icon

Aké sú vaše skúsenosti s Gyncare Nitra - nové CAR?

martinka1703
14. sep 2019

Ahojte, s manzelom sa snazime uz dlho, bohuzial bez uspechu. chodili sme asi rok do car v bratislave, ale presli sme do Nitry do gyncare (nove centrum v Nitre), pretoze to mame blizsie. Mate skusenosti s tymto centrom? Nam sa zatial paci, mily personal, chodime k dr. Hladovcovej, vsetko pekne vysvetli, ukaze, aj nam kreslila aby sme lepsie pochopili. zatail sme chceli skusat, ale asi pojdeme na ivf...

natalka145
10. feb 2022

@blondava no aj my to už máme za sebou... A áno bolo to rýchle a cela som bola zmätená a v strese. Ako píšeš ani som nevedela čo je ľavá a práva strana 🙈😂 ja idem vo štvrtok na konzultáciu ohľadne výsledkov... Budu výsledky posielať aj do mailu? Alebo ako to funguje?

blondava
Autor odpoveď zmazal
etela_bucanska1
10. feb 2022

@blondava mne nikdy neposlali ziadny mail a uz tam chodim skoro rok 😀 doktor mi vzdy da lekarsku spravu na papieri

etela_bucanska1
10. feb 2022

Dali mi zložku a tam si všetko zakladám. A výsledky vyšetreni si nechava on. Mne to nikdy nedal

blondava
Autor odpoveď zmazal
butterfly333
10. feb 2022

@natalka145 mne tiež nikdy nič mailom neposlali. Vždy len sme to prekonzultovali a dal papier.

etela_bucanska1
10. feb 2022

@blondava tak potrebuju mat na teba kontakt keby nieco…

misha753
10. feb 2022

@etela_bucanska1 presne ani mne nikdy nic neposlali mailom a ani vysledky mi nedava iba mi povie ze vsetko je ok takze ani hodnoty neviem nic ( z krvi napriklad), a da mi papier na ktorom je napisane - konzultacia vysledkov :D cize ani z toho nikdy nic neviem. max ked mi robil sono tam bolo ze kolko mm ma sliznica a podobne.

blondava
Autor odpoveď zmazal
etela_bucanska1
10. feb 2022

@blondava je to feši 😁 aj potetovany 😋😁

etela_bucanska1
10. feb 2022

@blondava oni vysledky moc nechcu davat. Ja som si od neho pytala len odfotit jeden papier pre poistovnu a moc sa mu nechcelo

butterfly333
10. feb 2022

@etela_bucanska1 nám nedali ani výsledku spermio.

blondava
Autor odpoveď zmazal
blondava
Autor odpoveď zmazal
etela_bucanska1
10. feb 2022

@butterfly333 ja som si ich pytala lebo som potrebovala pre mojho gynekologa, tak som len volala na recepciu a poslala mi baba z recepcie na mail

natalka145
10. feb 2022

@blondava môj je ťažký pohodak, ten bol oveľa viac v kľude ako ja ale ze tiež mu to bolo také divné až nepríjemné, keď ho tam poslali kým som ja bola na vyšetrení u Dr. Ze mal najprv taky pocit ze to ani nedá ale ze nakoniec sa podarilo. Smiali sme sa na tom jeho príbehu celú cestu domov 🙈😂

etela_bucanska1
10. feb 2022

Babyyy rozbieha sa mi menzes 🥳🥳🥳 od zajtra asi zacinam pripravu na ket 😍

natalka145
10. feb 2022

@etela_bucanska1 moc držím palčeky 🥰❤️

etela_bucanska1
10. feb 2022

@natalka145 ďakujeeem 🙏🏻 Už sa teším na moju malú bublinku 🥳

blondava
Autor odpoveď zmazal
gina6
Autor odpoveď zmazal
gina6
Autor odpoveď zmazal
gina6
Autor odpoveď zmazal
gina6
Autor odpoveď zmazal
gina6
Autor odpoveď zmazal
etela_bucanska1
11. feb 2022

@gina6 to neni celkom pravda lebo mne len poistovna poslala mail ze eviduju navrh na liecbu a nic ine, ziadny odkaz na link… az po prihlaseni na epobocku som zistila ze mi to schvalili. A mne podavali ziadost len na zaklade spermiogramu. Andrologicky faktor, takze ziadne vysledky z krvi tam neposielali, len priatelov spermiogram.

lalulola
11. feb 2022

@etela_bucanska1 nám tiež riešili žiadosť na základe nálezu u manžela. Ale musel absolvovať aj urologické vyšetrenie plus u nich v Gyncare spermiogram.

butterfly333
11. feb 2022

@gina6 ale čo schvalia keď sme samoplatci

butterfly333
11. feb 2022

@gina6 no ja veru v apke doveri nemám žiadny mail nič o tom písané.

misha753
11. feb 2022

@gina6 ja som doteraz žiadny mail nedostala a ani v apke ani v epobocke nič o ivf nevidím, mám VšZP , a injekcie už mám doma, takže zrejme mám všetko schválené ale nevidím nikde vôbec nič :/