Aké sú vaše skúsenosti s Gyncare Nitra - nové CAR?
Ahojte, s manzelom sa snazime uz dlho, bohuzial bez uspechu. chodili sme asi rok do car v bratislave, ale presli sme do Nitry do gyncare (nove centrum v Nitre), pretoze to mame blizsie. Mate skusenosti s tymto centrom? Nam sa zatial paci, mily personal, chodime k dr. Hladovcovej, vsetko pekne vysvetli, ukaze, aj nam kreslila aby sme lepsie pochopili. zatail sme chceli skusat, ale asi pojdeme na ivf...
@vikivix mala si doktora alebo doktorku? Telefon nedvihali na recepcii alebo doktor/doktorka? Lebo mne dvihli vzdy aj na recepcii, aj doktor a raz som volala aj na pohotovostnu linku centra vecer o osmej a tam mi tiez zdvihli 🤷♀️
@vikivix a ku komu chodíš? Ja mam Kraloviča
@vikivix čo sa týka telefónov tak to mi dvíhali vždy, aj pred rozmrazovaním mi vždy zavolali s tým že koľko sa bude rozmrazovat a či dáme aj embryo glue 🤷🏻♀️ S týmto som problém nemala, ale mala som pocit že sa snažia zo mna vydolovať čo najviac vajíčok aby bolo čo mraziť 🤷🏻♀️ Či sú kvalitne bohvie 🤷🏻♀️ Ale z 10 ks a 4 vkladov mi ostali 3 a zatiaľ nikde nič, buď sa ani len nechytili alebo chytili a prestali vyvíjať 😒 .. btw už tam chodím presne rok !!
@blondava len povedia výsledky a podla toho aké budú navrhnú čo ďalej.
Ahojte dievčence. Takže nám sa to odkladá na ďalší mesiac. Ja som ochorela, vyzerá to na angínu a keďže nezabrali volnodostupné lieky, musím zajtra pre ATB k doktorke 😕 takže snáď budúci mesiac 😊
@kkk12345678 ano to iste sa aj mne stalo bud nic alebo sa zachylo a nevyvyjalo nastastie som vzdy trvala na vklade dvoch vajicok aj ked doktor-ka boli vzdy proti.Stale ma tlacili do novych cyklov ako by som zdravie a peniaze nasla na ulici...
Tak ja už som si bola u Dr Drakulovej po výsledky z krvi a všetko tip top 🤷🏻♀️ Dúfala som že niečo nájdu 🤔 ešte budúci týždeň endokrynologia a idem za pánom Dr v gyncare že čo na to povie .
@kkk12345678 skor bud rada ze nic nenasli 😄
@blondava ano a je asi najlepsia na slovensku. Aj clanky v casopisoch mala..
@gina6 nemala si dostat kramy teraz nejako? 🤷♀️ Lebo estrofem a progestanelle nezarucuju ze menstruacia nebude. Nevim volaj dochtorovi 😀
@gina6 este taka odveci otazka len pre moje info 😀 pichas si aj nieco na riedenie krvi?
@gina6 tak to ti neviem povedat. Ja som mu v pondelok volala a bol poteseny 🤣🤣 Ja som sa len tak pytala😀 to asi kazdej co bere estrofem davaju preventivne 🤔🤷♀️
@gina6 fraxiparine dávajú každému “preventívne” no mne to urobilo alergickú reakciu a môžem len Clexane ( a ten má výpadok a nedodávajú ho 🤦🏻♀️ ) som zvedavá kde ho po ďalsom KET zoženiem keď sa mi minie, našťastie mám ešte 3 balíky doma v zásobe čo som si po SR zohnala ešte v októbri 😂
@kkk12345678 V prípade núdze mám doma 2 balenia, viem Ti posunúť. Ja najbližšie pôjdem na KET cca. v júli 🙂
@katka_1102 🙏🏻 Jeeej paráda ďakujem
@gina6 no ty vole 😮😮😮😮 len kukam. Pocuj neni este neskoro zmenit centrum?