Aké sú vaše skúsenosti s Gyncare Nitra - nové CAR?
Ahojte, s manzelom sa snazime uz dlho, bohuzial bez uspechu. chodili sme asi rok do car v bratislave, ale presli sme do Nitry do gyncare (nove centrum v Nitre), pretoze to mame blizsie. Mate skusenosti s tymto centrom? Nam sa zatial paci, mily personal, chodime k dr. Hladovcovej, vsetko pekne vysvetli, ukaze, aj nam kreslila aby sme lepsie pochopili. zatail sme chceli skusat, ale asi pojdeme na ivf...
@gina6 preboha 🤦♀️ Potom daj vediet ako si pochodila. Vela zien pred umelym oplodnenim musi prejst mnohe prekazky ktore sa vynoria z nicoho nic a ako naschval. Drzim palce 🙏🏻
@gina6 no zbohom. Mas pekne hormonalne vykyvy. Ja som zaciatkom minuleho roka tak krvacala mesiac v kuse 🙈
Hej uz mam po ket, dnes to bola rychlovka. Nic ma nebolelo a ani som nevedela kedy mi bublinku vlozil ❤️ Tak ma teraz caka nekonecne cakanie 😁 buduci piatok idem na krv 😊
@gina6 ahoj, ani nehovor jaka som nedockava ja 😬 netestovala som. Mozno vo stvrtok budem, ak najdem odvahu ale bojim sa nezdaru😑 od stredy do piatku ma bolelo podbrusko a prsia a potom ako keby uťalo a nic. Teraz ma trochu len prsia pobolievaju inak nic zvlastne.
@gina6 ďakujem 🙏🏻 Uvidíme onedlho 🙂 teraz večer mi opuchlo a začalo ma svrbieť miesto vpichu po včerajšom fraxiparine 🤔
@gina6 ja som to pichala pri prvom vklade, pri druhom a aj teraz a doteraz som nemala problem. Idem si akurat pichnut zas a uvidim co to spravi 🤔🤷♀️
@etela_bucanska1 tiež si teraz picham fraxik aj meriofert zatiaľ v pohode.
@butterfly333 ja som neni v pohode 🙈🤣
@etela_bucanska1 ja mam take iste brucho vzdy trafim cievu🙈
@etela_bucanska1 mala si aj ET?
Alebo len Ket?
@gina6 ET, KET a teraz tiež KET
@gina6 na podiv to celkom zvladam pohode uz som pripravena na vsetko bud zajtra povedia mate hcg pridte o dva dni zas na krv alebo povedia je nam luto. Predtym dva vklady vzdy 7 den krvacanie a mega a hcg bolo a aj rastlo prislo sono a ze neni gestacny vak vysadte lieky nechapem co to jak to jak keby som stroj vzdy vsetko nacasovane a pritom vsetky vysledky mame dobre a mozme aj spontanne len sa nedari tak sme isli do ivf ze vzhladom na vek budete to mat rychlejsie a prd uz rok sa trapime dokola
@gina6 áno od 2dc dnes som len 5dc.
@etela_bucanska1 no za chvíľu budem aj ja tak 3 inj denne no ty si po vklade že? Mňa čaká opu
@gina6 nie tu v gyncare som mega spokojna. 2 roky dozadu sme boli v brne 2 x vklad a nic tam hned 2 dni po vklade som zacala krvacat ani sa neuhniezdilo a ani sa im nepodarilo nic na mrazenie. Tu sme 7 mrazili este mame dve zamrazene a rozmyslam ze dam obe vlozit a koncim mozno ozaj medzi nebom a zemou a pride to niekedy