusenosti s tymto centrom? Nam sa zatial paci, mily personal, chodime k dr. Hladovcovej, vsetko pekne vysvetli, ukaze, aj nam kreslila aby sme lepsie pochopili. zatail sme chceli skusat, ale asi pojdeme na ivf...
@kkk12345678 ahoj, my sme boli nedávno na genetike a pani doktorka mi hovorila že najprv dostaneme email od pána doktora Krizana že už mame výsledky genetiky, následne potom mame volať na recepciu s tým, aby nám poslali scan výsledkov z genetiky a že keby náhodou z nejakého dôvodu nechceli poslať tak si vraj mame pýtať priamo ju - pani doktorku a ona zariadi aby nám ich poslali, ale že nemal by byt problém ani na recepcii 🙂
@gina no o týždeň idem do BA na hematologiu a v strede januára na endokrinológiu 🤷🏻♀️ Tak čakáme a skúšame prirodzene 😁 čo iné nám zostava 🤷🏻♀️ nasadila som si gynex ( kamoske to pomohlo po 2 r. snaženia ) tak skúšam či sa nezadari, lebo šanca je aj keď menšia ale je.
@tajnickaaa super , už som netrpezliva 😂
@kkk12345678 mne gynex pred ivf naštartoval menštruáciu 👍 tak som si ho nasadila aj teraz po laparoskopii. Tak dufam že mi zas nahodí cyklus.
@etela_bucanska1 Ahoj. Ja som brala gynex aj dlhodobo, ale vždy mi došli krámy iba raz, potom ostatné mesiace už nie. U teba je to ako?
@katka_1102 tento krat mi zase zabral. Prave mi prisla menstruacia presne mesiac po laparoskopii 🙏🏻 Takze za mna super. A cez leto som ho uzivala dva mesiace a tiez mi 2x prisla menstruacia nacas 😊
@gina6 A vlastne CAR nemá jej vajíčka zamrazene? Takže vám musia hľadať novú darkynu???
@gina6 tak toto je neuveriteľne, ale však určite sú zmrazené jej vajíčka keď ich ponúkajú ako darcovské.
Ja budem mat výsledky z hematologie až 14.2 😭 strašne sa to naťahuje 😭
@gina6 aaach Boooze, to mi je luuuto 😐 Takže vám musia nájsť novú vhodnú darkynu. Verím, že sa to skoro podarí 🙂
@gina6 čoo a to čo znamená keď ona je tehu co teraz? Hľadajú vám druhu?
@gina6 Jupiii, supeeer 🥰🥰🙏 Takže hádam vám to všetko vyjde podľa plánov 😉
@gina6 ďakujeme krásne, tiež Vám všetkým prajem sviatky plne lásky a pohody .. a samozrejme splnené sny ♥️♥️♥️

@kkk12345678 Ú nás to bolo tak, že sme dostali iba mail, ze výsledky sú hotové a v poriadku. A potom som si robila termín v CAR 😉