icon

Aké sú vaše skúsenosti s Gyncare Nitra - nové CAR?

martinka1703
14. sep 2019

Ahojte, s manzelom sa snazime uz dlho, bohuzial bez uspechu. chodili sme asi rok do car v bratislave, ale presli sme do Nitry do gyncare (nove centrum v Nitre), pretoze to mame blizsie. Mate skusenosti s tymto centrom? Nam sa zatial paci, mily personal, chodime k dr. Hladovcovej, vsetko pekne vysvetli, ukaze, aj nam kreslila aby sme lepsie pochopili. zatail sme chceli skusat, ale asi pojdeme na ivf...

etela_bucanska1
17. feb 2022

@gina6 otras 🙈

misha753
17. feb 2022

@gina6 :O wau tak toto je sila

kkk12345678
17. feb 2022

@gina6 odpadnem 😱 ja tento postup nepoznám keď sa jedna o darcovské ale nemali by sa takto správať 🤦🏻‍♀️ Čo to má znamenať ? Veď za to platíš veľké peniaze a majú za ťažko dvihnúť telefón? 🤦🏻‍♀️ Nemám slov …

blondava
Autor odpoveď zmazal
natalka145
23. feb 2022

@blondava no ja som až dnes bola na konzultáciu po prvých odberoch, lebo som bola koronova... Mame zlý spermiogram tak na objednali na opakovaný spermiogram s mrazenim s tým ze partner dostal lieky na vylepšenie spermiogramu... Ak to nepomôže tak ostane už len bud chirurgický odobratie spermií priamo zo semenníkov alebo ísť cez darcovske... Ja som inak úplne v poriadku co sa hormonalneho profilu týka aj všetkých tých sterov... Mate niekto skúsenosť s liekom pre mužskú plodnosť Folandrol?

etela_bucanska1
23. feb 2022

@natalka145 hej, folandrol su len volnopredajne vitaminy, nie lieky. Priatel to bral tri mesiace a vobec mu to nepomohlo. Diagnoza oligoasthenoteratozoospermia.

blondava
Autor odpoveď zmazal
lalulola
23. feb 2022

@natalka145 moju muž ho bral 3 mesiace a trošku sa mu zlepšil spermio....tak ale je to individuálne.

misha753
23. feb 2022

@natalka145 mne dokonca sam Dr. v centre povedal ze nech od toho necakam zazraky ze tieto vitaminy toho vela nezmenia, skor sa zamerat na zdravy zivotny styl. Nakoniec som ich ani nekupila a nasledujuci spermiogram bol lepsi. Tazko povedat vdaka comu...

blondava
Autor odpoveď zmazal
kkk12345678
23. feb 2022

@blondava to ti robili v gyncare ? Bolelo to ? 🤔

kkk12345678
23. feb 2022

@natalka145 môj manžel to berie cca 2 roky a minimálne zlepšenie spermiogramu 🤷🏻‍♀️

blondava
Autor odpoveď zmazal
tajnickaaa
27. feb 2022

@natalka145 Ahoj, my máme podobný prípad, priatel 3 spermiogramy -
1. zlý, nasadil sa folandrol,
2. asi po polroku bol lepší o dosť, ale stále nepostačujúci na umelé oplodnenie a
3. bol asi po 3 mesiacoch ale už úplne zlý, najhoršia diagnóza azoospermia, v podstate úplna nula.
Odvtedy berie všetko možné, budúci týždeň pôjde na spermiogram a uvidíme či sa niečo zmenilo. Záleží od toho, aký má priateľ problém. U môjho zistili genetickú zmenu, ktorá má priamu súvislosť s neplodnosťou, to znamená, že ak by sa nám aj nejakým zázrakom podarilo spoločné dieťatko a bol by to chlapček, tak bude tiež na 100% neplodný, takže u nás veľmi výživové doplnky nemajú šancu, ale u tvojho priateľa to môže byť niečo úplne iné, takže určite treba skúsiť, ako píšu aj baby, ak nepomôže tak minimálne neublíži. Plus by som priateľovi určite nasadila aj macu peruánsku a tribulus.

tajnickaaa
27. feb 2022

Ahojte dievčatá, pred dvoma dňami sme boli s priateľom u andrológa, priateľovi zistil krčovú žilu na semenníkoch, nie som si istá či je to tá varikokela, vraj to spôsobuje prehrievanie semenníkov. Spomínal mu operáciu, tá však môže byť na 80% úspešná a na 20% nie. Sám doktor nevedel povedať, či by to mal priateľ podstúpiť, alebo nie, pretože v priateľovom prípade ide o genetický faktor neplodnosti. Nestretli ste sa s tým niektorá prosím? nevieme ako sa rozhodnúť, nasadil mu tabletky cloctilbegyt plus nejaké výživové doplnky na tri mesiace, po 3. mesiacoch spermiogram a kontrola. Nevieme čo s tou operáciou, či to má význam.

etela_bucanska1
27. feb 2022

@tajnickaaa ahoj, podla mna by ste mozno este mohli zvazit nazor ineho odbornika. Ja ked som sa nevedela rozhodnut s ockovanim(viem je to prkotina) tak som sa pytala 4 doktorov na nazor 🙈

blondava
Autor odpoveď zmazal
misha753
28. feb 2022

@blondava och to mi je luto :/ ale v poslednych tyzdnoch je to bohuzial velmi bezne, je nas tu uz takych asi celkom dost, co nam covid prekazil plany :/ drzim palce nech ma drahy co najslabsi priebeh a ty aby si to ani nedostala ;)

blondava
Autor odpoveď zmazal
lalulola
28. feb 2022

@blondava neboj nie ste jediní 😕 aj my sme rušili... bojím sa, že sa nedáme dokopy ani tento mesiac. Keďže som brala aj ATB tak teraz môžem ísť liečiť mykózu 😕

blondava
Autor odpoveď zmazal
gina6
Autor odpoveď zmazal
etela_bucanska1
28. feb 2022

@gina6 dnes som volala na recepciu lebo v stredu idem na ket a povedala mi ze ked som ockovana a nemam nijake priznaky a ani nikto z rodiny, tak nemusim mat test🙏🏻

blondava
Autor odpoveď zmazal
petravep
28. feb 2022

@blondava stalo sa to aj mne tyzden pred ket som ostala pozitivna nikdy nepytali test ale pre vlastny klud na dusi som prelozila ket nedalo by mi to myslienka co ak by som neuspesny ket mala a nakazila aj personal. Neboj vsetko bude ok pojdete o mesiac😉

tajnickaaa
28. feb 2022

Zaujímavé, kým sme neboli očkovaní, vždy od nás pýtali test a už ako sme očkovaní tak naposledy sme boli 16.2 a museli sme sa preukázať potvrdením

blondava
Autor odpoveď zmazal
gina6
Autor odpoveď zmazal
etela_bucanska1
1. mar 2022

@blondava my sme sa dali ockovat aby sme nemuseli furt saskovat s testami 🙈 5€ hore dole je dost, kedze som mesiac v kuse chodila na ortopediu… citim sa zdrava a davam si pozor kedze mama je onkologicky pacient a som na pn, cize furt doma 🙂

etela_bucanska1
1. mar 2022

@gina6 dakujem ❤️ A tebe sa co este skomplikovalo? 😕