icon

Aké sú vaše skúsenosti s Gyncare Nitra - nové CAR?

martinka1703
14. sep 2019

Ahojte, s manzelom sa snazime uz dlho, bohuzial bez uspechu. chodili sme asi rok do car v bratislave, ale presli sme do Nitry do gyncare (nove centrum v Nitre), pretoze to mame blizsie. Mate skusenosti s tymto centrom? Nam sa zatial paci, mily personal, chodime k dr. Hladovcovej, vsetko pekne vysvetli, ukaze, aj nam kreslila aby sme lepsie pochopili. zatail sme chceli skusat, ale asi pojdeme na ivf...

kkk12345678
3. jan 2022

@gina6 ahoj, mne došla genetika a je ok… tak cakam ďalej na výsledok z hematologie do 14.2 . Ja budem mat vklad najskôr v marci. To uz bude rok odkedy sme to v gycare začali riešiť 😏

lalulola
3. jan 2022

@gina6 Neviem ako to funguje. Keď som odchádzala z prvej vstupnej konzultácie tak mi doktor povedal že mám prísť v januári. Keďže výsledky spermiogramu a HP a ostatných od gynekologičky mám, tak čo vlastne bude robiť? Neviete mi povedať? Bola som dosť v strese na tej vstupnej keďže manžel tam nemohol a mňa doktor len pozrel a povedal že ovulácia prebehla, videl žlté teliesko. Takže teraz bude asi sledovať celý cyklus nie? Viete poradiť prosím?

petravep
3. jan 2022

Ahojte prosim Vas neviete ako je to so zamrazenymi embryami po roku ci sa plati nieco za predlzenie mrazenia este mame 3 zamrazene v gyncare Nitra

etela_bucanska1
3. jan 2022

@petravep ahoj kazdy rok sa plati za uschovanie embryi.

etela_bucanska1
3. jan 2022

@petravep staci zavolat na recepciu a dohodnut sa s nimi. Ked som sa na to pytala povedali ze si to mam sama kazdy rok ustrazit. Ale keby sa aj omeskam s platenim tak embrya neznicia bez nasho suhlasu. Ale ze nedavaju vediet ked treba platit🤷‍♀️ Ja som mala opu a et v septembri, tak kazdy september budem platit. Mam 4 mrazacikov

gina6
Autor odpoveď zmazal
gina6
Autor odpoveď zmazal
gina6
Autor odpoveď zmazal
petravep
3. jan 2022

@etela_bucanska1 neviete cenu cca. ?

petravep
3. jan 2022

@etela_bucanska1 chcela by som teraz januari vklad Tak budem volat

petravep
3. jan 2022

@etela_bucanska1 uz som zistila na stranke maju 120 eur cenu

etela_bucanska1
3. jan 2022

@petravep aj ja tam budem volat teraz v januari a vo februari hadam bude ket🤗

petravep
3. jan 2022

@etela_bucanska1 ja idem bez liekov len odsleduje ovulaciu a naplanuje vklad. Mali sme mat novembri vklad ale pri preventivke zistili ureaplazmu tak som musela preliecit.

etela_bucanska1
3. jan 2022

@petravep ja nemavam ovulaciu tak ja pojdem s liekmi urcite. Drzim nam palce ❤️

lalulola
3. jan 2022

@gina6 krv brali na pohlavné choroby, takže to je ok, iné nič. Len spomenuli l že dorieši poisťovňu a v januári odsleduje cyklus. Možno taká hlúpa otázka, ale okrem inseminacie dokážu robiť odber vajíčka aj bez toho aby som musela brať nejaké lieky či inejkcie? Akože len odlsdujeme ovuláciu a keď bude vajíčko dozreté tak ho vyberú a spoja mimo maternice so spermiou? Prepáčte za základné otázky, ale som v tom nová...😕

gina6
Autor odpoveď zmazal
petravep
4. jan 2022

@lalulola ano vravi sa tomu nativny cyklus odoberuju dozrete vajicko pocas ovulacie oplodnia mimo a vlozia mala som to a nepodarilo sa

lalulola
4. jan 2022

@petravep Ďakujem za odpoveď. To by bolo veľmi potešujúce keby to takto vyjde 😊

petravep
4. jan 2022

@lalulola niekomu sa to aj podarilo treba verit😉

lalulola
4. jan 2022

@petravep Verím, že to vyjde 😊

liwiss
4. jan 2022

Ahojte baby. V Gyncare robia aj vikendy pri ivf?

gina6
Autor odpoveď zmazal
etela_bucanska1
4. jan 2022

@liwiss snazia sa nacasovat aby vikendy nerobili. Len vynimocne robia vklady inak nie. V podstate nerobia vikendy a sviatky😀

kkk12345678
4. jan 2022

@gina6 pred vianocami prišli výsledky ale ja nejak za nič nestresujem 😃 bude čo má byt 🤍

liwiss
4. jan 2022

@etela_bucanska1 tohto sa bojim, ze ci teda ist do ivf u nich alebo v inom car kvoli vikendom neviem..

etela_bucanska1
4. jan 2022

@liwiss mne sa tak ivf posunulo o pol roka lebo furt volaco bolo… dovolenky, sviatky, chybal embryolog.... uz sme mali na to nervy. Ale dobojovali sme to, sice zatial neuspesne ale mam este 4 mrazacikov.

lalulola
4. jan 2022

@etela_bucanska1 to naozaj? Takže pekne sa to predĺžilo. A aj ine car to tak majú?

etela_bucanska1
4. jan 2022

prvu stimulaciu mi tak stopli. Zacala som si pichat, bol vikend. V pondelok som tam volala a povedali ze nech nepokracujem lebo dalsi piatok bol sviatok a pondelok mali doktori dovolenky- predlzeny vikend, nemal by ma kto pozriet. Cize ak chces vsetko hned tak si najdi centrum ktore robi 24/7. Keby som vtedy uz nemala lieky atd. tak by som hned vymenila centrum.

liwiss
4. jan 2022

@etela_bucanska1 dakujem za info asi to skusime v inom car. V Ba buduci mesiac otvaraju Reprofit takze asi pojdeme tam 🙏🏼

33ada33
4. jan 2022

@etela_bucanska1 presne toto sa ani mne nepáči na gyncare chýbala im 3-4mes embryologicka a tie vik a sviatky sú v iných centrách bežné dni. Keď treba pracujú nonstop.
Gyncare mám na skok od bývania