Aké sú vaše skúsenosti s Gyncare Nitra - nové CAR?
Ahojte, s manzelom sa snazime uz dlho, bohuzial bez uspechu. chodili sme asi rok do car v bratislave, ale presli sme do Nitry do gyncare (nove centrum v Nitre), pretoze to mame blizsie. Mate skusenosti s tymto centrom? Nam sa zatial paci, mily personal, chodime k dr. Hladovcovej, vsetko pekne vysvetli, ukaze, aj nam kreslila aby sme lepsie pochopili. zatail sme chceli skusat, ale asi pojdeme na ivf...
@blondava mne nikdy neposlali ziadny mail a uz tam chodim skoro rok 😀 doktor mi vzdy da lekarsku spravu na papieri
Dali mi zložku a tam si všetko zakladám. A výsledky vyšetreni si nechava on. Mne to nikdy nedal
@natalka145 mne tiež nikdy nič mailom neposlali. Vždy len sme to prekonzultovali a dal papier.
@blondava tak potrebuju mat na teba kontakt keby nieco…
@etela_bucanska1 presne ani mne nikdy nic neposlali mailom a ani vysledky mi nedava iba mi povie ze vsetko je ok takze ani hodnoty neviem nic ( z krvi napriklad), a da mi papier na ktorom je napisane - konzultacia vysledkov :D cize ani z toho nikdy nic neviem. max ked mi robil sono tam bolo ze kolko mm ma sliznica a podobne.
@blondava je to feši 😁 aj potetovany 😋😁
@blondava oni vysledky moc nechcu davat. Ja som si od neho pytala len odfotit jeden papier pre poistovnu a moc sa mu nechcelo
@etela_bucanska1 nám nedali ani výsledku spermio.
@butterfly333 ja som si ich pytala lebo som potrebovala pre mojho gynekologa, tak som len volala na recepciu a poslala mi baba z recepcie na mail
@blondava môj je ťažký pohodak, ten bol oveľa viac v kľude ako ja ale ze tiež mu to bolo také divné až nepríjemné, keď ho tam poslali kým som ja bola na vyšetrení u Dr. Ze mal najprv taky pocit ze to ani nedá ale ze nakoniec sa podarilo. Smiali sme sa na tom jeho príbehu celú cestu domov 🙈😂
Babyyy rozbieha sa mi menzes 🥳🥳🥳 od zajtra asi zacinam pripravu na ket 😍
@etela_bucanska1 moc držím palčeky 🥰❤️
@natalka145 ďakujeeem 🙏🏻 Už sa teším na moju malú bublinku 🥳
@gina6 to neni celkom pravda lebo mne len poistovna poslala mail ze eviduju navrh na liecbu a nic ine, ziadny odkaz na link… az po prihlaseni na epobocku som zistila ze mi to schvalili. A mne podavali ziadost len na zaklade spermiogramu. Andrologicky faktor, takze ziadne vysledky z krvi tam neposielali, len priatelov spermiogram.
@etela_bucanska1 nám tiež riešili žiadosť na základe nálezu u manžela. Ale musel absolvovať aj urologické vyšetrenie plus u nich v Gyncare spermiogram.
@gina6 ale čo schvalia keď sme samoplatci
@gina6 no ja veru v apke doveri nemám žiadny mail nič o tom písané.

@blondava no aj my to už máme za sebou... A áno bolo to rýchle a cela som bola zmätená a v strese. Ako píšeš ani som nevedela čo je ľavá a práva strana 🙈😂 ja idem vo štvrtok na konzultáciu ohľadne výsledkov... Budu výsledky posielať aj do mailu? Alebo ako to funguje?