Aké sú vaše skúsenosti s Gyncare Nitra - nové CAR?
Ahojte, s manzelom sa snazime uz dlho, bohuzial bez uspechu. chodili sme asi rok do car v bratislave, ale presli sme do Nitry do gyncare (nove centrum v Nitre), pretoze to mame blizsie. Mate skusenosti s tymto centrom? Nam sa zatial paci, mily personal, chodime k dr. Hladovcovej, vsetko pekne vysvetli, ukaze, aj nam kreslila aby sme lepsie pochopili. zatail sme chceli skusat, ale asi pojdeme na ivf...
@gina6 odpadnem 😱 ja tento postup nepoznám keď sa jedna o darcovské ale nemali by sa takto správať 🤦🏻♀️ Čo to má znamenať ? Veď za to platíš veľké peniaze a majú za ťažko dvihnúť telefón? 🤦🏻♀️ Nemám slov …
@blondava no ja som až dnes bola na konzultáciu po prvých odberoch, lebo som bola koronova... Mame zlý spermiogram tak na objednali na opakovaný spermiogram s mrazenim s tým ze partner dostal lieky na vylepšenie spermiogramu... Ak to nepomôže tak ostane už len bud chirurgický odobratie spermií priamo zo semenníkov alebo ísť cez darcovske... Ja som inak úplne v poriadku co sa hormonalneho profilu týka aj všetkých tých sterov... Mate niekto skúsenosť s liekom pre mužskú plodnosť Folandrol?
@natalka145 hej, folandrol su len volnopredajne vitaminy, nie lieky. Priatel to bral tri mesiace a vobec mu to nepomohlo. Diagnoza oligoasthenoteratozoospermia.
@natalka145 moju muž ho bral 3 mesiace a trošku sa mu zlepšil spermio....tak ale je to individuálne.
@natalka145 mne dokonca sam Dr. v centre povedal ze nech od toho necakam zazraky ze tieto vitaminy toho vela nezmenia, skor sa zamerat na zdravy zivotny styl. Nakoniec som ich ani nekupila a nasledujuci spermiogram bol lepsi. Tazko povedat vdaka comu...
@natalka145 môj manžel to berie cca 2 roky a minimálne zlepšenie spermiogramu 🤷🏻♀️
@natalka145 Ahoj, my máme podobný prípad, priatel 3 spermiogramy -
1. zlý, nasadil sa folandrol,
2. asi po polroku bol lepší o dosť, ale stále nepostačujúci na umelé oplodnenie a
3. bol asi po 3 mesiacoch ale už úplne zlý, najhoršia diagnóza azoospermia, v podstate úplna nula.
Odvtedy berie všetko možné, budúci týždeň pôjde na spermiogram a uvidíme či sa niečo zmenilo. Záleží od toho, aký má priateľ problém. U môjho zistili genetickú zmenu, ktorá má priamu súvislosť s neplodnosťou, to znamená, že ak by sa nám aj nejakým zázrakom podarilo spoločné dieťatko a bol by to chlapček, tak bude tiež na 100% neplodný, takže u nás veľmi výživové doplnky nemajú šancu, ale u tvojho priateľa to môže byť niečo úplne iné, takže určite treba skúsiť, ako píšu aj baby, ak nepomôže tak minimálne neublíži. Plus by som priateľovi určite nasadila aj macu peruánsku a tribulus.
Ahojte dievčatá, pred dvoma dňami sme boli s priateľom u andrológa, priateľovi zistil krčovú žilu na semenníkoch, nie som si istá či je to tá varikokela, vraj to spôsobuje prehrievanie semenníkov. Spomínal mu operáciu, tá však môže byť na 80% úspešná a na 20% nie. Sám doktor nevedel povedať, či by to mal priateľ podstúpiť, alebo nie, pretože v priateľovom prípade ide o genetický faktor neplodnosti. Nestretli ste sa s tým niektorá prosím? nevieme ako sa rozhodnúť, nasadil mu tabletky cloctilbegyt plus nejaké výživové doplnky na tri mesiace, po 3. mesiacoch spermiogram a kontrola. Nevieme čo s tou operáciou, či to má význam.
@tajnickaaa ahoj, podla mna by ste mozno este mohli zvazit nazor ineho odbornika. Ja ked som sa nevedela rozhodnut s ockovanim(viem je to prkotina) tak som sa pytala 4 doktorov na nazor 🙈
@gina6 dnes som volala na recepciu lebo v stredu idem na ket a povedala mi ze ked som ockovana a nemam nijake priznaky a ani nikto z rodiny, tak nemusim mat test🙏🏻
Zaujímavé, kým sme neboli očkovaní, vždy od nás pýtali test a už ako sme očkovaní tak naposledy sme boli 16.2 a museli sme sa preukázať potvrdením
@blondava my sme sa dali ockovat aby sme nemuseli furt saskovat s testami 🙈 5€ hore dole je dost, kedze som mesiac v kuse chodila na ortopediu… citim sa zdrava a davam si pozor kedze mama je onkologicky pacient a som na pn, cize furt doma 🙂

@gina6 otras 🙈